czech lifestyle blog

středa 22. listopadu 2017

Lets mask!

masks

Krásný den! Dnes mám připravený kosmetický článek a to o mých oblíbených maskách. Byly doby, kdy jsem nepoužívala skoro žádné, ale to se změnilo a za poslední týdny se mi jich doma sešlo několik, které jsem si oblíbila. Mám tedy připravených pět tipů, jdeme na to!

Čistící maska korejské značky Too Cool For School ze Sephory patří určitě mezi mé nejoblíbenější. Je slupovací, což mi vyhovuje nejvíc, protože co mě na maskách nebaví, je jejich následné umývání😀 Navíc má zlatou barvu, takže pobavíte všechny, které doma potkáte. Tahle maska je určená především pro unavenou pleť. Obsažené enzymy jemně pleť vyčistí, odstraní odumřelé kožní buňky a pleť je díky tomu krásně projasněná, čistá a na dotek neskutečně příjemná.
1

Druhou maskou je Nia Sunday Detox Whipped Clay Peel-Off mask (také ze Sephory). Má zajímavou pěnovou texturu, která se po nanesení na pleť změní v jemný krém, který pak na pleti zaschne a následně ho sloupnete. Obsahuje například bílý jíl, známý tím, že je velmi bohatý na minerály a pohlcuje nečistoty, čistí a detoxikuje pleť. Prášek z bambusového uhlí zase redukuje póry a odstraňuje toxiny. Já si masku naordinovávám například po dlouhé noci ve městě, kdy opravdu pleť potřebuje extra vyčistit a probudit.
3
4

Lancome a overnight recovery sleeping mask. Má nejoblíbenější hydratační! Nádherně voní a na první pohled Vám trochu bude konzistencí připomínat želé, ale po kontaktu s pletí "roztaje" a pleti poskytuje top hydrataci. Nelepí a vstřebá se opravdu během vteřinky, takže se ani nemusíte bát, že byste se obličejem přilepili k polštáři. Já ji ráda používám i na ruce, které jsou pak úplně miminkovsky jemné.
5

Najde se ještě vůbec někdo, kdo neslyšel o Glamglow maskách? V posledních letech přišli s několika dalšími, já jsem ale stále věrná té první, Supermud. Opět jde o masku čistící, což já se smíšenou pletí vyhledávám nejvíce. Supermud zbavuje pleť přebytečné mastnoty a znečištění, také působí antibakteriálně a reguluje lesk pleti. Mně osobně pleť trochu vysušuje, takže pokud máte pleť sušší, tohle asi nebude Váš favorit.
6

A posledním oblíbencem je novinka od Onest care. První plusové body u mě má hned za fakt, že je vyrobená v Česku s láskou a péčí. Navíc má nádherný design a čistě přírodní složení! Maska při nanášení působí jako jemný pečující krém, takže je neskutečně příjemná. Obsahuje samé top ingredience, jako například zinek, zelený a bílý jíl, aktivované bambusové uhlí, meduňkovou vodu,.. I přes obsah jílu a bambusu se nemusíte bát vysušení pleti, naopak! Maska nezasychá úplně zcela, takže se po jejím smytí necítíte žádné pnutí, ale čeká Vás krásně hydratovaná tvář. Po dýňové je tato má druhá nejoblíbenější!
PS: Na fotkách je nenačaté druhé balení

7

A co Vy? Používáte masky na obličej? Máte nějakou oblíbenou? Ráda si přečtu vaše tipy!

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig