czech lifestyle blog

čtvrtek 18. srpna 2016

JaGaia

DSC00179

Produkty od této značky už jste u mě na blogu mohli vidět v některém z wishlistů a já se konečně před pár týdny odhodlala a pár kousků objednala. JaGaia bylinné a krystalové oleje, vůně a bytové parfémy jsou vyráběné v Čechách a vše na této značce je mi moc sympatické. Čisté přírodní produkty obsahují ve volné přírodě ručně sbírané bylinky, esenciální oleje a extrakty. 

Co jsem tedy vyzkoušela já?

DSC00180

Růžovou mlhu, kterou před spánkem osvěžím místnost nebo ji lehce rozpráším na polštář. Má nádhernou jemnou vůni, čistí vzduch a krásně zklidňuje.

DSC00181

Detox himalájskou sůl s květy slézu, kopřivou a éterickým levandulovým olejem. Nádobku se solí nechávám otevřenou v koupelně a sůl celou místnost krásné provoní. Levandule také navozuje klid  a mír.

DSC00182

Krystalový růžový olej s mandlovým olejem, polodrahokamem růženínu, vitaminem E a esenciálním olejem Jasmínu. Růženín patří mezi mé oblíbené kameny a jeden větší krystal mám dokonce na nočním stolku. Tento olej překrásně voní a nejlépe se rozvine po aplikaci na kousek dřeva či jinou přírodninu. Já si ho aplikuju i kapku na zápěstí. Uklidňuje a zlepšuje náladu.

DSC00138

SHARE:

3 komentáře

  1. Tak na tohle jsem se těšila, Jagaia mě hrozně láká, akorát jsem nevěděla, po čem sáhnout jako první! Skvělej článek:))

    OdpovědětVymazat
  2. ja som od jarného lemarketu do jagaia až po uši :-)

    babô

    OdpovědětVymazat
  3. Ja Gaia mě také hodně láká a úplně jsem na ně zapomněla, budu muset brzy něco objednat :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig