czech lifestyle blog

čtvrtek 13. září 2018

Mé TOP 3 eshopy s přírodní kosmetikou

organicbeauty

Krásný den! Tenhle článek mě napadl nedávno, tak doufám, že se Vám bude líbit. V mé koupelně už čistá přírodní kosmetika převládá a i když já si pro ni často ráda zajdu přímo do kamenného obchůdku, vím, že ne každý z nás má tu možnost. Proto jsem Vám dnes chtěla dát tip na tři mé oblíbené obchůdky, které fungují i online. Zároveň se ráda podělím o produkty, které z jednotlivých e-shopů mám a nedám na ně dopustit.

Tenhle obchůdek sídlí v Karlíně a majitelka s maminkou jsou neskutečně milé, ochotné a příjemné. Pokud jste tedy pražští, doporučuju osobní návštěvu. V Biosophy seženete spoustu značek, které u nás nikde jinde nenajdete a žádná z nich není testovaná na zvířatech. Za zmínku určitě stojí kosmetika Juice Beauty, Sienna Byron Bay, Abel, Earl of east a Girl Smells.

Od Juice beauty mám hned tři oblíbené produkty, prvním z nich je denní hydratační krém s SPF30. Na mou mastnější pleť je výborný a díky obsaženému SPF už pak nemusíte ochranu před sluníčkem řešit dalším produktem. Skvělý je také makeup Flawless serum foundation. Jak název napovídá, makeup obsahuje i sérum, takže je extra pečující, má střední krytí, ale dá se i snadno vrstvit pro větší krytí a na pleti má krásný rozjasňující efekt. Třetím produktem je vypínací oční maska, která je samozřejmě nejen hrozně příjemná, ale krásně rozjasní oční okolí, redukuje otoky a Vy během deseti minut vypadáte svěže, což se hodí obzvlášť po protancované noci. Australská Sienna Byron Bay se zaměřuje na laky na nehty, které neobsahují z žádných toxických látek, které najdete v běžných lacích. Já mám oblíbených několik barev a každý si určitě najde tu svou, výběr je obrovský! Nově také přišli s odlakovačem v krásném skleněném balení a ten je úžasný! Krásně nehty a jejich okolí vyživí a ještě příjemně voní. Poslední značkou, kterou bych chtěla zmínit, je Girl Smells. Od této značky, za kterou stojí mladé holky z Berlína, mám tělové mléko a sprchovou pěnu. Mně zaujala vůně vanilka-mandarinka, která Vám krásně provoní pokožku a navíc díky obsahu makadamiového oleje ji perfektně hydratuje a zvláční.
biosophy

LADYBIO
Ladybio.cz funguje pouze online a i když upřímně si myslím, že design eshopu by trochu potřeboval vylepšit, najdete tam skvělé značky a produkty. Kosmetiku Balm Balm a jejich 100% organické oleje, luxusní vlasovou značku Antonin B., která mě láká zkusit! Raw gaia, kosmetiku v raw kvalitě, od které několik produktů zkouším a jsem nadšená a nově také Ere Perez, kterou založila mexičanka Ere, po svém odstěhování se do Sydney. Její produkty mají nádherná balení a najdete zde u ní vše od tužek na rty po make-upy.

Jak už jsem psala, od Rawgaia teď zkouším tři produkty, více se o nich rozepíšu v článku o mé aktuální péči o pleť, ale už teď Vám můžu říct, že jsou skvělé! Dva zmíním i tady.  Konopný cleanser používám večer k dočištění pleti a je skvělý pro mastnou a smíšenou pleť a MSM čistící sérum se postará mi stará o hebkou a zářivou pleť! Od Ere Perez bych toho ráda zkusila milion, ale nejvíc mě zaujaly tužky na rty, hlavně tahle  a nádherný krémový rozjasňovač. Posledním produktem, který aktuálně leží na mém nočním stolku a díky kterému mám vždy ráno krásně hebké a vyživené rty, je tenhle  Balm Balm balzám na rty.
ladybio

BIORGANICA
Už se asi budu opakovat, ale i paní majitelka tohoto eshopu je neskutečně milá a zapálená do přírodní a funkční kosmetiky. Díky ní je u nás k dostání úžasná anglická kosmetika InLight beauty, které propadla například i herečka Aňa Geislerová, které prý doslova zachránila pleť. Na eshopu také najdete značku Zuii, která se zaměřuje na makeup a i když design obalů je, omlouvám se, hrozný, tak já například miluju jejich rtěnky a tužky na rty. Od značky Teatox zde pořídíte vyborné čaje se 100% bio složením a produkty na opalování od Butterbean organics.

Inlight doma u mě na poličce v koupelně zabírá spoustu místa a já bych ráda zmínila především dva produkty, čokoládová maska , která voní tak, že byste ji nejraději snědli, ale to není to hlavní samozřejmě. Maska je perfektní na unavenou, zašedlou pleť bez energie. Obsahuje mikro peelingové částečky a po jejím použití je její pleť osvěžená, hydratovaná a doslova zářící! Druhým a mým nejmilovanějším od této značky je čistící balzám , který dokonale odstraní veškerý makeup a nečistoty z pleti, také jí vyživí, zklidní a vyčistí do hloubky. Od Butterbean organics pak můžu doporučit hlavně ochrannou tyčinku na opalování s SPF 30, která je navíc v biologicky odbouratelném obalu a je skvělá hlavně na obličej.

biorganica



SHARE:

1 komentář

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig