czech lifestyle blog

čtvrtek 3. března 2016

New in | cosmetics

DSC04105

Uff, konečně jsem dala dohromady kosmetické produkty, které mi v poslední době přibyly v koupelně. Tak se na ně pojďme podívat :)

DSC04106
DSC04108
Douglas  matná rtěnka v tom nejhezčím malinovém odstínu č.5. Na rtech vydrží hrozně dlouho a vůbec nevysušuje, celkově celá kolekce Douglas kosmetiky je podle mě moc povedená, tak ji omrkněte.
Alverde kuličkové deodoranty používám moc ráda, neobsahují hliníkové soli, fungují a krásně voní. Tenhle nosím vždy v tašce do fitka.
DSC04110
MUFE make up, ke kerému se vždy ráda vracím. Pleť je po něm krásně sjednocená, mlžete ho snadno vrstvit, vydrží celý den a lehce se nanáší.
DSC04111
Tenhle EOS balzám na rty jsem dostala k Vánocům od Pavlíny  a skvěle se s ním trefila. Tahle příchuť mi chyběla a eos vajíčka patří mezi mé oblíbené přípravky na rty. Skoro v každé kabelce mám nějaký.
DSC04113
Tekuté universální mýdlo all-one, které se dá využít asi na milion způsobů. Více si o něm přečtěte třeba tady
Uhlazující sérum pro snadné rozčesávání od značky Original sprout (z Beautyville). Krásně voní, má praktické balení, takže super i na cestování a vlasy jsou po jeho použití nádherně lesklé a lehounce se rozčesávají.
Perfect me lehké mléko do vlasů od Welly je v podstatě takový BB krém na vlasy. Dodá jim lesk, hydratuje, opravuje jejich strukturu a zároveň chrání před teplem.
DSC04114
Mýdlo na čištění beautyblenderu mi přivezla kamarádka z Londýna a určitě je to nejlepší a nejrychlejší způsob jak ho umýt. Už jsem tu o beautyblenderu psala? Jestli ne, tak musím říct, že ho miluju! Na nanášení makeupu už nepoužívám nic jiného.
DSC04115
DSC04119
Radosti z beautyville. The green balm mám i ve velkém balení  a můžete ho použít asi na milion věcí. Na suchou pleť, štípance od hmyzu, pupínky, jizvičky, suché rty, spálenou pokožku, odstranění makeupu, kůžičku kolem nehtů,.. Tohle malé balení se navíc vejde do každičké kabelky, takže ho můžu nosit všude s sebou. Druhým produktem je přírodní mýdlo z šípků a kakaového másla, které se dá používat na tělo, ruce nebo pleť. Krásně voní a pokožka je po něm super jemná a svěží.
DSC04121
A poslední, dva laky na nehty. Beautyville a Douglas se mi skvěle trefili do vkusu a pokud zrovna nemám na nehtech červený lak, tak střídám tyhle dva v krásné nude barvě. (tip: FNUG laky teď najdete ve výprodeji, zde)

SHARE:

4 komentáře

  1. Alverde kuličku jsem měla taky, ale bohužel se mi po ní udělala vyrážka. Teď jsem si ale zamilovala značku Alva, která má skvělé deodoranty a navíc moc hezky voní a fungují. Jsou taky přírodní a naprosto boží :). MUFE makeup jsem používala poslední půl rok taky a moc jsem si ho oblíbila. Teď jsem si místo něj koupila tem nový NARS makeup a přijde mi ještě o něco lepší. A beauty blender je prostě nezbytnost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo nádherný rúž a aj lak (: a mohla by si potom napísať aký je ten makeup.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké přírůstky, hlavně ta rtěnka!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezké věcičky :) MUFE makeup mám už nějakou dobu v hledáčku, ale u nás prostě neseženu dostatečně světlý odstín :( To mýdlo na beauty blender by se mi tedy hodilo! Taky makeup už nenanáším ničím jiným.

    Tess Pretty Little Things

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig