czech lifestyle blog

středa 12. srpna 2015

Kosmetický new in & soutěž o 5 000 Kč

newin
Krásný den, dnes bych vám ráda ukázala pár kosmetických novinek. Pořídila jsem si je díky kreditní kartě Style, kterou jsem dostala ve spolupráci s Cosmopolitanem. Bohužel jsem před odletem neměla moc času produkty nějak hezky nafotit, takže tentokrá je uvidíte ve formě koláže :)

Než napíši něco málo k jednotlivým produktům, řeknu vám o Kreditní kartě STYLE od Raiffeisenbank. Karta zahrnuje benefitní program Sphere Card a právě prostřednictvím této karty lze u jejich obchodních partnerů uplatňovat slevy a výhody, což podle mě vůbec není k zahození :) Všechny obchody a e-shopy, ve kterých lze slevy uplatňovat najdete zde, v sekci katalog.
A teď to, co vás asi bude zajímat nejvíce. Jedna z mých čtenářek (podmínkou je věk 18+) má možnot získat Style kartu nabitou na 5 000 Kč (i když ji nebudete používat, vedení máte zdarma), osobní setkání se mnou+se spolu objevíme v Cosmopolitanu! Stačí, když v soutěžním formuláři (MODNINAKUPY.JENPROZENY.CZ) napíšete, co byste si v partnerských prodejnách nakoupily a nejlepší odpověď vyhrává :) Tak hodně štěstí a těším se na výherkyni!

A teď už ke kosmetice :)
1.RYOR dvoufázová odličovací emulze (10% sleva 117,- 105,-)
Na tuto odličovací emulzi už jsem slyšela hodně chvály a již dlouho ji chci vyzkoušet. Nedávno mi došel odličovací balzám Lush, tak jsem chtěla zase zkusit něco jiného. Časem dám určitě vědět, jak jsem spokojená :)

 2.Manufaktura jemný čistící peeling (5% sleva 179,- 170,-)
Od Manufaktury podle mě doma žádný produkt nemám a protože značka je to česká a je mi sympatická svou filozofií (českost – tradice – kvalita – přírodní suroviny – originální design – ohleduplnost vůči životnímu prostředí), koupila jsem si na zkoušku tenhle peeling. Obsahuje Panthenol a mandlový olej a pleť je po něm úžasně jemná a krásně vyčištěná :)

3.Crabtree&Evelyn tělový peeling granátové jablko (10% sleva 550,- 495,-)
 Kosmetiku této značky miluju a tělové peelingy obzvlášť. Tenhle má překrásnou vůni, takže s esnažím  sním šetřit :D a hlavně zanechává pokožku opravdu krásně jemnou a vyhlazenou. Obsahuje výtažky z granátového jablko, slunečnicových semínek, jojoby, dýně, sezamový olej hroznové víno a nenajdete v něm ani parabeny ani minerální oleje.

4. Micelární voda 3 v 1 Matis Paris (10% 599,- 539,-)
Tuto čistící vodu mám z Fann parfumerie a už pár let patří k mým oblíbeným. Velmi rychle odstraní make-up a veškeré nečistoty,které se nám přes den na pleti usadily, ale já ji ráda používám i ráno. Pleť je po ní krásně jemná,vyčištěná a zářivá. Balení vám vydrží opravdu dlouho a navíc má super praktický dávkovač!

5.Manufaktura ochranný krém na ruce s malinovým a hroznovým olejem (5% sleva 149,- 142,-)
Další manufaktura produkt. Jak už víte, krémy na ruce jsou pro mě must have v každé kabelce. Tenhle je z limitky a voní úžasně!

6.Bí Mât Cây hand balm (10% 149,- 134,-)
A posledním produktem je balzám na ruce od Bí Mât Cây, který krásně svěže voní po eukalyptu, mentolu a levanduli. Skvělý je na opravdu sušší pokožku a pokud vás trápí nějaké záděrky. Má skvělé malé praktické baleni a  koupíte ho také ve Fann parfumerii.

19583911456_8169468950_o
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig