czech lifestyle blog

neděle 8. dubna 2018

Skin care

beauty

Krásný den! Za posledních několik týdnů jsem si oblíbila spoustu kosmetických produktů a dnes se o své tipy s Vámi moc ráda podělím!

Dva produkty, které používám už delší dobu a jsem z nich naprosto nadšená, jsou od 100% bio anglické značky Inlight. U nás ji seženete na eshopu biorganica nebo v krásném obchůdku Líčírna organics a na kosmetické ošetření s ní si můžete zajít do Oliola. Tato kosmetika obsahuje vysokou koncentraci těch nejlepších pečujících živin, ze kterých naše pokožka čerpá vše potřebné.

Prvním z produktů je Čistící balzám na obličej, který je na bázi oleje, zcela bez vody. Hlavními složkami je levandule (je tedy perfektní i na problematičtější pleť), olivový olej, zelený čaj, rozmarýn,.. Stačí ho opravdu malé množství, které naberete přiloženou dřevěnou špachtličkou, promnete mezi prsty a následně jemně vmasíruji do celého obličeje. Já ho většinou používám hned po příchodu domů, kdy už vím, že se nikam nechystám a chci už pleť zbavit makeupu. Nechávám ho na pleti působit klidně hodinu, ale to je samozřejmě na Vás. Balzám nádherně voní a krásně Vás zklidní. Na jeho odstranění je nejlepší použít navlhčenou žínku nebo vatový tamponek navlhčený teplou vodou. Pleť je vyčištěná do hloubky, hydratovaná, zklidněná a dokonale hladká.
PS: tento balzám je jedním z nejoblíbenějších skin care produktů Anny Geislerové, které prý doslova zachránil pleť

Druhým Inlight produktem je květové tonikum, které voní jako rozkvetlá louka! Já ho používám jako poslední krok při čištění pleti před nanesením denního / nočního krému / oleje. Příjemně pleť osvěží, připraví na následnou péči, rozjasní a dočistí.

Teď k mé nové oblíbené pleťové masce. Klasika, kdy potřebujete do drogerie jen pro jednu věc a odcházíte s deseti😀 Masky od značky Freeman jsem měla vždy ráda a tahle novinka mě v regálu cvrnkla hned do nosu. Mám mastnější pleť, takže ráda sahám po produktech obsahujících jíl a aktivní uhlí, které na sebe váže nečistoty a pleť tak perfektně čistí. Odstraní mastnotu i toxiny. Tato maska navíc obsahuje i výkonná probiotika a pleť po jejím smytí není vůbec vysušená, ale naopak. Krásně jemná na dotek, čistá a rozjasněná! Obrovským plusem je fakt, že je bez parabenů, sulfátů, ftalátů, minerálních olejů a je cruelty free.

V pátek jsem oslavila 25. narozeniny a tak už bylo načase pořídit si (a začít pravidelně používat) krém pod oči. Já objednávala z Vemzu a to od mé milované přírodní české značky Ushuaya. Krém vyhlazuje, hydratuje, zjemňuje oční okolí a předchází vzniku mimických vrásek, ale zároveň zmírňuje už i ty vzniklé.

Z denních krémů mám momentálně dva oblíbence, které ráda střídám. Prvním z nich je zpevňující krém od značky Teaology s obsahem matcha zeleného čaje. Matcha je velmi známá pro svůj vysoký obsah antioxidantů, minerálů, vitamínů, kofeinu a chlorofylu. Plet je po krému krásně sjednocená, lehce zmatněná a hlavně na dotek opravdu vypnutá!

Druhým je hydratační krém od korejské značky kosmetiky Cremorlab, kterou u nás seženete exkluzivně v parfumerii Fann. Cremorlab nedávno přišel s novou řadou O2 couture, která je extrémně hydratační, což má pleť po tak dlouhé zimě přivítala s nadšením! Krém obsahuje například výtažky z mořských řas, které podporují ochrannou kožní bariéru a uzamykají v pleti vláhu.

A posledním produktem je krém na noční použití, novinka od Yves Rocher, kterou jsem měla možnost testovat ještě před uvedením na trh, za což značce moc děkuji! Tento nový noční krém obsahuje vysoce koncentrovaný extrakt z rostlinky aphloia, díky které bojuje proti negativním vlivům, působícím na stárnutí pokožky (to se mi, jako echt městské holce, myslím dost hodí). Regeneruje ji a chrání.


Snad Vás mé tipy bavily a pokud máte Vy nějaký pro mě, budu moc ráda, když mi je napíšete do komentářů💋

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig