czech lifestyle blog

pátek 9. prosince 2016

Urtekram

1

Krásný pátek! Dnes to bude o kosmetice😗 Pokud kosmetické články zde na blogu sledujete, určitě jste si všimli mé náklonnosti k produktům značky Urtekram. Bio, přírodní, veganské, na zvířatech netestované kosmetické produkty s certifikátem ECOCERT, který je zárukou toho, že splňují ty nepřísnější požadavky kladené na produkty BIO péče. Teď už pojďme ale k jednotlivým produktům.

DSC01174

Kokos kokos kokos! Miluji nejen jeho chuť v jídle, ale i vůni, takže většina mé kosmetiky ho obsahuje. Tento šampon už mám podruhé a až mi dojde, určitě pro něj jdu znovu. Díky výtažkům z kokosu jsou po něm vlasy krásně jemné a lesklé, díky aloe vera hydratované a sedmikráska s mořskou řasou se postarají o jejich posílení.

DSC01175

Krémový deodorant voní sladce po kokosu a to díky obsahu bio kokosového oleje. Kyselina hyaluronova zase přirozeně chrání před rozkladem bakterií. Deodorant je zároveň vyživující, takže i o pokožku v podpaží je skvěle postaráno.

DSC01176

Hydratační sprchový gel, díky kterému budete po sprše vonět kokosem od hlavy až k patě.

DSC01177

A posledním produktem je zubní pasta se zeleným čajem a mátou. Pasty Urtekram zuby perfektně vyčistí díky obsahu jemně namleté křídy, která se získává z mořského dna. Velký obsah aloe vera také chrání dásně a myrha dezinfikuje celá ústa. Pasty nepění, což pro vás může být ze začátku trochu nezvyk, ale nebojte, čistí na jedničku.

DSC01178

děkuji Urtekram za poskytnutí produktů k recenzi

SHARE:

3 komentáře

  1. Uterkram síce momentálne nepoužívam, ale značke fandím, sú jedna z mála s certifikáciou HCS.


    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  2. Na ty jejich pasty už musím mrknout. Mám právě ráda tyhle přírodní nepěnivé. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Viaaaaaac kozmetických! Sú super,super,super😊

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig