czech lifestyle blog

čtvrtek 11. února 2016

Evening cosmetic routine

DSC03796

Krásné ráno :) Po článku o mé ranní péči o pleť, jsem na vaše přání připravila i ten o večerní péči. Péče o pleť po celém dni je podle mě stejně důležitá jako ta ranní a tak ji rozhodně nezanedbávám.

Nejprve pleť odlíčím. Buď ve sprše použiju balzám Ultrabland od Lush a nebo pleťovou vodu od Biodermy, která už je několik let stálicí v mé koupelně.
DSC03799
DSC02602

Přes den se na pleti zachytí spoustu nečistot a tak je důležité ji pořádně vyčistit. Na to se skvěle hodí čistící kartáčky. Já dvakrát týdně používám Clarisonic a po zbytek týdne Foreo, které je o něco šetrnější než hrubý Clarisonic kartáček. Spolu s nimi používám čistící gel Origins, který už se na blogu objevil několikrát. Už mi ale dochází, takže uvítám každý tip na nějaký fajn přírodní. Jedna z kamarádek mi doporučila tento, ale ráda si přečtu i vaše tipy :)

Po použití Clarisonicu/Forea si pleť dočistím doma vyrobeným tonikem složeného jen z vody a jablečného octa, který je úplný zázrak na spoustu věcí. Jen si to vygooglete, budete překvapeni.

A pak už jen zbývá nějaká pořádná noční péče. Já jsem si oblíbila kombinaci zde již vychvalovaného krému Krásná slečna z Havlíkový přírodní apotéky, do kterého přidám pár kapek pleťového séra od Sunday Riley, které jsem si koupila v LA o prázdninách a je vážně úžasné. A pokud mě trápí nějaký pupínek, nanesu na něj kapku tea tree oleje. Ten ho do rána zklidní a on se pak zahojí mnohem rychleji.

DSC03801

SHARE:

8 komentářů

  1. Abych řekla pravdu, mě moc péče o pleť nebaví, ale samozřejmě se o pleť starám. Protože ne vždy jsem měla pleť bez pupínků :). Foreo musí být určitě super, jen ta cena ..:/

    OdpovědětVymazat
  2. Super. To tonikum je skvelý nápad, skúsim si niečo také vyrobiť aj ja (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelá starostlivosť! O tej kefe na čistenie som uvažovala, no nie som si istá kúpou... pleť to podľa mňa dosť natrápi.

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  4. To je super, že máš tak silnou vůli, já teda opravdu ne vždy pleti věnuju takovou péči :)

    OdpovědětVymazat
  5. Micelární vodu od biodermy používám už hrozně dlouho, nedávno jsem chtěla zkusit něco jiného, tak jsem šáhla po levnější micleárce od Garnier a výsledky jsou opravdu skvělé. Takže doporučuju!
    www.chauml.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě dokonce přijde, že ten Garnier je lepší a rychlejší.

      Vymazat
  6. Ak by si mala jeden vybrať ktorý je podla teba lepší ? Clarisonic alebo Foreo ? :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig