czech lifestyle blog

sobota 25. března 2017

Cosmetic favourites | March

faves

Hezkou sobotu! Konečně jsem zase po delší době sepsala článek o několika mých oblíbených kosmetických produktech, tak pojďme na to.👌

Prvním je transparentním gel na obočí od přírodní značky kosmetiky Alverde, kterou seženete například v DM drogerii. Já Nedávno vypotřebovala gel na obočí od MACu a hledala jsem něco podobného, takže jsem se rozhodla zkusit tento a moc mi vyhovuje. Gel nanášíte podobným kartáčkem jako mají řasenky a hezky obočí zafixuje na celý den. Plus je na balení i hřebínek a štěteček, které také můžete využít k doupravení.
Alverde
Alverde1

Po dlouhé zimě jsem se na sluníčko dostala až v LA a nechtěla jsem riskovat žádné spálení a proto jsem si s sebou vezla tenhle transparentní olej na opalování s SPF 50+. Olej neobsahuje alkohol, takže pokožka po něm není vysušená. Textura je lehoučká, nijak nelepí a nezanechává žádné stopy. V létě se k němu určitě vrátím.
Bioderma

Asi mým nejoblíbenějším produktem z této pětice je sérum na růst řas, Hairplus. Někteří z vás si určitě pamatují, že jsem docela dlouhou dobu chodila na lepení řas, jenže po nějaké době člověka přestane bavit chodit na neustále doplňování a o finanční stránce nemluvě. Na doporučení kamarádky jsem se tedy rozhodla zkusit tohle sérum a jsem nadšená. Zrovna dnes mi sestřenice nevěřila, že řasy jsou mé😄 Sérum stačí v maličkém množství pravidelně každý den před spaním aplikovat na linii řas a do dvou měsíců si všimnete pořádného rozdílu. Řasy mi sahají až k obočí a s řasenkou budí až dojem umělých. Navíc prý skvěle funguje i na obočí, takže pokud vás trápí nějaká vypadaná místečka nebo ho jen potřebujete nechat hezky dorůst, dávám za Hairplus ruku do ohně! 
Hairplus
Hairplus2

Čtvrtým produktem je sprchový gel Plum rain z Lushe. Jejich sprchové gely miluju a už doma nemám skoro žádné jiné. Tenhle má nádhernou ovocně-květinovou vůni a až mi malé balení dojde, určitě půjdu pro další!
Lush

A posledním, tuším na blogu už zmiňovaným produktem, je tělový olej od značky Stop the water while using me (na Vemzu momentálně ve slevě). Voní TAK nádherně, že bych se v něm nejradši koupala. Mám teď docela suchou pokožku, takže jsem ho začala používat pravidelně před spaním a už vidím zlepšení. Pokud také rádi používáte místo tělových krémů oleje, doporučuji tento!
Stop
thewater

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig