czech lifestyle blog

středa 1. listopadu 2017

Líčírna organics concept store

Licirna

Krásnou středu! Dnes pro Vás mám fotky a info o jednom krásném projektu, který si mě hned získal. Víte, že o přírodní pečující kosmetiku se posledních pár let více zajímám, ale co se týká kosmetiky dekorativní, u té jsem se doposud po nějakých přírodnějších variantách nepátrala. To se ale začíná měnit a právě dnešní článek bude o místu, které mě k tomu inspirovalo. Netvrdím, že mám v plánu brzy nahradit veškerou mou dekorativku organickými produkty, ale určitě mám několik favoritů, které bych ráda měla v kosmetické taštičce. Teď zpět ke zmiňovanému projektu. Líčírna je (u nás) unikátním konceptem, který sdružuje nejčistší a pečlivě vybrané top dekorativní značky, které se těší oblibě po celém světě. Ať se příliš nerozepisuju, veškeré informace o tomto krásném projektu, do kterého majitelky a veškeří zaměstnanci vložili svá srdce, najdete ZDE. Z nabízených značek a produktů mě nejvíce zaujaly krásné rtěnky a highlighter od Ilia Beauty, netoxické laky od Aila cosmetics, bio odličovač a čistící balzám od Inlight a minerální bronzer Inika organic.

Co vy a přírodní dekorativka? Používáte? Máte nějaké oblíbené produkty?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16

SHARE:

3 komentáře

  1. Zatiaľ až tak nerozlišujem medzi dekoratívkou a prírodnou kozmetikou, nie som ž taký fanatik do kozmetiky, skôr ma musí produkt zaujať niečím a mám úchylku skôr na oblečenie..ale kozmetiky nie je nikdy dosť :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý nápad, navíc tyhle znacky mi hodne chyběly u nás v kamenných obchodech ( i když ješte doufám, že rozšíří sortiment 😃).

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig