czech lifestyle blog

pátek 8. března 2019

Woman power

alima-pure.jpg

Krásný den! Za okamžik tu máme MDŽ, tedy Mezinárodní den žen, který se každoročně oslavuje 8.března. Dnešní článek vznikl ve spolupráci s Notino.cz, kde věří, že my ženy bychom neměly být oslavovány jen jeden den v roce, ale měly bysme si na sebe dělat čas pravidelně, dělat si malé i velké radosti a zkrátka pečovat o sebe tak, abychom byly šťastné a spokojené. I já osobně si myslím, že z takové ženy pak dobrá nálada a sebevědomí sálá na metry daleko. Dnes se tu nebudu rozepisovat na téma sebeláska, to třeba příště, ale co bych vám chtěla ukázat, jsou nové kosmetické produkty a rituály, díky kterým se cítím sebevědomější , žensky a spokojená ve své vlastní kůži.

Tělové oleje
Snad každá kamarádka, které se zeptám, zda pravidelně používá tělový krém nebo olej, mi odpoví, že ne, že ji to nebaví. Já musím poděkovat mé mamce, že mě naučila, jak je péče o pokožku důležitá a ona sama je toho důkazem, ruce má hebké jak nikdo! Kůže, největší orgán našeho těla a přesto mu stále spoustu žen nevěnuje pozornost a péči. Já musím říct, že mazání celého těla po sprše nebo koupeli, je mým nejoblíbenějším rituálem a miluji pocit hydratované, vyživené a hladké pokožky. Aktuálně střídám několik produktů, ale tenhle Dr. Feelgood Raw Monoi olej, který se vyrábí louhováním lístků tahitských gardénií v kokosovém oleji, je teď mým nejoblíbenějším!
monoi-olej.jpg

Bronz
Nikdy se necítím lépe, než s opálenou pletí! A věřím, že to tak má spoustu z nás. Člověk vypadá zkrátka zdravěji, makeupu také stačí malounko, v oblíbených šatech si nepřipadáte jako ředitelka vápenky a zkrátka život je tak nějak lepší😀 Slunečních paprsků aby u nás člověk v zimě pohledal, takže si musíme pomoct jinak, že. Já si oblíbila samoopalovací krémy a když se naučíte, jak se správně používat, udělají vám skvělou službu. Mé nejoblíbenější je aktuálně tohle samoopalovací mléko a tahle samoopalovací emulze. Produkty nesmrdí, nezanechávají při správné aplikaci (já určitě doporučuju používat aplikační rukavice Vita Liberata) žádné fleky a opálení působí hezky přirozeně. Jestli je ale jedna část těla, kde nesnesu být bez barvy, tak je to obličej. Konečně jsem si pořídila přírodní náhradu za bronzer od Benefitu, který už jsem skoro vypotřebovala. Je to Alima pure face bronzer, která je vyrobená z těch nejčistších ingrediencí a přitom vysoce funkční a krásně pigmentovaná.

Zdravá pleť
Jelikož i já jsem si v minulosti užila s pletí docela trápení, hrozně si vážím toho, že ji teď mám hezkou s jsem s ní spokojená. I proto se snažím věnovat ji maximální péči a hýčkat si ji. Pravidelně jednou za měsíc tak chodím na kosmetiku, mám své ranní a večerní rituály a jednou za týden si udělám maskovací večer. Masek mám doma opravdu velké množství a snažím se je střídat podle toho, co pleť zrovna potřebuje. Nejčastěji teď sahám po Caudalie Masks&Scrubs - peelingová maska pro rozjasnění pleti. Pořídila jsem si ji na doporučení nějaké zahraniční beauty blogerky a jsem z ní nadšená! Tahle maska krásně vyčistí pleť od odumřelých pleťových buněk a nečistot, takže ta je pak jako znovuzrozená, projasněná, čistá, osvěžená a krásně jemná. A když už jsem zmínila ty každodenní rituály, tak se ještě pozastavím u vrásek. Jsem ve věku, kdy byste se už měli preventivně starat minimálně o jemnou kůži v okolí očí, kde malé vrásky vznikají velmi snadno. Já to, přiznávám, do teď dost flákala a oční krém použila jen párkrát do týdne. Teď jsem ale ohromně spokojená s tímto Weleda - růže vyhlazující oční krém a opravdu poctivě mažu každé ráno i večer. Krém je lehounký, bez parfemace a vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku.
maska-caudalie.jpg
weleda-ocni-krem.jpg

PS: Po celý dnešní den na Notino.cz nakoupíte se slevou 8%, tak si dnes udělejte radost, protože proč ne?💋


Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig