czech lifestyle blog

středa 22. června 2016

Cantina | Foodie tip

DSC07364

Hola! Teplé letní podvečery, dobré jídlo a přátelé jsou mou oblíbenou kombinací a když mé kamarádky úspěšně ukončily zkouškové, vyrazily jsme to řádně oslavit. Jedna z nich navrhla mexickou restauraci Cantina, která se nachází v krásné části Prahy, na Újezdě. Určitě už víte, že mám ráda asijskou kuchyni, ale mexická se drží hned na druhém místě, takže jsem se nemohla dočkat!

DSC07357

Jako předkrm nachos se sýrem a guacamole, které mi chutnalo snad ještě o trochu víc než v Las Adelitas a to už je co říct!

DSC07360

K pití jsme si objednaly ledové margarity, které byly výborné a v super sklenicích. Úplně jsem se viděla někde v Mexiku na pláži!

DSC07365
DSC07367

Vybírání hlavního jídla nám chvíli zabralo, ale nakonec jsme se rozhodly pro quesadillas s kuřecím masem, špenátem a sýrem a tacos. Quesadilla byla perfektní. Kuřecí maso se špenátem bylo skvělé ochucené a na rozpuštěný sýr prostě nic nemá! Kamarádka si moc pochvalovala i tacos, na které já si radši netroufám, protože mi je jasné, že by mi jejich obsah díky mé šikovnosti skončil v klíně :D

DSC07369
IMG_2470
DSC07372

Milá obsluha, výborné jídlo, super interiér, tady asi budu častěji! Chutná vám mexická kuchyně? Máte nějakou oblíbenou mexickou restauraci v Praze?

SHARE:

9 komentářů

  1. Mňam, to vyzerá dokonale. S mexickou kuchyňou sa ešte len zoznamujem, takže rada by som zašla do Cantiny (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Ty drinky vypadají dost dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  3. miluju mexickou kuchyni!! Asi nejvíc ze všech.

    OdpovědětVymazat
  4. Mexickou kuchyni miluju, ale moc často si taková jídla nedávám. Vypadá to tak luxusně a věřím, že to bylo naprosto výborný. Děkuju za tip, snad v budoucnu navštívím:))

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá tak nádherně! Las Adelitas miluju, takže tohle bude asi sázka na jistotu, viď? Hned po příletu home tam musím zajít))

    OdpovědětVymazat
  6. To vypadá dobře.☺ Ja mám z mexických rada restaurací Agave v Masné.☺

    OdpovědětVymazat
  7. No, já předně rozlišuju mezi českou mexickou kuchyní a mexickou kuchyní, protože někdy je mezi nimi docela rozdíl :) přítel se těšil do Mexika, jak si pochutná a já mu říkala, ať se zase tak netěší, že některá jídla tam chutnají tak nějak jinak, než v mexických restauracích u nás. Nevěřil mi. Pak ochutnal a uvěřil :D
    Ale za mě - mexickou kuchyni mám ráda, v něčem víc tu, co se dá jíst tady u nás, v něčem zase tu v Mexiku. Nejradši mám polívky - sopa de tortilla, pozole, crema poblana, pak obyčejné quesadillas, pico de gallo a sladké pečivo pan de muerto.
    Chystám se tady u nás vyzkoušet Las Adelitas, jsem na ně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig