czech lifestyle blog

sobota 17. prosince 2016

Cosmetic favourites | November

1

Já úplně zapomněla na kosmetické oblíbence za minulý měsíc, tak to dnes rychle napravuji😚 Vybrala jsem pět produktů, které mě momentálně hodně baví, tak snad budou i vás.

-Prvním produktem je odličovací a čistící olej Purity. Jemný čistič na rostlinné bázi jsem si zamilovala hned po prvním použití. 1-2 dávky stačí vmasírovat do suché pleti a olejíček okamžitě rozpustí veškeré nečistoty a makeup. Při styku s vodou se promění v lehkou mléčnou emulzi, která je zcela smývatelná a tudíž už nemusíte pleť ničím dočišťovat. Kupovala jsem ho v Hnst.ly.

-Glossy nectar od značky Oway organics, regenerující vlasový olejíček , který chrání vlasy během rozčesávání a při tepelné úpravě. Stačí ho do vlasů nanést malou kapku po jejich umytí a ty jsou hned odolnější, zářivější, hebké a lesklé.

2
A jdeme na další přírodní zázraky.

-Přírodní deodorant od značky Bio rythme , která je ručně vyráběná v Čr. Deodorant voní jemně květinově po celý den a praktické menší balení můžete nosit všude s sebou.

-Krém z bambuckého másla od Mylo, přírodní kosmetiky ze Slovenska. Díky bambuckému máslu je pokožka dokonale hydratovaná, vyživená a chráněna. Ideální je používat krém večer, po sprchování. Po kontaktu s pokožkou získá jemnou máslovou konzistenci a lehce se nanáší. Já objednávala z Vemzu, kde máte stále 20% s kódem Veronikamrl .

3

-Posledním produktem, který bych vám ráda doporučila, je elektrický zastřihovač od Veet. Dokonale ho využijí hlavně ti, kteří si dávají záležet na svém obočí. Díky preciznímu nástavci ho totiž velmi lehce upravíte i v pohodlí domova. Obsahuje ale i několik dalších výměnných hlavic, takže s ním upravíte například i okolí třísel. Určitě se ale nejedná jen o dámskou záležitost, pánové ho mohou klidně použít na vousy.

4

děkuji Veet za poskytnutí produktu k recenzi

SHARE:

4 komentáře

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig