czech lifestyle blog

neděle 17. prosince 2017

Organic beauty gifts

organic

Krásnou neděli! Mám pro Vás ještě jeden a poslední článek s tipy na dárky k Vánocům. Tyhle nejvíce ocení Vaše mamka, kamarádka, ségra,.. nebo můžete udělat radost samy sobě💋 Všechny z následujících produktů mám osobně vyzkoušené a nemůžu si je vynachválit! Tak jdeme na to👍

Krém na ruce je (hlavně v zimě) naprostou kosmetickou nutností a tenhle od Havlíka už mám podruhé, protože mi naprosto vyhovuje. HPA objednávám z Vemzu, kde stále platí kód Vemzuvibesbyverca na 30% slevu.
1

O Onest na blogu nečtete poprvé. Tato česká značka si mě naprosto získala a všechny jejich produkty jsou úžasné. Tenhle propolisový balzám na rty má čestné místo na mém nočním stolku a používám ho vždy na noc, klidně větší vrstvičku. Rty jsou ráno nádherně vyživené a hydratované díky hlavním složkám, kterými jsou český med a organický propolis.
2

Nedávno jsem navštívila krásný Biosophy store  v Karlíně a odnesla si několik produktů na vyzkoušení a pro dvě z Vás i dáreček (giveaway najdete u fotky na IG v příštím týdnu). Jedná se o masku pod oči od značky Juice beauty. Jedná se o dva malé polštářky, na které aplikujete přiložené sérum a pak už jen přiložíte pod oči a necháte působit. Já je nechala asi hodinku, po docela náročném týdnu, který se podepsal právě i na očním okolí a musím říct, že jsem byla nadšená, jak svěže, vypnutě a hebce má pokožka po sundání masky vypadala.
3

Druhým produktem od Onest je 100% čistý skvalenový olej. Je úžasně lehký, rychle se vstřebává, okamžitě hydratuje a v pleti uzamyká vláhu. Je ideální pro všechny typy pleti, na poškozené konečky vlasů nebo suchá místečka na těle.
4

Další česká značka, Ushuaya. Miluji jejich micelární vodu a teď v zimě nedám dopustit na hedvábný olej na tělo. Tento obsahuje tekuté přírodní hedvábí, makadamiový a mandlový olej.
5

Nových svíček se mi teď doma sešlo hned několik a tahle vanilková z Oliola voní tak krásně! Vyrábí je přímo paní majitelka studia a jako balení používá prázdné obaly od vlasových masek. Skvělý nápad!
6

Samozřejmě, že nesmím zapomenout zmínit Lush. Jako tip jsem vybrala tělový kondicionér christingle. Používá se stejně jako kondicionér na vlasy, akorát na tělo. Obsahuje mátu peprnou a mentolové krystalky, které pleť hezky osvěží. Pokožka je po umytí hebká a hydratovaná.
7

V Biosophy store také najdete obrovský výběr přírodních laků Sienna Byron Bay, které samozřejmě neobsahují žádnou ze sedmi nejvíce toxických látek , které naleznete v běžných lacích na nehty. Já ho dala vyzkoušet mamce, která má s výdrží laků docela problémy a byla nadšená! Barvy jsou krásně syté a lak bez oprýskání vydrží několik dní.
8

Od značky Juice beauty tu mám ještě jednu pecku, kterou teď používám denně. Jedná se o krásný oboustranný rozjasňovač (já jsem si vybrala v odstínu golden/bronze). Tahle oboustranná tyčinka kombinuje multifunkční rozjasňovač a bronzer. Bronzer je skvělý i na konturování obličeje a rozjasňovač zase krásně rozjasní a zvýrazní požadovaná místečka na tváři.
9
10
11

SHARE:

1 komentář

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig