czech lifestyle blog

neděle 11. března 2018

Fann news

Fann

Krásný den moji milí💋 Nedávno jsem se zúčastnila moc hezkého press eventu, který pořádala Fann parfumerie a byly na něm představovány novinky od značek v ní zastoupených. Spoustu věcí jsem dostala domů na vyzkoušení a ráda bych Vám o nich napsala víc. Je jasné, že vše jsem ještě nestihla vyzkoušet nebo nepoužívám tak dlouho, abych mohla psát dlouhé recenze, ale o první dojmy se s Vámi podělím. 

Cottage sprchový gel s arganovým olejem
Nádherně vonící sprchový gel, který obsahuje 98% přírodních složek. Je příjemně hydratační a neobsahuje silikony ani parabeny. Balení je obrovské, takže vydrží opravdu dlouho

St.Moritz hydratační tělové mléko
Toto tělové mléko se doporučuje používat v kombinaci se samoopalováky St.Moritz, ale můžete ho samozřejmě používat i samostatně. Já s ním teď zahchraňuji zimou vysušenou pleť a díky obsažené Aloe Vera se mi to daří. Rychle se vstřebává a moc příjemně voní.

Poo-Pouri 
Je dost vtipným produktem, ale v podstatě geniálním😀 Všeříkající video najdete ZDE

Suché odličovací tampóny
Tyto tampónky už v obsahují odličovací produkt, takže je pouze stačí navlhčit čistou vodou a můžete odličovat. Jsou čistě přírodní, obsahují vitamín E a arganový olej a podle mě je to perfektní nápad například na cestování, když chcete omezit počet produktů, které s sebou berete. Skvělé jsou třeba i do fitka.

MOR balzám na rty
Balzám na rty v roztomilém balení připomínajícím makronku, který si mě hned získal. Dokonale hydratuje a vyživuje rty a to díky obsahu jojobového, kokosového, šípkového a ricinového oleje. Dále v něm také najdete včelí vosk, kakové máslo a vitamín E. Já ho mám na nočním stolku a používám ho vždy na noc a ráno se budím s úžasně jemnými rty.

Evoluderm odličovací olej (není na fotce)
Odličovací oleje mám moc ráda! Tento je obohacený ochranným mandlovým olejem a moc příjemně voní. Stačí ho nanést na suchou tvář jemnými krouživými pohyby a olej se po přidání vody změní v emulzi, kterou snadno opláchnete vodou. Čistí opravdu důkladně.

Pielor krém na ruce
Tyto malé krémy na ruce budou k dostání za příjemnou cenu a jsou ideálním kouskem do kabelky. Na výběr je z mnoha krásných designů a vůní. Já si určitě pořídím i několik dalších, protože krémy na ruce spotřebovávám neuvěřitelnou rychlostí.

Laky na nehty Mavala
Tyhle malé roztomilé laky jsou k dostání v obrovském množství odstínů a ten korálový a fialový bude nádherný hlavně v létě k opálení!

Gosh fake it 
Podkladová báze pod řasenku, která Vám vykouzlí hustší a delší řasy a zároveň je vyživí a postará s eo to, aby na nich řasenka vydržela déle. Já tyhle podkladové řasenky moc nepoužívám, takže ji přidám k nějaké giveaway na mém IG.

Lumene arctic dew aqua serum
Toto sérum jsme ještě nestihla použít, ale slibuje obrovskou hydrataci pleti, její vyhlazení, rozjasnění a vypnutí. Až se na něj vrhnu, dám vědět mé dojmy.

Ushuaya perlový výživný krém
Že tuhle značku miluju, už víte. Krém od nich jsem chtěla zkusit už delší dobu a mám z něj velikou radost. Tento působí proti známkám předčasného stárnutí díky obsahu výtažků z mořských řas, koenzymu Q10 a vitamínu E. Já krém používám ráno před nanesením makeupu a pleť je velmi spokojená.

Mother Dirt aktiví probiotika ve spreji
Jelikož produkt zkouším teprve několik dní, nemůžu ještě psát recenze, ale podle toho, co slibuje, to má být pecka! No přečtěte si to sami zde. Já jsem na výsledky obrovsky zvědavá!


new

SHARE:

3 komentáře

  1. Super novinky Veru, diky za tipy! Hlavne suche odlicovaci tamponky me moc zaujali. :)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  2. Ushuaya je úžasná, miluju hlavně oleje! A Cottage sprcháče jsou taky moc fajn <3

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig