czech lifestyle blog

středa 1. května 2019

Garnier bio | recenze

garnier-bio.jpg

Krásný den! Dnes tu mám pro vás další recenzi a tentokrát půjde o Bio řadu kosmetiky Garnier. Ten se rozhodl vyhovět požadavkům zákazníků, kteří stále víc a víc touží a dávají přednost "zelenější kosmetice" a uvedli na trh řadu bio produktů pro všechny typy pleti. Já jsem ji díky Notino mohla celou otestovat a teď se s vámi podělím o mé nejoblíbenější produkty z této řady.
Celá řada je veganská, produkty jsou certifikovány Ecocert greenlife a COSMOS starndard, všechny suroviny pocházejí z obnovitelných zdrojů a jsou vyráběné podle standardů bio.

Prvním z produktů, které jsem si okamžitě oblíbila, je Čistící gel lemongrass. Používám ho většinou ráno, kdy mi stačí jen střední čištění (tzn, že nepotřebuji smýt makeup) a to na suchou pleť, kterou jím chvíli jemně masíruji a následně ho umyji vodou. Má naprosto úžasnou, i když na někoho možná až moc intenzivní, vůni citrónové trávy, která je skvěle osvěžujcí. Pleť je po něm krásně čistá a probuzená.

Tonery na pleť používám na dočištění moc ráda, takže na jeho zkoušení jsem se těšila. Zkrášlující Pleťová voda thyme je skvělé hlavně na smíšenější pleť a to díky obsahu organického tymiánového esenciálního oleje a kyseliny salicylové. Pleť s ním dočišťuji a ta je po něm krásně jemná a svěží a připravená na aplikaci další péče.

Jak víte, miluju olejíčky na pleť. Dříve jsem se jim s mou mastnější pletí vyhýbala, ale teď už vím, že to vůbec nebylo nutné. Levandule má na mě krásně uklidňující účinky a její vůni mám hrozně ráda, proto jsem do své kosmetické rutiny párkrát do týdne na noc zařadila Lavandin pleťový olej. Olejíček se rychle vstřebává  a ráno je po něm pleť krásně hydratovaná, "plump" a zdravá.

A posledním produktem, který bych chtěla zmínit, je Vyživující hydratační krém lemongass. Ten má příjemně lehounkou konzistenci, stačí ho opravdu malé množství a hned se vpije do pokožky. Opět krásně voní po citronové trávě a pokud máte smíšenou pleť a hledáte jemný krém, který ji zmatní a zároveň hydratuje a vyživí, pak mohu jen doporučit. Já ho používám většinou na dny bez makeupu, když třeba celý den pracuju z domu nebo o víkendu.

Řada ještě obsahuje pár dalších produktů, jako denní krám proti vráskám, čistící konjac houbičku, vyživující hydratační krém argan, micelární vodu a ošetřující balzám pro suchou pokožku, ale není možné abych zvládla vše otestovat a vypoužívat sama, takže zbylé produkty jsem dala mamce a sestřenicím a z jejich reakcí po nějaké době zkoušení můžu říct, že jsou také moc spokojené.

Už jste některý z garnier bio produktů vyzkoušeli nebo si plánujete pořídit? Dejte mi vědět do komentářů💋

garnier-bio-recenze

Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 

SHARE:

1 komentář

  1. Tahle novinka mě hodně láká, tak uvidíme co z toho si nakonec pořídím :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig