czech lifestyle blog

středa 13. července 2016

Nail & hand care

1

Krásný den! Původně jsem vám dnes chtěla ukázat spoustu fotek z Rakouska, ale jejich nahrávání mi tu trvá snad sto let, takže doufám, že do konce týdne se tu objeví :)  Nakonec jsem si tedy pro vás připravila článek o mé péči o nehty a ruce. Vezmu to postupně. Hezké ruce a upravené nehty jsou podle mě vizitkou každého člověka, takže se snažím to nezanedbávat. Několikrát za den a před spaním používám krém na ruce, převážně bio značky jako například můj oblíbený růžový Urtekram, Yes! Nurse, Lush karma Kream nebo třeba Aesop. Jedním z top produktů na ruce je podle mě Lush peeling Salted Coconut, který obsahuje mimo jiné jemnou mořskou sůl, kokosový olej a arganový olej, díky kterým jsou ruce po jeho použití naprosto dokonale jemné, hebké a hydratované.

DSC08086
DSC08088
DSC08087

A teď k nehtům. Asi před osmi měsíci jsem si nechala dát umělé nehty. Ty mé se mi totiž zrovna skoro všechny polámaly a chtěla jsem si zkusit aspoň pár měsíců s těmi umělými, které se mi stejně vždy líbily. Po dvou měsících jsem je tedy sundala a ty mé se z toho už půl roku vzpamatovávají a jejich konce stále nejsou úplně v ideálním stavu. Také jsem zlenivěla a dala si pauzu s shellakem, protože nikdy nemám trpělivost sedět u té lampy :D Co se týče péče, momentálně na nehty používám Scholl pečující olejíček. Z laků mám ráda hlavně ty od OPI, Essie a Sally Hansen a vlastně střídám jen tmavě červené a nude.

DSC08091
DSC08079
Essie - Picked Perfect | OPI - Malaga Wine | OPI - Barefoot in Barcelona, na nehtech | Sally Hansen - 331 Enchante
DSC08083

Na manikúru nechodím a o tvar nehtů se tedy starám sama. Dříve jsem používala klasický skleněný pilník, ale teď už delší dobu nedám dopustit na Scholl Velvet Smooth elektrický pilník na nehty. Přístroj obsahuje tři hlavy pro pilování, broušení a závěrečné leštění nehtů a jeho použití mě hrozně baví. Nehty jsou po použití všech tří hlavic opravdu krásně hladké a vyleštěné, takže lak na nich pak i mnohem lépe drží, ale vypadají hezky i bez něj.

Doufám, že jsem napsala vše, co jsem měla v plánu a pokud máte nějaké otázky, ráda odpovím v komentářích :)

DSC08092
DSC08099
DSC08098


SHARE:

3 komentáře

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig