czech lifestyle blog

sobota 8. dubna 2017

New in | Biooo

biooo

Hezký pátek! Dnes po trochu delší době mám pro vás kosmetický článek. Jde o několik produktů, které jsem si pořídila v Biooo. To už jsem na blogu určitě zmiňovala milionkrát. Co se týká obchodů s přírodní kosmetikou, prodejna Biooo v Kotvě rozhodně patří mezi mé nejoblíbenější. Teď už ale k jednotlivým kouskům.

Včera jsem oslavila 24. narozeniny a řekla jsem si, že oční krém už je tedy na místě😀 Tento je od značky Mille Ulivi. Jde o komplex olivového a slunečnicového oleje, které dodávají pleti potřebnou hydrataci a regeneruje jemnou pleť okolo očí. Krém má krásně jemnou vůni a stačí ho opravdu maličké množství.

krem

Několik měsíců už používám jen bio pasty a jsem spokojená. Některé sice nepění tak jako ty klasické "drogérkové", ale není to nic, na co byste si nezvykli. Tato má jemnou mátovou příchuť, obnovuje přirozenou barvu skloviny a obsahuje velké množství propolisu, který má léčivé účinky. Vyhovuje mi i menší balení, které mohu nosit v kabelce teď, když si s rovnátky Invisalign musím čistit zuby po každém jídle.

pasta

Barva na rty a tváře od značky Uoga Uoga mě baví hodně! Mám ji v odstínu tender, tedy studenějším růžovém odstínu. Používám ji hlavně na tváře a dodá jim krásně jemný a svěží vzhled. Přírodní oleje a vosky navíc pleť hezky vyživují a regenerují.

rty

Předposledním produktem je šampon na vlasy od značky Urtekram. O této značce už jsem na blogu také psala mnohokrát a stále patří mezi mou nejoblíbenější co se týče produktů na vlasy. Tento růžový šampon pro normální vlasy mám už po několikáté a moc mi vyhovuje.

sampon

A poslední, ústní voda Coslys. Začala jsem ji používat hlavně teď, s rovnátky, kdy se snažím zubům věnovat ještě větší péči. Má skvěle fresh mátovou příchuť a obsažený zelený čaj předchází negativnímu působení kyselin na zuby.

voda
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig