czech lifestyle blog

úterý 5. ledna 2016

Vitamins

DSC02617

Hezké úterý! Nemám teď bohužel moc připravených článků plus se musím začít učit na zkoušku, která mě čeká koncem měsíce (a už teď se jí bojím), ale pokusím se to tu nezanedbávat :) Dnes bych vám ráda ukázala, jaké doplňky stravy denně beru a jsem s nimi spokojená.

Zinek
-Určitě nijak představovat nemusím. Ve velkém se podílí na zdravém vzhledu pokožky, pomáhá udržovat nízkou hladinu cholesterolu a má i pozitivní vliv na kvalitu vlasů.

B-skin
-Bylinné kapsle B-Skin kupuji v Biooo. Jsou složené z kombinace rostlin, které podporují zdraví a vitalitu pokožky, napomáhají k regeneraci, čistí krev a vyplavují z těla škodlivé látky, také podporují správnou funkci jater a činnost štítné žlázy.

Triphala
-Tyhle kapsle mi byly doporučeny užívat spolu s B-skin. Skvěle pročišťují organismus a napomáhají jeho regeneraci. Pravidelná konzumace také pomáhá správné činnosti zažívacího traktu a podporuje zdraví oběhového, dýchacího a vylučovacího ústrojí

Rybí olej
-Nejsem velkým milovníkem ryb a jen občas si dám např. tuňáka, takže jsem si nedávno koupila koncentrovaný rybí olej. Je bohatý na nenasycené mastné omega -3 kyseliny a řadu vitamínů, které posilují činnost srdce i celého krevního systému. Také je bohatý na vitaminy A a D, které jsou pro naše tělo nesmírně důležité, ale samo si je nedokáže vyrobit.

Mateří kašička
-Je plna vitamínů a minerálů a tím pádem je skvělá pro posílení imunity. Prý také lépe pomáhá zvládat stres a mimo jiné zlepšuje pleť.

Baobab
-Můj nejoblíbenější doplněk stravy. Už několik měsíců si každý den dvě lžičky prášku rozmíchám ve sklenici vody. Chutná lehce citrusově, takže nějaké hnusné chuti se bát nemusíte. Dužina plodu baobabu je  zejména bohatá na vitamín C, vlákninu a antioxidanty, jejichž hodnoty převyšují jiné zdroje jako acai, borůvky, goji či granátové jablko! Mně se díky němu vyčistila pleť a z každé rýmy jsem vyléčená do tří dnů :)

DSC02616
SHARE:

7 komentářů

  1. Veru, jak dlouho bereš Triphalu? Pokukuji na ní na bioo a nevím, zda ji pořídit či ne. Jak bys mi poradila? :)

    http://etherealfly.blogspot.dk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Triphalu bohužel jen chvilku a s přestávkami, věčně na ni totiž večer zapomínám, takže zatím nemůžu podat žádný report :/

      Vymazat
  2. Dík za tip na ten Baobab! Vyzkoušíme =)
    To ostatní vesměs s přestávkami bereme =) + přes zimu nasazujeme ještě hlívu s rakytníkem.

    Michael a Patrik
    MesHommes.com

    OdpovědětVymazat
  3. Super tipy ! :) Ja používam zinok denne a musím povedať, že odkedy ho užívam, mám omnoho lepšie a silnejšie vlasy :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Rybí olej je super, v kombinaci se zinkem je skvělý na vlasy, nehty apod. Mně osobně se tahle kombinace osvědčila nejvíce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé tipy. Už dlhšie cítim, že by som svoj organizmus mala trošku podporiť a tento článok je pre mňäa ako stvorený :) Baobab mi hneď pripomenul malého princa ♥

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Zinok si z času na čas kúpim, je vraj dobrý tak na vlasy ako aj na nechty, u mňa však ak funguje na niečo tak na rast nových vlasov. Inak som skúšala na vlasy aj antioxidant forte z Tesca, jedna známa, ktorá má kvalitné vlasy mi to poradila, ale mojím vlasom to na kvalite nepridalo.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig