czech lifestyle blog

sobota 5. dubna 2014

3.4.



Černá barva mě baví v každém ročním období, takže ani na jaře ode mě nečekejte žádné pastelové barvy (jsem opravdu jediná blogerka které se prostě nelíbí?! a loafers a neonové barvy a a a ), přehnané vzory ani všemi barvami hýřící outfity. Ale to vám už asi ani říkat nemusím ;) Outfit je ze čtvrtka, kdy jsem potřebovala zařídit ve městě několik věcí a večer byla cvičit. Všechny kousky outfitu patří mezi mé oblíbené a přesně takhle se cítím nejlépe :)

kabelka LV / kožená bunda ZARA / triko Mango / kalhoty TOPSHOP / cardigan TOPSHOP / boty CARLO PAZOLINI

mějte se krásně!
xxx
SHARE:

23 komentářů

  1. Nejsi jedina. Ani Pavlina Jagrova barvy nemusi ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší! Bunda je moc krásná a vypadá kvalitně! Inspirovala jsi mě trikem z Manga. Sháním jednoduché černé triko a toto vypadá moc pěkně a má hezký výstřih!

    OdpovědětVymazat
  3. nie som sice blogerka, ale tiez sami nepacia pastelove farby ani loafers a z neonov jedine ruzová na nechtoch cez leto :D outfit dokonaly ako vždy ale tie tvoje nohy :O wow

    OdpovědětVymazat
  4. Jedina urcite nejsi a takhle ti to moc slusi, tak neni duvod, proc se porad priklanet k modnim trendum a nosit neco, v cem se necitis :)
    www.dombydom.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. černá je nejlepší a černej křivák je uplně TOP <3

    OdpovědětVymazat
  6. Proto se mi libi tvuj blog. Nosis veci, co ti slusi a ne neco, co je "in", ale holka v tom vypada strasne. Viz takovy ty komoussky nazouvaky z HM co maji ted vsichni, nebo si oblict k teplakovce jehly a vypadat jako pani z Cejlu...:))
    Tohle na tobe strasne ocenuju, asi proto je jeden z mala, co me ani po letech neprestal bavit :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Nadhera, presne muj styl.. :P moc si cenim toho, ze na sebe tupe nenavlikas kde co, jen proto, ze to je zrovna "in", takovych blogerek moc neni... :)

    OdpovědětVymazat
  8. A tohle je duvod proc jsi moje nejoblibenejsi blogerka a nekonecna inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  9. a to je právě super, že má každý jiný styl a vkus, každému se líbí něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně právě přijde, že poslední dobou se všem líbí to samé:)

      Vymazat
  10. však není potřeba nosit to, co je momentálně IN (a za dva měsíce bude zase strašně nemoderní :D) když sis našla to, co ti nejvíc vyhovuje a sluší :) A některý trendy jsou přímo asexuální! :D

    Ale ty barevné šaty, co jsi měla nedávno na instagramu byly nejkrásnější!
    Jo a taky přeju všechno nej nej nej :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím:)

      děkuju, patří k jedním z mála oblíbených barevných kousků;D
      a za přání děkuju moc:*

      Vymazat
  11. kabelka je úžasná! a já taky radši nevýrazné barvy, ale zase u mě je to vždycky nějak, ničeho se moc nedržím, takže občas uhnu od mých obvyklých zvyků :)

    OdpovědětVymazat
  12. V šatníku mám většinu černých nebo bílých věcí :D prostě barevné se mi nelíbí .. né že bych neměla ráda barvy :D Mám ráda tvůj jednoduchý styl <3 !

    OdpovědětVymazat
  13. Taky miluju černou a barevných kousků mám ve skříni jen pár, proto se mi líbí tvůj styl! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Nejtěžší je udělat zajímavý outfit ze samostatně "nevýrazných" věcí a to se ti povedlo na výbornou. Všechno k sobě krásně ladí a sedí...

    OdpovědětVymazat
  15. Je fajn, že nosíš, co se ti líbí a v čem se cítíš dobře, a nekopíruješ slepě módní trendy, jako většina slečen a žen. Stačí se podívat kolem sebe, někdy mi to rozum nebere, je to jako když nemají vlastní názor a vkus a prostě berou to, co je zrovna "in". Já mám některé pastelové barvy ráda, stejně tak mám ráda černou a sytě červenou, a tak to střídám. Jinak neonové barvy a loafers taky nechápu :-D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig