czech lifestyle blog

středa 18. prosince 2013

Cosmetic favourites 13.


Po dloouhe době mám pro vás opět několik mých oblíbených produktů.

1.NeoStrata lotion
Tento krém jsem měla ve vzorečku od paní doktorky, ke které chodím na kosmetiku a tak jsem si ho zamilovala, že jsem si na zimu pořídila celé balení. Krém obsahuje 15% kyselinu glykolovou /ovocná kyselina/ a další přísady, po kterých mám pleť dokonale hydratovanou a jemnou. Při pravidelném používání také krém slibuje vyhlazení jemných linek a vrásek a zabraňuje tvorbě akné a já musím říct, že nikdy jsem neměla tak hezkou pleť, jako právě po tomto krému.

2. Achjoj, kdybych já byla bývala objevila Ziaja krémy na ruce dříve, mohla jsem ušetřit miliony za krémy Loccitane. Ty mají sice praktičtější a hezčí balení, ale ruce mám jemnější a hydratovanější více díky Ziaje.

3.Těchto mini balení čistícího gelu od Clinique máme doma snad desítky /díky jejich akcím, kdy vám k nákupu dají kosmetickou taštičku s miniaturami/. Já ho používám při čištění pleti Clarisonicem a tvoří perfektní dvojku. Gel skvěle pění a pleť je po něm dokonale vyčištěná

4. Pokud jste o tom ještě nevíte, tak značka vlasové kosmetiky Aussie už je k dostání i u nás, v drogeriích DM. Já jsem poprvé produkty Aussie vyzkoušela v létě v Londýně a hned jsem si zamilovala Aussie Hair Insurance Leave-in Spray Conditioner, který jsem ale u nás bohužel neviděla, takže si šetřím ten zbyteček z Anglie. Další produkty které jsem si oblíbila, jsou "tří minutové zázraky", po kterých mám vlasy nádherně jemné a skvěle se rozčesávají. Tenhle obsahuje avokádový olej, takže vlasy jsou navíc krásně lesklé a hydratované.

5. Ještě jeden produkt na vlasy, který už se tu myslím párkrát objevil. Dětské šampony Johnson&Johnson stále patří k mým nejoblíbenějším.


6. A jako poslední, zachránce mých suchých rtů v zimě. Lush peeling na rty /DIY u Lili zde/. nejdříve si na rty nanesu nějaký balzám a pak peelinguji jako divá a pak zase balzámuji. A yýsledek? Žádné suché šupinky na rtech a jako bonus strašně dobře chutná!:D

mějte se krásně!
SHARE:

22 komentářů

  1. s lush peelingy mám taky super zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se zeptat kam chodíš na kosmetiku? :)

    OdpovědětVymazat
  3. asi taky přejdu na dětské šampony, měly by být šetrnější i k pokožce, ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, ale rozhodně ne tahle značka, je akorát plná alergenů a pro děti bych ji nikdy nedoporučila!

      Vymazat
    2. Souhlasím, mám dvě malé dětičky a když se zmínila před dětskou lékařkou o této značce varovala mě před jejím používáním.....způsobuje alergie, vysušuje apod....

      Vymazat
    3. ja som tento sampon pouzivala cele detstvo a nic zle sa mi nestalo :)

      Vymazat
    4. hlavně J&J je karciogenní, aříkám to i kamarádce aby ten šampon na dopuručení od Myraspeberry nepoužívala ale nedá si říct :(

      Vymazat
    5. Proboha.. lidi vzapamatujte se :D Moc to všechno prožíváte.. to si jako vážně myslíte, že umřete z šamponu? :D:D Tadyta přehnaná citlivost je fakt k smíchu..

      Vymazat
    6. Kris(týnka) prosím, nauč se psát.

      Vymazat
    7. a navíc - co v dnešní době není karcinogenní, že?..

      Vymazat
  4. O detskych samponech uz delsi dobu uvazuju, tak je asi taky zkusim :). Diky za tipy.

    OdpovědětVymazat
  5. na aussie se taky chystám, přesně na tenhle 3minutový zázrak, ale u hodně lidí jsem četla, že to s vlasama nedělá nic extra, takže mě to docela odrazuje... :/ ale asi to prubnu :D

    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  6. Aussie už chci konečně vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. mám stejnou tří minutovou péči od Aussie, a je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  8. Aussie niekedy používam a nevidím na ňom žiadnu chybu. Mám ho rada, lebo nič mi ešte neumylo vlasy tak dôkladne ako toto. :)
    Nad Ziajou rozmýšľam, ale asi si ju kúpim. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Clinique jsem pouzivala asi pet let, pak jsem zacala mit problemy s vysusovanim atp. A s prechodem na Clarisonic zatim pouzivam primo ten jejich gel :) jinak na rty v zime doporucuji stoprocentni bambucke maslo, budes mit rty jeste jemnejsi! Nejlepsi je to na noc :)

    OdpovědětVymazat
  10. Aussie a Clinique som si zamilovala aj ja. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Na ziaju mám bohužel alergii :/ Aussie jsem si všimla, ale používám péči bez parabenů a bez silikonů, takže asi nic..

    OdpovědětVymazat
  12. kolik stojí ten krém Neostrata lotion ?? :)

    OdpovědětVymazat
  13. tříminutový zázrak zbožňuju, vlasy jsou po něm vážně příjemný a krásně lesklý :) zaujal mě ten NeoStrata krémík.

    OdpovědětVymazat
  14. Detské šampóny som začala v poslednom čase dosť používať, po takmer každom inom ma neuveriteľne svrbí pokožka hlavy, vyprovokoval i to jeden šampón tuším Timotei na farbené vlasy a odvtedy sa toho nejako nemôžem zbaviť. Johnsons som skúšala ten fialový s levanduľou, pekne vonia a je tak jemnučký, paráda, akurát sa mi po ňom horšie rozčesávajú vlasy, ale tak nevadí, kondicionér a olej na vlasy to vyriešia. Od Balei mám rada obyčajný detský šampón Babylove s kamilkou, ktorý pekne vonia, je jemný a tiež ma po ňom nesvrbí vlasová pokožka.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig