czech lifestyle blog

úterý 29. prosince 2015

Monthly picks | december

monthly picks

Krásné úterý, ráda bych na blogu zavedla nový typ článků. Vím, že vás mé wishlisty baví a proto bych ráda vždy ke konci měsíce přidávala něco na ten způsob. Zkrátka různé mé tipy a kousky, které mě zrovna zaujaly. Tentokrát jsem tedy prolezla několik online obchodů a vybrala následující :)

Gucci Bamboo parfém dostala mamka k Vánocům. Samozřejmě jsem ho hned musela také vyzkoušet a je mi jasné, že až mi dojde některý z mých aktuálních, pořídím si tenhle.
-
Knihu Love Style Life od Garance Dore už mám také v hledáčku nějakou dobu, podle všech, kteří ji četli, je prý skvělá! (psst, s kódem VERONIKAD15 máte na Martinus.cz poštovné zdarma při nákupu nad 700,- a platí do 3.1.)
-
Kabelka Matt&Nat, která mi připomíná tu známou od Céline. Malé crossbody kabelky využiju nejvíce a hrozně se mi líbí právě v červené barvě. Tahle kanadská značka navíc vyrábí z kvalitních, recyklovaných a plně recyklovatelných materiálů. Např.podšívky jsou z plastových lahví. Seženete je např. na Urbanlux nebo na Zootu, kde jich je momentálně spoustu ve slevě.
-
Velké slevy probíhají i na Shopbop, kde jsem kupovala mou oblíbenou kabelku Rebecca Minkoff. Zabrousila jsem do sekce slev na boty a našla tam mé vysněné Stuart Weitzman legwrap. Nejsou překrásné? Tak snad jednou :))
-
Nedávno jsem dala pryč můj oblíbený peplum top a ve slevách na Answearu našla tenhle v hezké modré. Na léto bude podle mě super!
-
Nedávno jsem objevila stránku Vitalvibe, kde mají raw a bio věci a našla jsem hned několik produktů, které bych si ráda pořídila. Jedním z nich jsou veganská probiotika, která mají detoxikační účinek na tělo a posilují imunitní systém. ( s kódem Veronikamrl, máte 7% slevu)
-
A když už zmiňuji ty slevy, tak obrovské probíhají i na Asosu a já samozřejmě neodolala a několik věcí si objednala. Tentokrát i tři kousky šperků, hlavně náramky, které z ruky nesundávám a nosím je vážně ráda. Hlavně tedy ty, které jsem si přivezla z různých cest nebo dostala.
-
A poslední položkou na listu jsou kožené kotníčkové boty Baťa. Líbí se mi jejich provedení ve světlé kůži, která podle mě bude super i na jaro, třeba k ripped jeans :)

Co vás ze seznamu zaujalo nejvíce?
SHARE:

11 komentářů

  1. Gucci Bamboo je dokonalá! Dostala jsem ji k vánocům spolu s Velvet Orchid. Jiné parfémy už asi ani nepotřebuju :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak na knižku Love Style Life si robím zálusk aj ja. Super vecičky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. K vánocům jsem letos dostala tuhle triplet od Matt&Nat, ale v šedé barvě. Je strašně super, vejde se do ní víc než to vypadá. Navíc v jedné z kapes je prostor na karty, takže nění potřeba ani peněženka. Můžu doporučit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju za komentář, snad si ji časem pořídím :)

      Vymazat
  4. Veru, tak tohle uz budou druhy boty od Bati, ktery budu mit jako opice diky Tobe :D jsou kraaasny :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ze seznamu mě zaujala určitě nejvíce kniha. :) Miluju čtení, skvělé na odreagování.
    Chtěla jsem se zeptat tebe a případných čtenářů, jestli by byla poptávka o přírodní kosmetiku Origins?
    Pokud by byla dostupná na českém eshopu.
    Chci doplnit muj eshop se zbožím a všimla jsem si, že i ty jsi mezi svými oblíbenci párkrát právě Origin zminovala. Mrzi mě že je u nás tak těžko dostupný a chci navázat na spolupráci se zahraniční firmou, která tyto kvalitní výrobky prodává. Nebo jestli nakupuješ pouze v kamenných prodejnách.
    Zároven se chci zeptat jaké další značky by tebe a čtenáře třeba zaujali. :) Samozrejme ty, které nejsou tak lehce k sehnání. :)

    OdpovědětVymazat
  6. tvoje wishlisty jsou zlo :D máš super vkus na boty ;)

    Konec roku, konec prokrastinace?

    OdpovědětVymazat
  7. Takové jednoduché a elegantní šperky mám stejně nejradši :)

    OdpovědětVymazat
  8. Gucci Bamboo už jsem zkoušela, protože o něm mluvila Alison Anderson jako o tom nejlepším parfému, ale mně osobně vůbec nevoní :/ každopádně jsem se naprosto zamilovala do těch kotníčkových bot od Bati, před pár dny jsem si koupila nové kožené boty a kdybych předtím viděla tyhle, byla by to fakt těžká volba! třeba se na ně dostane časem, teď se chystám na kabát z Manga :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig