czech lifestyle blog

pátek 15. ledna 2016

New in | Asos, Orelia, Massimo Dutti



Krásný pátek :) Omlouvám se, blog teď nějak vůbec nestíhám, ale brzy to napravím, nebojte :) New in vás zajímal, takže dnes bych vám ráda ukázala nové kousky. Na první fotce jich pár můžete vidět na ramínku, ale vyfotila jsem je i na sobě, abyste měli lepší představu o tom, jak vypadají na postavě a časem se snad objeví i v nějakých outfit postech. Top z Massimo Dutti jsem koupila ve slevách a mám z něj hroznou radost. Do obchodu jsem jen doprovázela kamarádku, která šla koupit bundu svému bratrovi no a samozřejmě ani jedna z nás neodolala a koukly jsme právě i do dámské sekce na zlevněné kousky. Top jsem na sobě zapomněla vyfotit, ale v outfitu ho uvidíte určitě. Je z příjemného kvalitního materiálu, krásně jemný a má super střih. Miluju tyhle balónové rukávy!

A teď objednávka z Asosu. K mé oblíbené černé a khaki barvě přibyla růžová. A rozhodně za to může má nejlepší kamarádka. Někdy vám musím vyfotit její nejlepší kabát! Takže do těchto šatů od AX Paris jsem se hned zamilovala a už se těším, až v nich někam vyrazím :)


Ax Paris Long Sleeve Swing Dress

Z oblečení jsem si objednala vlastně jen samé šaty :D Jako druhé mi padly do oka tyhle s odhalenými rameny, což je prvek, který mě na oblečení hrozně baví. Šaty jsou sice trochu "neforemnější", ale podle mě na léto budou úplně skvělé a dovedu si je představit v kombinaci s několika různými typy bot.


Parisian Cold Shoulder Dress With cutwork crochet trim

A jako třetí šaty jsem si objednala tyhle obyčejné bílé se zlatými penízky kolem lemu. Úplně ve mě evokují léto u moře.

A teď ke šperkům. Některé z těch, které jsem si objednala, můžete vidět i na fotkách výše. Skoro všechny jsou od mé nejoblíbenější značky Orelia. Na jejich stránkách ještě probíhají zimní výprodeje, a tak jsem si o Vánocích udělala radost :)



Jednoduché visací náušnice s kamínkem.


Další náramek do mé sbírky na zápěstí. Tyhle střapečky se mi hrozně líbí :D


A náušnice maličké zlaté šípy a hamsy. Už několik měsíců jsem z uší totiž nesundala perličky a chtěla jsem změnu. Jo a také nutně potřebuji několik nových dírek do uší. Takže další piercingy coming soon :)



Další náušnice, tentokrát z asosu. Připomněly mi mé oblíbené z River Island, které jsem ale bohužel někde ztratila.


Nejkrásnější srdíčka ze stříbra.


A ještě jeden náramek. Z toho mám snad největší radost ze všech objednaných šperků :)


Které kousky se líbí nejvíce vám? A objednali / nakoupili jste si něco ve slevách? Já se od kamenných obchodů radši držím co nejdál :D

SHARE:

32 komentářů

  1. Verunko krásné věci, já jsem na šaty šílená, takže fandím <3 Ty růžové jsou úplně panenkovské a ty bílé budou na léto nádherné!

    www.ketyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné nákupy! Ty růžové šaty mě tedy u tebe dost překvapily. Už se těším, jak je zkombinuješ, určitě budou ale vypadat skvěle :) A další dírky no uší budou supééér :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty ruzovy saty jsou krasny! Ja treba saty hrozne nerada nosila a teprve minule leto jsem si je zamilovala. Jinak ve slevach jsem nekoupila vubec nic..vzdycky prijdu do obchodu a stejne odchazim vecma, ktery ve slevach nejsou :D A navic, ted se mi v obchodech nic nelibi, takze moje penezka skace radosti. Dokud neprijdu do kavarny nebo zdravy vyzivy...ehm :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já také šaty dřív moc nemusela :) A kavarny a zdrave vyzivy jsou zlo, take tam nechavam majlant :D

      Vymazat
  4. Ahoj Veru, růžová ti moc sluší, tak se jí neboj:) ty minimalistické náramky miluju..:) ve slevách jsem taky ulovila jedny šaty na léto a nějaké prádlo, vyhlížím v zaře či mangu kožený křivák, jako je tvůj černý, ale nic :/ tak musím počkat na novou kolekci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) V Mangu mají hezké věci, na křivák snad narazíš :)

      Vymazat
  5. Sama teď na jednu zásilku z Asos čekám, celý leden mi domů prakticky chodí jen boty a šaty. Také jsem propadla bledě růžové, ale v šatníku jí mám snad jen stopové množství. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekne kousky jsi si poridila. Ty ruzove saty jsou super!
    Mne v kamennych obchodech toho moc nezaujalo a na netu nemam cas ani brouzdat, takze penezenka si vrni blahem. :) Koupila jsem si akorat spodni pradlo a kotnickove boty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju! Já dnes koukla do Manga a mají hezké kousky :)

      Vymazat
  7. Trend s odhalenými rameny se mi nelíbí, ale zbytek bych si klidně pořídila taky. Moc se mi líbí tvůj minimalistický styl.

    OdpovědětVymazat
  8. Šaty se spadenými rameny jsou rozhodně na prvním místě, takový boho, french chic styl ;) :D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, uplně se v nich vidím i na nějakém fesťáku :D nejlépe třeba Coachella :D

      Vymazat
  9. Veru, ty růžové šaty jsou krásné:) Přesně v této barvě jsem si teď v Berlíně koupila kašmírový svetr:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ty růžpvé šaty jsou nádherné a ty bílé zase úžasně letní a tobě skvěle sedí :)

    OdpovědětVymazat
  11. Po ruzove taky ted dost koukam, podobne saty od AX paris jsem si zkousela v lete, ale koupila jsem si jine...musim rict, ze me prijemne prekvapily kvalitou a strihem, urcite si poridim dalsi.

    Momentalne cekam na obri balik veci ze slev od F21 /moje srdcovka, slabost a pulka skrine :)/ a botky od Bati, ktery jsem tam za 7 stovek nemohla nechat. Myslim, ze jsou to snad ty same, co mas take? Uz jsem na ne koukala nejaky ten patek a po sleve musely byt moje. http://www.bata.cz/web/kategorie/web-katalog-cz-zeny-vsechny-kozacky/686470-bata-damska-obuv-s-prositim#zoom-1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, mají fakt hezké :) od F21 miluju věci na sport a ty botky mám ty samé, jsou nejlepší :)

      Vymazat
  12. Úžasné úlovky. Milujem tvoj štýl ♥ Nečakala by som, že u teba nájdem ružovú farbu, ale dokonale sa ti hodí a aj samotné šaty sú perfektné :)

    OdpovědětVymazat
  13. Za mě teda poměrně velké zklamání, nudné a mdlé barvy a střihy, které vůbec ničím nazaujmou. Ale je to jen můj názor na věc, když to není černé tak to (většinou) nechci a když to nemá nějaký prvek extravagance, tak také ne. Do kamenných obchodů nechodím už skoro vůbec, zato mám v počítači plno věcí, které si chci nechat ušít, takže jakmile skončí zkouškové, běžím nakoupit látky a lanařím svou známou, aby mi to všechno ušila (originál je bohužel buď dávno vyprodaný nebo si to zkrátka nemohu dovolit - takhle aspoň vím kdo to ušil a nebudu tím pádem podporovat továrny v Asii žeáno)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář a názor :) Nechat si šít věci je super řešení :)

      Vymazat
    2. No není zač...třeba přístě naopak inspiruješ a budu o daném úlovku také přemýšlet :). To ano, obzvlášť když víš přesně co v obchodě hledáš a nikde to nemají (bohužel 80% mého "nakupování"). Jen by to potom chtělo se danému řemeslu sama naučit, aby nebylo nutné žadonit u jiných.

      Vymazat
  14. Tyjo, já vlastně letos ze slev ještě nic nemám, nějak jsem se předzásobila před Vánoci a ješťe jsem to všechno nestihla vzít na sebe. No asi tento týden budu muset někam mrknout. Když ne oblečení, tak alespoň kosmetiku. Snad na mě něco zbylo? :D :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig