czech lifestyle blog

neděle 17. března 2019

New in | Ladybio

ladybio

Krásný den! Kosmetických článků tu teď bude trochu víc, ale nejde jinak! Já jsem objevila tolik skvělých produktů o které se s vámi chci podělit, ale slibuji, že budou i outfity, food diary, weekly snaps a tak dále💛 Dnes bych vám ráda ukázala 4 nové kousky z mého nejoblíbenějšího eshopu s přírodní kosmetikou - Ladybio (všechny produkty jsou přírodní, vegan a cruelty free). Jde o jeden doplněk stravy, dva zázraky na vlasy a jeden na obličej.

yarok-kondicioner

Začnu u vlasů. Musím to zaklepat, ale na vlasy mi stačí používat minimum produktů a stále jsou krásně zdravé (vliv na to má určitě i fakt, že nejsou barvené a tak zatěžované chemií). Šampony hodně střídám, ale vždy se snažím, ať je to nějaký přírodní. Většinou sahám po nějakém kokosovém, protože, jak víte, vše kokosové beru! Nedávno mi ale kamarádka "vynadala" jakto že nepoužívám kondicionér, tak jsem jí dala za pravdu, že nějaká ta extra péče by obzvlášť teď po zimě vlasům přišla vhod a objednala tento bezoplachový kondicionér (velké balení je aktuálně vyprodané, přidávám odkaz na menší, cestovní verzi) od značky Yarok. Na vymývací jsem totiž extra líná, takže tohle je pro mě nejideálnější řešení. Značka Yarok je v přírodní vlasové péči top top top a důvěřují ji přední světoví kadeřníci. Založil ji významný izraelský kadeřník, kterému není naše planeta lhostejná a tak například na produkty používá pouze ekologické obalové materiály a 3% ročního zisku věnuje organizaci která chrání deštné pralesy. Ale ještě zpět ke kondicionéru. Nádherně voní (já v něm cítím citronovou trávu), chrání vlasy během procesu fénování, pečuje o konečky a uzamyká ve vlasech vlhkost. Já si určitě pořídím i menší balení, které využiju na cestách.

yarok-serum

Na tuhle péči na vlasy proti slunci a vodě jsem se vážně těšila! Sluníčko už se začíná ukazovat a navíc za měsíc mě čeká dovolená u oceánu a víme, jak kombinace slunce a slaná voda dokáže s vlasy zamávat, takže jsem hrozně ráda, že o ně budu moct mít jak pečovat. Sérum chrání před slanou i chlorovanou vodou a slunečními paprsky, pečuje jak o vlasy tak o vlasovou pokožku, vyživuje a dodává jim vše potřebné. Už teď tuším, je to bude dovolenkové must-have.

probiotika-viridian

Na eshopu teď mají skvělý výběr doplňků stravy od Viridian. Já se rozhodla zkusit směs probiotik a prebiotik s brusinkovým extraktem (aktuálně bohužel vyprodaná, ale skladem by měla být brzy). O probiotikách už jsem na blogu psala v článku, jak docílit zdravé/hezké pleti a je to doplněk stravy, na který vážně nedám dopustit. Probiotika se starají o správné fungování našich střev a jak se říká, tam také začíná veškeré naše zdraví. Od zdravých a správně fungujících střev se pak odvíjí stav naší imunity, pleti, cholesterolu, energie, zkrátka co vás jen napadne. Tato směs ještě navíc obsahuje extrakt z brusinek, který působí jako prevence proti problémům s močovým ústrojím.

ere-perez-serum

A posledním produktem je tohle Zelené povzbuzující sérum od mé oblíbené Ere Perez. Skleněná lahvička nabitá těmi nejlepšími a nejčistšími ingrediencemi, jako například jojobový olej (skvělý pro problematickou pleť), chlorofyl (ahoj zářivá pleti!), vitamin E (sjednotí, vyléčí),.. Já teď sérum používám jako bázi pod makeup každé ráno a pleť je krásná! Opravdu mi přijde projasněnější, při dlouhodobém užívání by se měly vyhladit jemné vrásky, je na dotek hrozně příjemná, jemná a flíčky po pupínkách (ano, stále jsem se nenaučila nemačkat), mizí rychleji!


SHARE:

2 komentáře

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig