czech lifestyle blog

pondělí 20. srpna 2018

Má každodenní makeup rutina

daily

Krásný den! Dnes to bude opět z kosmetického soudku, snad nevadí💋  Má kosmetická rutina už je ustálená a tak pro Vás mám jen tipy na mnou ozkoušené produkty, které už jsou v podstatě stálicemi v kosmetické taštičce. Produktů na obličej se snažím používat co nejmenší množství, nerada totiž trávím u zrcadla moc času a přirozený makeup mi vyhovuje nejvíc.

Po vyčištění pleti a nanesení hydratačního krému s SPF hned dávám makeup. Na co nedám dopustit je Beautyblender, díky kterému makeup krásně rovnoměrně rozetřete po obličeji bez jakýchkoliv map a fleků a pleť je pak krásně sjednocená. Můj "letní makeup" je momentálně od organické značky Juice beauty a to Flawless serum foundation v odstínu 17. Jak název napovídá, makeup obsahuje i sérum, takže je extra pečující, má střední krytí (mám ráda, když mi jdou vidět pihy), ale dá se i snadno vrstvit pro větší krytí a na pleti má krásný rozjasňující efekt. 

Na co mi chodí hodně dotazů, je obočí. Na jeho úpravě jsem nebyla už snad půl roku a sem tam si jen vytrhnu nějaký přerostlý chloupek nebo tam kde mi zkrátka vadí. K jeho líčení se mi nejvíce osvědčily produkty od Benefitu, takže štětečkem nanesu Brow zings pudr (mám odstín 3) a pak zafixuju produktem Brow setter, díky kterému obočí drží tvar celý den. 

Bronzer je produktem, bez kterého se prostě neobejdu! Miluju opálenou pleť a protože na obličej používám vysoké SPF, mám ho samozřejmě světlejší. Bronzer, který už hrozně dlouho patří k mým nejoblíbenějším je jednoznačně Hoola. Nanáším ho tak, že si představím jako kdybych si na obličej malovala číslici 3, z každé strany tedy začnu na čele blízko k linii vlasů, pak na lícní kosti a pak spodní hrany čelisti, občas také na krk, aby nebyly vidět nějaké barevné přechody. 

Co také v létě miluju, jsou rozjasňovače! Obzvlášť na opálené pleti vypadají krásně ty více do zlatova a bronzova, proto miluju oboustranný rozjasňovač od Juice Beauty, který má navíc skvěle praktické balení na cestování a super lehce se používá. Nanáším ho prsty na lícní kosti, nad obočí a občas na nos a bradu.

Řasenku už používám jen opravdu výjimečně, protože mě hrozně nebaví její odličování😀 Se kterou jsem moc spokojená, je False lash effect od Max factor. Jinak si vystačím jen s kleštičkami na řasy.

A protože mám mastnější pleť, tak na závěr používám transparentní pudr od NYX.

Snad jsem sepsala vše a pokud Vás ještě něco zajímá, ptejte se v komentářích💋

SHARE:

3 komentáře

  1. Děkuji za super make up rutinu :) Chtěla bych se zeptat, který make up si používala před přírodním? :) Jaký bys mohla na mastnější pleť doporučit? A zkoušela jsi Hoola Light nebo i v zimě používáš klasiku? :) A ještě dotaz na vlasy- budeš zkracovat nebo necháváš růst? Děkuji za odpověď, hezký den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju za komentář :) Několik let jsem teď používala NARS velvet matte skin tint, který má navíc vysoké SPF, je výborný :) Hoola light jsem nezkoušela, zůstávám u klasiky a vlasy bych teď zase ráda nechala růst. Krásný den!

      Vymazat
  2. Hezké tipy :) Hoola je na mém wishlistě už dlouho, tak budu muset konečně pořídit ♥
    A chtěla jsem poprosit o nějaký tip na černé tečky a rozšířené póry, co funguje? :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig