czech lifestyle blog

čtvrtek 3. dubna 2014

TZ

Během týdne mi na emailu přistane několik tiskových zpráv a já jsem se rozhodla vždy jednou za čas na blog připravit článek o těch nejzajímavějších. 

#1 Kolekce Topshop X Adidas originals
Topshop představil novou kolekci ve spolupráci se značkou Adidas.


Designérský tým značky TOPSHOP se ponořil do archivů ADIDAS ORIGINALS a výsledkem je sportovně-módní kolekce. Nátělníkům dominují výrazně vykrojené otvory na paže a sportovní kalhoty a bundy přicházejí v provedení slim fit.
Individualizované tisky z dílny dvorních designérů značky TOPSHOP, inspirované prostředím Londýna, se snoubí s legendárními prvky značky ADIDAS – teplákovými kalhotami se třemi pruhy, bundou ze soupravy Firebird, botami Superstar či samotnými kultovními třemi pruhy.
Dvacetikusová kolekce vyniká také tkaninami. Texturu mikin a odvážných souprav obohacují hedvábná, ultrajemná měďnatá vlákna a lehké úplety; tílka a trička pak kombinují potištěnou síťovinu s barevnými bavlněnými částmi. Volné dresy kontrastují s modernizovanými klasickými basketbalovými kusy z extraměkkého francouzského froté.
Tři populární originály se objevují také u bot: modelům Superstar, Tech Super a Attitude se pouze dostalo nového provedení v luxusní kůži. Dominanci osobitých tisků podtrhují měkké korály, polní zeleň a odvážné monochromy.



#2 Kate Hudson tváří nové Lindex jarní a letní kampaně
Společnost Lindex začala spolupracovat se světoznámou herečkou Kate Hudson, která se stala modelkou a múzou velké kampaně pro sezónu Jaro/Léto. Tato kolekce byla uvedena na světový trh v prodejnách Lindex a na webu lindex.com 19. března.
„Jsme nadšeni, že toto jaro spolupracujeme s Kate Hudson. Myslím, že Kate dokonale vystihuje naši módu, a to jak svou vřelostí a jiskrností, tak i svým zcela zjevným smyslem pro styl,“ říká Johan Hallin, konceptový a marketingový ředitel ve společnosti Lindex.
„Tato kolekce je tak svěží a jedinečná,“ říká Kate Hudson. „Svou módností a přístupností osloví spoustu různých typů žen, bez ohledu na to, jakou profesi vykonávají.“
Kate Hudson bude spolupracovat se společností Lindex na třech kolekcích. Ta první představuje svěží interpretaci bohémského trendu, vyznačující se sytými, výraznými barvami a oblečením z kašmíru, vysoce kvalitními pletenými oděvy a výšivkami. Styl další kolekce je více městský a zákazníci v něm najdou pohodlné kalhoty, žerzejové oblečení, vrstvení a mírný charakter sportovního oblečení. Poslední kolekce je veselá a sexy, a svoji inspiraci čerpá v Japonsku. Mezi výrazné kousky patří volné bundy ve stylu kimona s květinovým potiskem, splývavé halenky, rovné, nakrátko střižené kalhoty a asymetrické lemování na šatech a sukních.
„Spolupráce se společností Lindex na této kampani mě opravdu moc bavila. Oblečení má inspiraci v uvolněných, elegantních a bohémských trendech, kolekce je rozvolněná, ale přesto má jasnou strukturu. Jde o velice výraznou řadu a já si myslím, že se ženám bude moc líbit,“ tvrdí Kate Hudson.  

#3 Nová kolekce Creative od TONI&GUY hair Meet Wardrobe.
Kolekce stylingových přípravků z kolekce Creative od TONI&GUY je symbolem překonávání překážek a boření tradičních hranic. Letošní trendy totiž vyzývají k odvaze a kreativitě, a proto je dovoleno absolutně vše. Podle globálního ambasadora T&G HMW Marka Hamptona je Creative kolekce ideální pro hraní si s texturou a vytváření velmi kreativních účesů.

Kolekce Creative nabízí 3 stylingové přípravky:
1.Tvarující pasta na vlasy (Texturising Gum)
Tvaruje a odděluje jednotlivé prameny pro pevné držení účesu a dokonalý tvar. Ideální pro androgynní styl se zřetelnou texturou pramenů. Tvarující pasta dlouhodobě fixuje účes a zároveň dodává vlasům lesk. Aplikujte do suchých nebo vlhkých vlasů pomocí prstů od kořínků ke konečkům.
2.Extrémně tužící lak na vlasy
Dlouhotrvající, dramaticky tužící lak, který udrží vlasy naprosto pod kontrolou. Vytváří gravitaci vzdorující pevnost. Lak rovnoměrně naneste do suchých vlasů před nebo po stylingu. „Lak je ideální nejen pro fixaci účesu, ale také pro opravdu cool lesk, nebojte se ho použít hodně“, doporučuje Mark Hampton.
3.Extra tužící gel (Stick It Up Gum)
Fixace s vysokým leskem pro neuvěřitelný výsledek. Ideální pro krátké vlasy, na ofinu a k oddělení jednotlivých pramínků. Nanášejte na suché nebo ručníkem vysušené vlasy.
(Produkty z kolekce Creative zakoupíte v dm, Douglas, Tesco My Praha za doporučenou maloobchodní cenu 279 Kč.)

#4 Starbucks nová jarní nabídka
Kavárny Starbucks představují svoji novou jarní nabídku: trojici nápojů Macchiato – zákazníky velmi oblíbené Caramel Macchiato v průběhu letošního jara doplní dvě novinky - Hazelnut Macchiato a Vanilla Macchiato. Zákazníci se mohou také těšit na čtyři variace dezertu cheesecake – klasický, borůvkový, jahodový a malinový, a dále na zrnkovou kávu Starbucks ® Tribute Blend ™ s tóny tmavých višní v čokoládě. Na jaro je také připravena hravá kolekce hrnků a termohrnků.
„Všichni, kdo oceňují spojení lahodné kávy a podporu sociálních podmínek jejích pěstitelů, si mohou toto jaro s každým šálkem směsi káv Starbucks® Tribute Blend™ pocházející ze Sumatry, Etiopie, Papui Nové Guinei a Kolumbie vychutnávat pocit zadostiučinění, protože právě u nich naše cesta sociální podpory farmářů začíná. Se všemi našimi pěstiteli udržujeme dlouhodobé vztahy a podporujeme rozvoj jejich komunit a oni pro nás pěstují jen tu nejkvalitnější kávu,“ řekl Brian Aherne, Regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a jižní Polsko, a dodal: „Vždy se snažíme zákazníky příjemně naladit a pevně věříme, že je naší rozšířenou nabídkou tří verzí nápoje Starbucks Macchiato potěšíme.“

#5 Puma Trinomic Throw-back-Thursday party
Na akci se budou mimo jiné sbírat staré tenisky (jakékoliv), které se už lidem doma nehodí, jsou jim malé nebo už zkrátka vyšly z módy. Ty pěkné a zachovalé pak předáme členům 16 finálových týmů v rámci fotbalového turnaje Dětský domov Cup, takže budou velmi rádi, když se zapojíte, jistě má každý doma alespoň jedny staré tenisky. A pokud nemáte, přijďte i tak – bude se tam dít dost dalších věcí (hudba, občerstvení, soutěž v designu tenisek).Kromě dobrého pocitu, že pomůžete, získáte za každý odevzdaný pár voucher s 30% slevou na nový pár tenisek Trinomic.

Bavil vás tento článek? Která zpráva vás zaujala nejvíce?

SHARE:

8 komentářů

  1. Nejvíc mě zaujala kolekce Adidas/ Topshop a mám i v plánu pár kousků pořídit,.každopádně doufám, že už nikdy víc neuvidím podobnou kombinaci, jakou dnes zveřejnila Hana z theczechchicks,.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas! Tohle byl opravdu přešlap a navíc naprostá katastrofa. Jinak se mi některé kousky z této kolekce opravdu líbí :)

      Vymazat
  2. Super článek, bavil mě. :) Nutně potřebuji jít do Starbucks :))) Myslíš, že ty mikiny seženu jen v TOPSHOP? Nebo to bude i na prodejnách Adidas....? Nejsem z Prahy a jediný Topshop u nás je jenom tam... :/ Dája

    OdpovědětVymazat
  3. Skoda ze ta akce s Pumou neni i v Brne :(

    OdpovědětVymazat
  4. kolekce v Lindexu je několika prvkama dost podobné té v H&M :D

    OdpovědětVymazat
  5. Verů skvělý nápad, jen tak dál =)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig