czech lifestyle blog

neděle 20. května 2018

Sunday favourites

faves

Krásnou neděli! Já jsem měla skvělý víkend a doufám, že Vy také! Dnes jsem dala dohromady několik mých oblíbených produktů a ráda o nich napíšu něco víc.

- Prvním kouskem je miska ve tvaru banánového listu, kterou jsem si zamilovala při návštěvě HM home. Dlouho jsem se přesvědčovala, že ji nepotřebuju, ale nakonec si nákup omluvila tím, že se bude hodit i k focení😀

- Peeling s divokou růží od Korres používám několikrát do týdne. Je hezky jemný, takže vhodný k častějšímu používání. Dokonale pleť vyčistí a hezky hydratuje, žádné vysušené pokožky se bát nemusíte. Objednávala jsem ho z Vemzu.

- Krémy na ruce jsou má závislost, v každé kabelce mám minimálně jeden a ruce si mažu několikrát za den. Jsou přeci naší vizitkou a já pocit suchých rukou nesnáším. Moji noví oblíbenci jsou malé roztomilé krémy od značky Institut Karité Paris, na které jsem narazila na Bigbrands.cz a objednala jich hned několik. Tenhle cherry blossom voní dokonale a ještě jsem si zamilovala almond and honey.

- Face Oil  (linkod organic značky InLight beauty je má nová láska. Voní po růžích a vanilce a i já, s pletí smíšenější a mastnější, si ho nemůžu vynachválit jako základ pod makeup. Olej je úplně lehoučký, hydratační a pleť dokonale chrání před poškozením (slunce, znečištěné ovzduší,..). Je také bohatý na vitamín E, který je esenciální pro zdravou pleť.

- A od InLight tu mám ještě tip na jeden zázrak. Čokoládová maska (link) , kterou jsem si zamilovala já i má mamka. Maska nádherně voní po obsaženém bio kakaovém prášku, je skvělá na zašedlou a unavenou pleť a obsahuje i mou oblíbenou superpotravinu - prášek ze stromu baobab. Působí i jako jemný peeling a pleť uzdravuje a omlazuje.

- Posledním oblíbencem je rozjasňovač Tom Ford. Stále se nemůžu rozhodnout, zda dávám přednost spíše krémovým nebo pudrovým, ale tenhle teď používám skoro denně a na pleti vytváří krásně růžové zlaté odlesky. Už se těším, jak bude vypadat na opálené pleti.


SHARE:

7 komentářů

  1. Ta miska je krásná a rozjasňovač taky vypadá nádherně, už abych měla po státnicích, aby si taky mohla udělat radost něčím pěkným :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  2. Dekuju moc za tipy! Face oil me moc zaujal, jelikoz mam hodne mastnou, ale zaroven i misenou plet. :) Urcite vyzkousim, diky!
    Jinak tyhle clanky zboznuju. <3
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejnou :) Je vážně skvělý!
      Moc děkuju

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig