czech lifestyle blog

úterý 14. února 2017

Lush in love

Lushvalentines

Krásný čtrnáctý únor a to ať den svatého Valentýna slavíte nebo ne💘 Můj milovaný Lush přišel i tento rok s další limitkou, tématicky právě k tomuto svátku. Barvy všech produktů vás určitě nijak nepřekvapí a stejně tak tvary, sladké vůně a roztomilé názvy. Které produkty jsem vyzkoušela a co na ně říkám? Čtěte dál✌

Na první fotce je krémový sprchový gel v praktickém cestovním balení. Tenhle princ je tak sladký, že mu jen těžko budete odolávat.

Druhým, a ze všech vyzkoušených produktů asi i nejoblíbenějším, je tento peeling na rty. Víte, že miluju peelingy na tělo, tvář a tyhle scruby na rty nejsou výjimkou. Před pár lety jsem měla jeden z vánoční kolekce, který voněl po coca cole a používala jsem ho moc ráda. Tenhle valentýnský The Kiss má o něco jemnější strukturu a krásně vanilkovo-ovocnou vůni (a chuť!), že se budete muset držet, ať si rty hned neolíznete. Já vždy nanesu trochu balzámu, jemně promasíruju peelingem a pak už si jen užívám nádherně hebkých rtů k zulíbání!

7

Jasnou trefou a tím perfektním produktem pro dlouhé zimní koupele je koupelové šumítko cupid. Ideální pokud nemáte rádi plnou vanu pěny, ale i přesto chcete vaši pokožce dopřát něco extra. Cupid obsahuje například čerstvou malinovou šťávu a bergamotovou silici. Šumítko můžete lehce rozlomit a použít ho tak pro více koupelí.

6

Lovestruck, produkt, po kterém hned skočila má sestřička. Tahle sranda s tváří zamilovaného emotikonu vám vykouzlí vanu plnou pěny s osvěžující citrusovou vůní.

5

Lush masážítka musíte rozhodně vyzkoušet. Já osobně je miluju používat namísto tělového krému a ráda si je beru na cesty, protože jsou lehce zabalitelná. Toto obsahuje pořádnou porci fair trade bio kakaového másla, zklidňujícího gelu z aloe vera a šípkového sirupu.

4

A jako poslední tu mám lesk na rty The kiss, který jsem také věnovala malé, ze které už je pořádná parádnice. Lesk má jemňounký růžový perleťový odlesk a obsahuje opět samé perfektní ingredience pro péči o rty v zimním počasí.

2
3

Zkoušeli nebo máte v plánu zkusit některý z produktů ve valentýnské limitce?


SHARE:

4 komentáře

  1. Nalákala jsi mě na ten scrub!

    OdpovědětVymazat
  2. Valentýnská kolekce se povedla, je cute!

    OdpovědětVymazat
  3. brala by som úplne všetko, vyzerá to vážne skvele! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem tak šťastná, že v novém bytě budu mít vanu - konečně vyzkouším produkty do vany včetně všech těch bomb a šumítek! :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig