czech lifestyle blog

neděle 27. ledna 2019

Jewellery Top 3

missoma

Krásný den! Na to, jaké mám oblíbené značky šperků, mi chodí spoustu dotazů, proto bych se o mé tipy s vámi dnes ráda podělila. Co se týká řetízků a prstýnků, to jsou vše dárky nebo jsem si je přivezla z cest jako suvenýr, ale mé opravdové "guilty pleasure" jsou náušnice, kterých mám velké množství. V levém uchu mám šest dírek (všechny piercingy si nechávám píchat v Tribo tattoo od Zdeňka) a v pravém jednu. Mixování různých náušnic si vážně užívám a už bych si na ně měla asi pořídit nějakou šperkovnici😀 Co už jsem se naštěstí odnaučila, je kupovat levné šperky v obchodech jako je H&M, které za chvilku zezelenají a nedají se už nosit. Investuji tak do dražších, pozlacenýh, zlatých či stříbrných, které můžu nosit každý den a stále drží krásné. 

Mou první oblíbenou značkou je Missoma, kde mít na to budget, objednám si snad všechno💘 Mají obzvlášť krásné decentní chokery, tolik oblíbené "pendant necklaces", které vypadají perfektně když se vrství a náušnice, ze kterých si vybere vážně každý. Objednávka přijde do pár dnů, krásně zabalená a s návodem, jak o šperk pečovat.
missoma

Druhou je pak Astrid&Miyu, kde jsem si objednávala zrovna nedávno náušnice a jemný choker. Pokud nemáte odvahu na piercing, mají i hezké "ear cuffs" a spoustu náušnic se dá koupit i po jednom kusu, což je při mém velkém počtu piercingů super možnost.
astridmiyu 

A do třetice, má oblíbená Orelia, kterou koupíte třeba i na Asosu. Ze všech tří značek je nejlevnější, proto její kousky nedoporučuju nosit denně a do vody, ale i tam si vyberete krásné kousky. Spoustu z mých nejoblíbenějších náušnic mám právě odtamtud. 

orelia

Další tipy na hezké u nás vyráběné šperky pak jsou: Antipearle, M_jewellery, Adebe jewellery, Ag_sperky

SHARE:

2 komentáře

  1. Pěkný šperky! Nejvíc se mi líbí prstýnek úplně dole s motivem chamsy. Sama ten motiv nosím na krku a je to můj nejoblíbenější šperk. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem ulítlá na náušnice a přesně, kroužky všeho druhu. Veru

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig