czech lifestyle blog

sobota 5. prosince 2015

Wishlist | Christmas

wishlistblog

Ahoj! Doufám, že si užíváte hezké počasí, které v posledních dnech panuje. Připomíná spíše jaro než zimu, ale mně to nevadí. Sněhu si snad užiju dost na horách :) Dnes tu mám pro vás můj vánoční seznam přání. Jak už jsem psala na instagramu, rozhodně nejde o věci, které nutně potřebuji, ale radost by mi udělaly :)

1., 4., 6. - Náramek Pandora a dvoje náušnice ze zimní kolekce. Víte, že klasické Pandora náramky s přívěsky vůbec nejsou můj styl, ale ten s hamsa rukou se mi líbí moc. Stejně tak jednodché náušnice se sněhovou vločkou a jemné perličkové náušnice s kamínky, které ve mě úplně evokují sváteční náladu. 
PS: na stránkách Pandory si můžete vytvořit svůj vlastní wishlist a sdílet ho s kamarády a rodinou a zde najdete ten můj

2. - Diptyque svíčka Pomander. Tahle kořeněná vůně mi tak voní a neskutečně připomíná Vánoce a vše okolo nich, že asi neodolám a koupím si ji jako takový dárek ode mě pro mě ještě před Vánoci.

3. - Dior lip maximizer už mám ve složce přání hodně dlouho, tak třeba letos.. :)

5. - Tohle delší sako z Manga je naprosto perfektní. Super bude k jednoduchým outfitům a hrozně mi připomíná styl Kate Moss, který mám moc ráda. 

7. - Jestli čtete ELLE, pak vám asi neunikly fejetony, kterými do něj přispívala Aňa Geislerová. Aňa patří mezi mé nejoblíbenější české herečky a miluji všechny filmy, ve kterých se objevila (např. Štěstí, Želary, Nevinnost). Její fejetony jsou hrozně krásné a proto tenhle soubor určitě v mé knihovně chybět nemůže!

8. - iPhone 6s by mi udělal velikou radost hlavně proto, že ten můj současný už dosluhuje. Rozbitý displej, plná paměť a ani nejde aktualizovat nový ios (=žádné "fuck off " emoji :D )

Co z materiálních věcí by pod stromečkem udělalo radost vám?

SHARE:

14 komentářů

  1. Iphone bych chtěla taky, ale je mi jasné, že ho nedostanu :D. Jinak si nic moc nepřeju, pár věcí už jsem si vybrala předem.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný seznam přání. Ke knize také bych nepohrdne kdybych jo pod stromečkem našla. ☺ Jinak na mem seznamu jsou doplňky z F&F a H&M do bytu, který si po stupně zútulnuji. To by mi udělalo úplného největší radost. Potom parfém od Lancome la vie est Belle.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký wishlist, to sako opravdu vypadá božsky a ta svíčka musí vonět nádherně :) A s mobile jsem na tom dost podobně :D Mně by udělaly radost nějaké knížky, parfém a třeba hodinky :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne vecičky. Náušnice s vločkami sú nádherné a hneď sa na ne aj pôjdem pozrieť. Dior lip maximizer vyzerá lákavo. Najmä v tejto úžasnej farbe <3 Elle som si veľakrát kupovala len kvôli Aňe a jej poslednej strane. Knižka rozhodne ide na môj Wishlist.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty 'vločkové' náušnice jsou super! iPhone 6s jsem taky měla v merku, ale nakonec mi znenadání odešla stará 4Ska a potřebovala jsem okamžitě náhradu, a měla jsem finance jenom na 5S, tak mi snad chvíli vydrží :D A Lip Maximizer od Diora mám taky dlouhodobě v hledáčku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Veru a já myslela, že máš iphone 5s, takže jaktože nejde aktualizovat? :O Každopádně 6s je skvělá volba. Skoro jsem čekala, že se ve wishlistu objeví víc kosmetiky :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju tvoje články! Jsi moje modní inspirace!

    NICOLEAUGST

    OdpovědětVymazat
  8. super wishlist ! :) iPhone 6S je super voľba :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný wishlist! Tuhle svíčku bych brala také! :) Mě by potěšila hlavně nějaká kosmetika, čaje, svíčky a ponožky, ale takový župan, foťak, epilátor a kabátek bych taktéž mooc ocenila! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  10. krásný wishlist :)

    sperky Pandora jsou nádherné a i já bych chtěla něco od Pandory najít pod stromečkem :) a zajímala by mě i sbírka fejetonů od Ani, tak doufám, že když ti ji ježíšek přinese, tak se s námi podělíš o to jaká je :)

    OdpovědětVymazat
  11. 6sko by mě taky potěšilo, ale zas tak nutně ho nepotřebuju :D:) Jinak s Pandorou to mám stejně, ale tahle hamsa je fakt nádherná:) Krásný wishlist:)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak jestli tobě dosluhuje 5s, tak já se svou 4 jsem asi už v pravěku :D. Jó také by se mi líbil nový, ale bohatý sponzor mi chybí. Takže já šetřím na 8čku :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  13. Knížku a iphone 6 mám na wishlistu také :) Snad bude Ježíšek tento rok štědrý :))
    - Evii <3
    http://eviijournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig