czech lifestyle blog

pondělí 3. června 2019

Top 5 | květen

top5

Krásný den! Jsem tu s další top pětkou produktů za uplynulý měsíc, mám teď tolik oblíbených super kousků, že vybrat jen pět bylo docela těžké, ale jdeme na to.

1. Přírodní deodorant Salt & Stone
Tuhle značku, která pochází z mého milovaného LA teď u nás koupíte v Biosophy store a já bych dala ruku do ohně za dva přírodní deodoranty a tohle je jeden z nich. (O ty druhé si pro vás brzy připravím na IG giveaway) Tenhle voní po levanduli a šalvěji a tu ze sebe budete cítit i po celém dni, fakt! Stačí ho ráno nanést opravdu malé množství a já mám vyzkoušeno, že vydrží i pořádné zapocení se při cvičení. Jeho jediným mínusem je fakt, že balení je docela těžké, takže není úplně ideálním produktem na cesty, ale jinak jsem z něj fakt nadšená a ráda doporučuji dál, protože vím, že najít funkční přírodní deodorant je docela fuška.

2. Přírodní rtěnka Miss W
Jelikož si skoro nemaluju oči, baví mě výraznější/zvýrazněné rty a proto stále pokukuji po nových rtěnkách. Aktuálně nejčastěji sahám po téhle nádherné krémové rtěnce od přírodní značky francouzské kosmetiky Miss W. Rtěnka má navíc papírový obal, takže je opravdu eco friendly. Designově bych možná měla nějaké výtky, ale prý brzy značka projde rebrandingem, na který jsem opravdu zvědavá a těším se, jak prokoukne. Barvy jsou opravdu krásně krémové a syté a na rtech vydrží několik hodin a díky obsahu organických olejů je navíc o rty skvěle pečováno.

3. Čistící gel Oskia renaissance
Tuhle miniaturku kultovního čistícího gelu od značky Oskia s sebou teď beru na všechny cesty a naprosto jsem si ho zamilovala. Má úžasnou texturu, kdy se z gelu po vmasírování do pleti promění v strašně příjemný olej, který pak lehce smyjete spolu s makeupem a nečistotami usazenými na pleti. Značku Oskia už seženete i u nás ve Fann parfumerii (kde teď probíhají velké slevy, mrk). Gel také obsahuje vitamín C a E, které jsou perfektní pro obnovu pleti a MSM, což je sloučenina organické síry, která je doslova super ingrediencí pro pleť, ve které je sice již obsažena, ale její množství se opravdu vyplatí doplňovat, jelikož se podílí na její detoxikaci, vyhlazování jemných vrásek a pleti celkově a snižování zánětů v pleti.

4. Rozjasňuící peelingová maska Lumene
Novinka od mé oblíbené značky finské kosmetiky Lumene, která určitě stojí za zmínku. Pleťové masky jsou mým oblíbeným kosmetickým produktem a vždy si na ně aspoň jednou až dvakrát za týden najdu čas. Tahle rozjasňující maska pomáhá pleti vrátit její jas a to se jí opravdu daří. Obsahuje totiž například vitamín C, kyselinu hyaluronovou, glykolovou a mléčnou a extrakt z ostružiníku morušky. To má za výsledek odstranění odumřelých buněk, díky čemuž pleť doslova prokoukne a je jasná, jemná a hydratovaná, díky kyselině hyaluronové.

5. Jemný pleťový peeling Lodaites
Možná jste si všimli, že hodně teď zmiňuji produkty pro rozjasnění pleti a máte pravdu, je to něco, na co se teď opravdu zaměřuji, jelikož jasná a čistá pleť je pro mě prioritou. Proto mě také hodně baví tenhle krásný produkt od úžasné přírodní značky Lodaites. Má krásnou strukturu, připomínající med, který je v něm mimochodem také obsažený. Dále také prášek z datlových pecek, které se postarají o jemný peeling, prášek z olivových listů a čerstvý aloe džus. Tyhle ingredience perfektně bojují proti ucpaným pórům a zánětům, pomáhají s obnovou buněk a pleť detoxikují. Musím říct, že na použití tohoto produktu se vždycky úplně těším!

SHARE:

2 komentáře

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig