czech lifestyle blog

neděle 2. prosince 2018

Ere Perez | recenze

ErePerez

Krásný den! Minule jsem pro Vás měla v rámci testování produktů z eshopu Ladybio recenzi na skvělou značku Rawgaia a dnes se podíváme na přírodní dekorativní kosmetiku Ere Perez, která je vegan a cruelty free a já jsem jsem si ji okamžitě zamilovala! Přiznávám, že i když 90% produktů, které na péči o pleť používám, je přírodní, tak u dekorativky jsem tohle moc neřešila. Což není moc logické, že? Dát si na pleť krásně čistý krém jen s tím nejlepším složením a pak na něj plácnout produkty obsahující chemii. Ale zlepšuju se a snad tu ode mě budete na přírodní makeup vídat tipů více.

Teď už k jednotlivým produktům💋

Mé nejoblíbenější makeup produkty jsou určitě rozjasňovače. Miluju, jak krásně dokáží pleti vdechnout jas, jak se na sluníčku třpytí a celkově pleť skvěle oživí. Vanilkový rozjasňovač v odstínu Sun Halo má příjemnou krémovou konzistenci, nádherně voní a dodá pleti překrásný zlatý lesk. Já ho nanáším do vnitřního koutku očí, na lícní kosti a můžete i na nos, nad obočí, oční víčka,..

Produktem který jsem nikdy moc nepoužívala, ale vždy se mi moc líbil, je tvářenka. Myslela jsem si, že si ji sama nedokážu tak hezky nanést a zapracovat do pleti, aby to vypadalo přirozeně. Mrkvová tvářenka v kelímku v odstínu Harmony, mě ale přesvědčila o opaku. Nanáším ji štětcem na líčka a jemně ji prsty "rozťupu", aby efekt byl přirozený a fakt to jde! Tváře mají krásně zdravou barvu, jsou hebké a hydratované.

Nové kosmetické štětce už jsem potřebovala jako sůl, objednala jsem si tedy štětec na tvářenku a bronzer, který má příjemně jemné štětiny, rukojeť z kukuřičné pryskyřice a produkty se s ním pravdu nanášejí jedna báseň.

A posledními produkty jsou tři rtěnky. Rtěnka s olivovým olejem v odstínu Royal, druhá v odstínu Soiree  a rtěnka s kakaovým máslem v odstínu Sway. Díky obsahu olivového oleje, ricinového oleje a kakaového másla, jsou rty dokonale vyživené, takže se nemusíte bát vysušených šupinek. Odstíny jsou syté a vydrží na rtech opravdu dlouho a navíc, rtěnky (i když, vlastně všechny Ere Perez produkty) mají krásné designové balení.

ladybio

Zaujal Vás některý z produktů? Znáte tuto značku?

SHARE:

2 komentáře

  1. je sice hezké že recenzuješ kosmetickou značku, ale co se týče zpracování, přijde mi článek pouze jak reklama a vůbec nic se z něj vlastně nedovíme, básníš nad produkty ale přitom z nich nic nevidíme, například když už tedy vyjmenováváš rtěnky proč nejsou vidět na rtech barvy odstínů, když je testuješ??? to samé platí pro ostatní dekorativku
    Anne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, produkty jsem dostala k recenzi a fakt, že se ti článek nelíbí, mě mrzí, ale takto u mě recenze prostě vypadají. Já osobně bych řekla, že všechny potřebné informace tu najdeš :) V zimě bohužel není žádné světlo, takže i kdybych produkty nafotila, fotky nebudou odpovídat realitě, proto jsou ke všemu přiložené odkazy, kde jsou produkty nafocené přímo na modelkách.

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig