czech lifestyle blog

pátek 1. února 2013

Empties /January/


Každý měsíc vypotřebuji několik kosmetických produktů a tak jsem se inspirovala u pár bloggerek a také vám vždy na začátku nového měsíce sepíšu článek o vypotřebovaných produktech z měsíce předešlého a řeknu, které mě bavily a proč. 
Já aspoň budu mít přehled o tom, co si znovu koupit /nebudu si muset schovávat obaly/ a vás třeba ke koupi nějakého produktu inspiruji.:)


Za měsíc leden je to následujících 7 produktů:

Lush maska na vlasy- Jasmin and Henna Fluff-Eaze

Pro všechny, kteří milují vůni jasmínu! Nádherná vůně vám ve vlasech vydrží minimálně ještě tři umytí. Po použití masky jsou vlasy vyživené, nádherně jemné, voňavé a lesklé. Není divu, maska totiž obsahuje samé skvělé oleje jako např. extra panenský bio olivový olej, olej z pšeničných klíčků, extra panenský kokosový olej, bio konopný olej, olej z jader para ořechů, mandlový olej,..




tělové máslo Sephora-Vanilla créme brulée
S mamkou patří tohle jednoznačně mezi naše nejoblíbenější tělová másla ze všech, voní nádherně karamelovo-vanilkově, lehounce se roztírá a po chvilce se vstřebá, takže žádný pocit mastné pokožky. Tuším, že už jich zase máme nakoupených pár do zásoby:)


Label M. Gentle cleansing shampoo
Od této značky mám doma zatím jen Lesk ve spreji (Shine spray), který patří k mým oblibených vlasovým produktům, obzvlášť mě na něm baví to, jak krásně voní! Tento malý šamponek byl tuším v jednom se Senzaboxů a udělal mi velikou radost. Vlasy opravdu dobře umyje (hodně pění a to já ráda), příjemně voní a už při vymývání šamponu cítíte, že vlasy jsou hebčí. Momentálně jsem moc spokojená s šampony Toni&Guy, ale až je dopotřebuji, tak si možná tento v plném balení koupím.


Gabriella Salvete hydrating foundation
O tomto make-upu už jsem psala v článku "daily make up routine", stále jsem z něj nadšená a už mám koupené další balení:)


Neutrogena čistící pleťová voda
Jde o světle zelenou vodičku a kupuji ji v dogerii Rossman, v DM jsem ji nenašla. Kosmetika Neutrogena je má nejoblíbenější a ještě více se o ní zmíním v připravovaném článku o mé večerní péči o pleť. Tato čistící voda obsahuje látky účinné proti pupínkům, čistí do hloubky,uvolňuje póry odstraněním nadměrné mastnoty a nečistot a pokožku zklidňuje, takže po očištění je opravdu jemná a krásně čistá.


Neutrogena hydratační krém
Tohoto krému mám už několikáté balení a nehodlám ho měnit. Krásně pleť zjemní, hydratuje, není mastný, obsahuje léčivé látky, které na pleti působí celý den, póry neucpává, pomáhá předcházet nedokonalostem pleti a chvilku po nanesení už na něj můžete bez problému aplikovat make-up


Colgate max white one zubní pasta
Určitě neplánuji psát o každé mé vypotřebované pastě, ale tato mě velmi příjemně překvapila a tak ji tu zmíním. Jelikož poslední poslední dobou (zkouškové?) jsem začala pít docela dost kafe a přišlo mi, že se to na mých zubech začíná trochu projevovat a tak, když mi v emailové schránce přistála nabídka, zda bych měla zájem vyzkoušet celý režim Max White Onezubní pastu, zubní kartáček a ústni vodu, ráda jsem přijala. Tato pasta slibuje urychlení bělení,odstranění skvrn ze zubní skloviny a zabraňuje tvorbě zubního kamene. K bělicím pastám jsem trochu skeptická, ale po měsíci používání musím říct, že tato opravdu funguje. Nečekejte žádná naleštěná zrcadla, ale rozdíl tam určitě uvidíte. Používání ústní vody jsem trochu flákala, protože jsem jim nikdy nějak nepřišla na chuť, ale kartáček je také skvělý, žádná měkkota, jako např. Curaprox, který mi svou jemností vůbec nevyhovuje.

uff, trochu jsem se rozepsala:)
SHARE:

30 komentářů

  1. Díky za tip na hydratační krém! Akorát mi jeden dochází a chtěla jsem si pořídit nový a nevěděla jsem jaký, tak ho nejspíš vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  2. uaa ja som ešte nikdy nepočula o nikom komu nevyhovoval curaprox :-)

    ked budem v dosahu sephory určite pôjdem ovoňatť to maslo, znie lákavo!

    OdpovědětVymazat
  3. To máslo mě láká svojí vůni, akorát másla nemám moc ráda protože jsou hrozně hutná:(
    Tu pastu jsem si nedávno poprvé koupila, lákalo mě, ji vyzkoušet a jsem spokojená:)
    Od Neutrogeny mám akorát peeling a jsem s ním spokojená, je takový jemnější a příjemně voní:)

    http://myparadise-teresa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Neutrogena je skvělá :) Kord tahle oranžová řada. Ale v DM nemají snad nic, takže díky za tip že tohle najdu v Rossmanu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já od Neutrogeny používám ráda grapfruitovou řadu.:) Mám peeling i mycí gel a jsem spokojená!:)

    OdpovědětVymazat
  6. skvělý článek :) to tělové máslo musím zkusit! :)

    OdpovědětVymazat
  7. ja prave jinej nez curaprox mit kvuli obnazenym krckum nemuzu, ale pasta vypada dobre.)

    OdpovědětVymazat
  8. tu masku na vlasy nutně potřebuju :)

    OdpovědětVymazat
  9. na Slovensku Rossman nemame, takze sa popozeram inde. a tu vonu masielka si viem uplne predstavit. ja mam doma sojovu sviecku s vonou creme brule,takze sa citim ako v rozpravkovej cukrarni :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Hydratační krém od neutrogeny bych ráda vyzkoušela. Potřebuji nějaký dost hydratační, má pleť jenyní tak trochu více než dost vysušená. :)
    Zvu tě na giveaway:)

    OdpovědětVymazat
  11. tak tip na krém mě potěšil, dlouho hledám nějaký nemastný na dny, kdy není zima a navíc cenově výhodný a lehce dostupný :) děkuju

    OdpovědětVymazat
  12. to tělové máslo muselo být perfektní! :))

    OdpovědětVymazat
  13. Lush bych strašně chtěla vyzkoušet :)!

    OdpovědětVymazat
  14. krém od Neutrogeny teď používám a je to snad zatím nejlepší krém co jsem kdy měla..

    OdpovědětVymazat
  15. Ta maska na vlasy je přesně jako pro mě dělaná, musim vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  16. S Neutrogenou jsem vždycky byla hodně spokojená...

    OdpovědětVymazat
  17. Ha, taky mě kartáčky odCuraprox vůbec nenadchly... Přijde mi že zuby jen přežudlí ale do krizových míst se pořádně nedostane kvůli jeho chomáčům štětinek.
    Díky za tip tělového másla. :) Nadšeně jsem vykročila do Bodyshop obchůdku s tím, že si tam koupím nějaké tělové máslo... Ale jejich chemické vůně a vůně neodpovídající položkám mě vcelku odradily... Na čem si hodně zakládám je právě to, aby cokoliv, co na sebe patlám nemělo chemickou vůni.
    A naposled ještě... Jsi mi vnukla myšlenku dát ještě jednu šanci Neutrogeně, hlavně tomu krému... Minulý rok v zimě, jsem zkoušela balzám na rty, peeling i krém na ruce a ani jeden výrobek mi nevyhohoval. Možná jsem jen měla štěstí na špatnou "zónu". :)

    P.S.: Tvoje články o kosmetice mám ráda, vždy mě něčím nadchnou. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tak pro tu masku na vlasy se asi zastavím, díky za tip!! ;)

    OdpovědětVymazat
  19. vďaka za typy, niečo ako je tá pleťová voda rozhodne potrebujem :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  20. děkuji za tipy, maska z LUSHE už mě dlouho láká

    OdpovědětVymazat
  21. Děkuji moc za tipy ;)
    Zajímalo by mě, jestli ta čistítí pleťová voda pomáhá na černé tečky nebo alespoň proti nim :)

    OdpovědětVymazat
  22. I Ty, Brute?? :-) Asi si budu muset taky odkládat prázdné obaly, ale pochybuji, že toho tolik spotřebuji :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  23. Super článek, zaujala mě ta maska na vlasy, její vůně musí být fakt krásná :) A taky to máslo ze Sephory mě zaujalo :)

    OdpovědětVymazat
  24. akurát som dnes rozmýšľala nad tým, že si pozriem na nete nejakú recenziu na túto zubnú pastu. :D
    potešila si ma ! :)

    OdpovědětVymazat
  25. používám podobné věci jako ty:) masku od lushe i produkty od neutrogeny jsem měla taky a byla jsem s nima moc spokojená:)

    OdpovědětVymazat
  26. tohle shrnutí je dobrej nápad :))
    já mám naopak Curaproxy ráda, vyhovuje mi ta měkkost ( a lhala bych kdybych řekla že si je nekupuju i kvůli designu :D )

    OdpovědětVymazat
  27. make-up od Gabriely mám také a mám ho moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  28. Zaujala mě také maska od Lushe. Másla ze Sephory jsou skvělá, to jsi mi akorát připomněla, že si mám doplnit zásobu. :)
    Na kartáčky od Curaproxu nedám dopustit - nejlepší, co existují, ale sto lidí sto chutí.

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj, jak jsi se dostala ke zkoušení výrobků?

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig