czech lifestyle blog

čtvrtek 19. ledna 2017

Best of 2016 | hair & body

bestof

Slíbila jsem vám článek o mých top kosmetických produktech za uplynulý rok a protože jich opravdu dost, tak budou články dva. Dnešní o produktech na tělo a vlasy a druhý o make-upu a péči o pleť. Snažila jsem se pokrýt opravdu všechny kategorie, tak pojďme na to.

1. Peeling na tělo. Těch jsem za celý rok zkusila opravdu hodně. Výborný je například od značky Soaphoria nebo EcoPure, ale který jsem si zamilovala nejvíce je rozhodně kokosový Mark scrub. Obsahuje jen ty nejlepší a čistě přírodní ingredience, nádherně voní, pokožka je po něm dokonale jemná a je výborný i na obličej!

2. Kondicionér na vlasy. Používání kondicionéru mě nikdy nebavilo, umýt vlasy od šamponu, čekat než kondicionér zapůsobí, pracně ho vymývat,.. Vždy to tedy dopadlo tak, že jsem ho použila jen párkrát do měsíce. To se teď ale změnilo po objevení bezoplachového kondicionéru od Urtekramu. Před fénováním ho prostě jen párkrát stříknete do vlasů, promnete a můžete pokračovat v úpravě. 

3. Maska na vlasy. Mé recepty na čistě přírodní masky, které si snadno vyrobíte doma, najdete ZDE. Ale pokud bych měla vybrat některou z těch kupovaných, pak je to určitě tato jasmínová z Lushe. TAK nádherně voní a vlasy jsou po ní úžasně hedvábné.

4. Z deodorantů jsem si nejvíce oblíbila ty od Biorythme. Pocení nezabrání, ale celý den budete cítit jen jemnou vůni deodorantu a nic jiného.

5. Samoopalovák. V solárku jsem byla všehovšudy třikrát a to před lety. Opálená pokožka se mi ale tak líbí! Takže jsem se rozhodla vyzkoušet samoopalovací krém. Chtěla jsem nějaký přírodní, který nezanechává žádné fleky, je bez nepříjemného zápachu a nebudu po něm oranžová. Toto vše mi splňuje Invisible Tan od značky Eco by Sonya.

6. Krém na tělo. Tady jsem si nemohla vybrat, tak vám ukáži dva. První je od značky Desert esence a opravdu zjemňuje pokožku a hydratuje do hloubky díky vysokému podílu šťávy z Aloe vera, snadno se vstřebává a krásně pleť provoní. Druhým krémem je Trojruža od Mylo. Krásné balení, nádherná vůně a dokonalá hydratace.

7. Krém na ruce. Těch jsem za celý rok také zkusila obrovské množství, snad v každé z mých kabelek minimálně jeden najdete. Nejnovějším objevem a zároveň nejoblíbenějším se stal krém od značky L:A Bruket . Je dost hutný, ale vstřebá se během chvilky a teď v zimě mi zachraňuje ruce každý den.

8. Olejíček na vlasy. Glossy nectar - regenerační vlasový olejíček chrání vlasy během rozčesávání a při tepelné úpravě. Stačí ho do vlasů nanést malou kapku po jejich umytí a ty jsou hned odolnější, zářivější, hebké a lesklé. S produkty Oway pracují v mém milovaném Oui hair salon.

9. Peeling na ruce. Nečekaně kokosový😃  Tento Lush peeling obsahuje mimo jiné jemnou mořskou sůl, kokosový olej a arganový olej, díky kterým jsou ruce po jeho použití naprosto dokonale jemné, hebké a hydratované. Určitě můj nejoblíbenější produkt v péči o ruce.

Chybí Vám tu nějaký produkt? Máte pro mě tipy na vaše oblíbené kousky? Pište pište👇

1
SHARE:

11 komentářů

  1. Urtekram kondicionér používám také a je vážně skvělý. Miluju jejich produkty na vlasy, mám je pak krásně hebké :). Stejně tak miluju Mark Scrub, mám ten čokoládový a je prostě nej!! Zbytek jsem nezkoušela, ale hodně jsi mě nalákala na krém na ruce, těch mám obrovskou spotřebu. Jinak za sebe doporučuju určitě krémový deodorant od Soaphoria a tělové suflé od stejné značky. Rozhodně mé top produkty v péči o tělo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mylo som si obľúbila tiež, ich pleťové oleje sú sen a najnovšie by som rada vyskúšala Jazmínovú rosu - tonikum. Okrem toho som začala používať íly - na tvár, na vlasy... sú skvelé.

    Flung out of space
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  3. Ten samoopalovák od Eco Sonya mám aj ja, presne tento istý odtieň a dokonca ešte aj jeden tmavší odtieň. Len mne akosi robí fľaky a stále neviem prečo. :(

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Veru, super tipy, diky za ne!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Verco, videla jsem u tebe na ig, ze mate ten obraz Prada Mafra, muzu se zeptat kde ho sezenu levne v Praze prosim prosim? Díky moc, jsi fajn!

    OdpovědětVymazat
  6. Mám radost z těch kokosových produktů, miluju kokos :D Skvělé tipy Verunko:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig