czech lifestyle blog

pátek 17. února 2017

Best of 2016 | Make up

top

Hezký pátek! Jaké máte plány na víkend? 
Dnes mám pro vás už dlouho slibovaný článek, pokračování "best of 2016" a tentokrát to bude o makeupu. Všechny z následujících produktů jsem používala / používám prakticky denně a dala bych za ně ruku do ohně, jak jsem s nimi spokojená.

  • Make up to u mě na plné čáře vyhrává Nars velvet matte skin tint a Estée Lauder double wear. (ten bych ráda zkusila i ten s pěnovým aplikátorem) Na větší ochranu před sluncem a lehčí krytí doporučuji Nars a na větší krytí a celodenní výdrž Estée.
  • Na rty mám ráda rtěnky v tělových odstínech, mou nejoblíbenější je MAC v odstínu Mehr a jí podobnou Kate for Rimmel v odstínu rock n roll nude. Z tekutých rtěnek jsem si zamilovala ty od NYX, které na rtech zmatní a drží celý den.
  • Z řasenek mi nejvíce vyhovovala Perversion od Urban Decay, která dělá krásně husté a dlouhé řasy.
  • Tvářenky mám ráda krémové, nejlepší je podle mě Blushing creme for lips and cheeks od Estée Lauder, odstín Sweet cheeks.
  • Rozjasňovače nikdy nepatřily k mým "must have" produktům při líčení, ale ten od Estée z řady Genuine Glow  jsem si oblíbila hned. Má přijemný houbičkový aplikátor a krásně jemnou perleťovou barvu, která se hodí na tvář i oční okolí.
  • Bronzer Sleek už jste u mě na blogu určitě viděli několikrát a už skoro dřu dno, takže pokud máte tipy na nějaký dobrý, napište mi prosím do komentářů.
  • Z parfémů miluji ty od Jo Malone a tahle limitka Sakura Cherry blossom úplně zastínila mou milovanou Peony & Blush suede.
  • Matující pudr od NYX mi doporučila Hanička a já ho zas doporučuji vám. Pokud hledáte lehký pudr, který neucpává póry, nezruinuje vám peněženku a skvěle zmatní na celý den, je to právě tento.
  • A posledním produktem jsou stíny na obočí od značky The balm, o kterých jsem zrovna nedávno psala zde.

SHARE:

11 komentářů

  1. Moc hezký článek. Make Up od EL mám v hledáčku, zatím hledám správný odstín. Zajímalo by mě, jaký máš ty? Děkuji, hezký víkend :-).
    Kačka

    OdpovědětVymazat
  2. Nyx Lingerie je pro mě příšerná. Koupila jsem si nádherný odstín embellishment, který mě hodně zaujal, ale samotná rtěnka hrůza :( Vůbec se nenanášela dobře flekatěla a celou dobu jsem věděla, že mám rtech něco divnýho. Vůbec to není taková ta krásně lehoučká matná rtěnka, o které člověk ani neví. Ale třeba Suede je zase moje nejoblíbenější vůbec :)

    Simple living: Jakou kosmetiku jsem přestala používat

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý článek! Já jsem moc spokojená s bronzerem od Mac, perfektně drží a mají skvělé odstíny:)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek a máš krásný blog! :)
    www.clarasoucek.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Jooo, tyhle tekuté rtěnky od NYX jsou boží! Nevěřila bych tomu, fakt mile překvapily. :)

    OdpovědětVymazat
  6. The Balm - Bahama mama jako konturovací pudr/bronzer určitě doporučuji vyzkoušet Veru :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig