czech lifestyle blog

středa 29. ledna 2020

Kosmetický new in

new-in-notino

Krásný den!

Určitě víte, že mám spoustu oblíbených kosmetických produktů, ke kterým se ráda vracím, ale stejně tak hrozně ráda zkouším nové, protože co kdyby mi náhodou nějaká pecka unikla, že. Zároveň se ale snažím, aby má koupelna nepraskala ve švech a před pořízením nového produkty si vždy dám za cíl nějaký starší vypotřebovat. No a protože se mi teď doma sešlo více prázdných produktů ( na IG jednou za čas dělám ve stories "empties" neboli krátké recenze na vypotřebované produkty), objednala jsem si z Notino.cz pár produktů, na které už si nějakou dobu dělám zálusk. Dnešní článek tedy bude o těchto produktech a mých prvních dojmech z nich.

Prvním z produktů je Rozjasňující sérum Elizabeth Arden Vitamin C Ceramide Capsules , které už jsem měla v hledáčku opravdu dlouho. V nabídce mají balení po třiceti a šedesáti kusech, což mi přijde super pokud si stále nejste jisti že chcete investovat do velkého balení. Ale teď k mé zkušenosti. Jedná se o malé (rozložitelné) kapsle (tím je zajištěno že obsažené ingredience si zachovají svou sílu) naplněné super účinným sérem s vitamínem C nakombinovaným s ceramidy (ty udržují v pleti vláhu a prodlužují projasnění) a v každé z nich se nachází přesné množství pro váš obličej a krk, takž žádné plýtvání produktem. Stačí nehty odštípnout malý zobáček na konci, sérum vymáčknout do dlaně a vmasírovat do obličeje, krku a můžete i na dekolt. Co se týká konzistence, jde o takový suchý jemný olejíček bez vůně se skvělými vlastnostmi. Po skoro dvou týdnech používání každý večer před spaním můžu říct, že pleť se mi viditelně rozjasnila, je sjednocenější, stačí mi kapka BB krému a kompliment mé kamarádky, která mi minulý týden řekla "ty jsi celá taková vypnutá", myslím hovoří za vše😀
vitamin-c-kapsle


Dále tu mám Čistící a odličovací gel Shiseido Waso Quick Gentle Cleanser. Od téhle značky jsme nikdy nic nezkoušela, tak jsem sáhla právě po čistícím gelu což je něco, co používám každý den. Waso neobsahuje alkohol ani žádné oleje a já ho používám jako druhý krok při večerním odličování pleti. Malým množstvím promasíruju pleť a umyju vlažnou vodou. Gel tak pleť zbaví možných nečistot a makeupu který ještě na pleti mohl zůstat, ale zároveň ji díky obsahu medu a extraktu z mateří kašičky hydratuje a zanechá vyživenou. Mé smíšené pleti vyhovuje skvěle a měl by prý být vhodný pro všechny typy. Jediné co bych vytkla, je fakt, že balení je opravdu hodně pevné a produkt se tak vymačkává trochu hůř.
waso-shiseido

Přiznávám se, následující produkt pro mě není novinkou, ale už jsem vypotřebovala jeho předchůdce a chtělo to nový. Jde o Alima Pure Face Bronzer, od přírodní značky Alima Pure. Kdybyste si mohli nechat jen jeden produkt z dekorativní kosmetiky, který by to byl? Za mě rozhodně právě bronzer. S opálenou pletí si přijdu 100x lépe a díky němu toho lehce docílím. Dodá pleti krásný bronzový nádech, ta působí svěžím a zdravým dojmem a zároveň hezky přirozeně.
prirodni-makeup-notino

A teď už k poslední z novinek. Renovality Original Series Hyaluronové Sérum jsem kupovala k Vánocům mamce na základě spousty skvělých recenzí které jsem si přečetla a když si ho začala chválit i ona, vzala jsem si jedno i pro sebe. Jde o českou přírodní značku a tohle sérum je jejich bestsellerem. Pleť krásně hydratuje a drží v ní vlhkost, ta je na dotek příjemně jemná, jelikož mě nějaké viditelnější vrásky zatím netrápí, beru ho spíš jako prevenci a skvělý základ pod denní krém.
renovality-notino


Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 
SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig