czech lifestyle blog

čtvrtek 4. ledna 2018

Q&A

Q&A

Krásný den, dnes mám pro Vás slíbený Q&A článek a pokud tu nenajdete odpověď na svou otázku, mrkněte na původní článek zde, pravděpodobně jsem Vám odpověděla přímo do komentářů.

"Ráda bych se zeptala, jestli se v současné době živíš jen blogem nebo jsi našla i jiné uplatnění po skončení VŠ?"
- Momentálně jsem full time bloggerka. Živí mě tedy blog a instagram díky sponzorovaným postům a affiliate %. Celé blogování mě baví stále víc a ráda bych blog neustále zkvalitňovala. Co se týká školy, ukončila jsem studium Mezinárodních vztahů a Evropských studií. Většina lidí si sice ťuká na čelo, ale člověk by se měl řídit tím, jak to cítí on a nedělat věci jen proto, aby splnil očekávání někoho jiného. Mně škola nic nedávala a stále jsem toho názoru, že v dnešní době (pokud samozřejmě nechcete být například právníkem, doktorem, architektem,..), není titul tak podstatný. Neříkám, že se do lavic někdy v budoucnu nevrátím, ale momentálně to pro mě není priorita.

"Veru, také zvažuji výplň rtů, řekla bys nám k tomu něco?"
- Poprvé (a zatím naposledy) jsem byla před dvěmi lety na výplních kyselinou hyaluronovou, což je látka, která se přirozeně vyskytuje v našem těle a během půl až jednoho roku se vstřebá. Není to tedy zákrok s trvalým efektem. Já jsem byla u MUDr. Renaty Handlové  a mohu ji jen doporučit. Zákrok jsem si nechala provést kanylou a není to sice příjemný pocit, ale díky znecitlivující mastičce byl bezbolestný.

"Máš nějaká předsevzetí do budoucna?"
- V novém roce bych ráda věnovala ještě více úsilí do zlepšení kvality blogu a mé práce celkově. Také bych chtěla více cestovat, vytvořit si cvičící rutinu a pokračovat ve studiu španělštiny.

"Veru, jakým sportům se věnuješ, případně jak často teď cvičíš?"
- Kdy, kde, kam? Přes svátky jsem ze cvičení dost vypadla a už se těším, až si dám pořádně do těla! Každý týden se snažím několikrát navštívit fitko, momentálně je to John Reed, kde mě to šíleně baví. Buď zajdu na nějakou posilovací lekci, dám si pár km na pásu, stairmaster nebo spinning. Jednou do týdne také mívám tréning s osobním trenérem Kubou. Co bych ráda přidala v novém roce je určitě nějaký tanec, po kterém už se mi stýská, pak také hot jógu a box. Pokud máte tip na nějakou dobrou tělocvičnu a trenéra, budu moc ráda, já stále tápu a ráda bych spíše PT než skupinové lekce.

"Jaké místo Tě okouzlilo nejvíce?"
" Ktorů krajinu, kde si eště nebola, by si chcela niekedy navštívit?"
- Stoprocentně Bali a Los Angeles. Okouzlila mě také Barcelona, Řím, Budapešť, Amsterdam, hrozně ráda se vracím do Vídně, Řecka, Londýna a Berlína. Toužím se co nejdříve podívala na Kubu, do Lisabonu, na Havaj, do Indie, Maroka, New Yorku, na Nový Zéland, do Stockholmu, Kostariku,.. není toho málo😁

"Co by si doporučila po rozchodu? Nejlepší rozptýlení."
- Tak nejprve se určitě vybrečet a pak se začít soustředit na sebe. Mně pomohlo cvičení, ve fitku jsem byla každý den. Pak trávit co nejvíce času s přáteli, třeba někam vycestovat, i kdyby jen na víkend. Najít si nějaký nový koníček, třeba lekce tance, začít se učit nový jazyk, chodit na kurzy fotografování,.. Je to klišé, ale čas opravdu vše zahojí.

"Jak bys definovala svůj styl? Přijde mi, že už není tak jednoduchý jako býval :)"
- Definice já moc ráda nemám, ale musím souhlasit, že móda mě baví stále víc a díky Haničce se nebojím více experimentovat a nosit i výraznější kousky. Je několik stylů, které se mi líbí a snažím se je různě mixovat a střídat. Myslím, že můj styl ještě není ustálený. Pokud bych ale měla vyjmenovat kousky, bez kterých bych se neobešla, určitě to jsou kožené bundy, černý blazer, biker boots, levis džíny, klobouky Tonak, trička s potisky, kvalitní kožené kabelky, oversized svetry, kožená sukně a v létě šaty všech střihů a barev (no dobře, až na oranžovou).

"Verčo, kdyby ses neživila blogováním, ale musela chodit každý den do normální práce, co bys chtěla dělat?"
Haha, "normální", to se pozná jak? :)) Určitě by mě bavilo pohybovat se někde v oblasti PR, sociálních médiích, módě, ráda bych si také udělala kurz stylingu a věnovala se tomu více,..

SHARE:

10 komentářů

  1. to s tím kurzem stylingu ti přeju, myslím, že v tom je tvoje budoucnost nebo dokážu si tě představit jako módní redaktorku, protože tvůj vkus má úroveň

    přiznám se, že jsem přišla, protože mne zajímalo, proč jste odstřihly Verunku z CC, ale beru to tak, že jsi na to nechtěla odpovídat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, děkuju :) odpověď na CC najdeš u článku ask me anything v komentářích

      Vymazat
  2. Verunko, tím že jsi ze školy odešla myslíš že jsi neukončila bakaláře?
    Krásný den!

    OdpovědětVymazat
  3. Super tipy a moc skvely opdovedi. <3 Moc me bavi takovy clanky, clovek se tak dozvi hodne osobnich veci, o kterych predtim vubec nevedel...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s tím odkrýváním soukromí pořád trochu bojuju, přeci jen nemusí vědět každý vše, že? :) Moc děkuju!

      Vymazat
  4. Čo sa stalo, že Vám to s priateľom nevyšlo, ak Ti nevadí o tom otvorene hovoriť. Verím, že si sa poriadne vyplakala a život ide ďalej! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych na začátku dala na jeho varování, že je sobec, ušetřila bych si hodně slz a trápení.. :)

      Vymazat
    2. Fakt? ty jo, pritom vypadal mile a ze jsi s nim stastna :(

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig