czech lifestyle blog

středa 20. července 2016

Summer reads

IMG_3854

Krásnou středu! Já už za chvíli budu na cestě zpět do Prahy, ale ještě pro vás budu mít spoustu fotek z Rakouska. Těch deset dní tady uteklo jako voda!
Dnes mám pro vás připravený článek s tipy na letní čtení. Několik knih z mých tipů už mám přečteno a ty zbylé si určitě mám v plánu pořídit.

kniha

Než jsem tě poznala. Nedávno jsem byla na tomto filmu v kině a příběh se mi tak líbil, že jsem si na doporučení kamarádky koupila i knihu. A rozhodně ji doporučuju, krásné, vtipné, ale i hodně smutné.

Bábovky od Radky Třeštíkové jsem přečetla za jeden den, nemohla jsem se od knihy odtrhnout! Příběhy několika žen, jejichž osudy se různě proplétají a vy už se nemůžete dočkat další kapitoly a dalšího příběhu.

summer

Jak přežít dobu jedovou. Další ze série knih "doba jedová", kde si přečtete o největších chemických strašácích této doby, které denně konzumujeme a přicházíme s nimi do styku.

books

After you. Pokračování knihy Než jsem tě poznala, na které jsem hodně zvědavá!

Coco Chanel - pohled zblízka. Neskutečně zajímavý životopis obdivuhodné Coco Chanel.



Černý obelisk. Jedna z pár knih od Remarqua, kterou jsem ještě nečetla, takže o prázdninách to chci rozhodně napravit!



Tajemství kosmetiky. Na tuhle knihu jsem dostala tip od kamarádky. Prý vás donutí přečíst každou etiketu se složením a zamyslet se nad kosmetikou, kterou kupujete.
SHARE:

4 komentáře

  1. Některé knížky jsem četla, Jojo Moyes mám hodně ráda... :) Jen teda Dívka, jež jsi tu zanechal není pokračování Me before you... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, divny, nez jsem Te poznala jsem cetla, kdyz to vyslo a myslela jsem, ze tip na to byl od Tebe - a ted koukam, ze ne :D, na film jsem zvedava, ale urcite nepodtrhne krasu knihy - ostatne jako vzdy.

    OdpovědětVymazat
  3. Me before you vyzerá vážne super, musím sa po tom pozrieť. :)
    Simona | liveinfoxworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig