czech lifestyle blog

pátek 28. února 2020

OOTD | Golden

Klenota

Krásný den! Dnes mám pro vás po delší době outfitový článek a budu se snažit publikovat je častěji, protože vím, že je tu teď na blogu trochu zanedbávám. 

Strakou jsem od mala, asi jen málo z nás si nekupovalo šperky v H&M a Claires, naprostou většinu z nich jsem pak ale po pár týdnech nošení se vztekem musela vyhodit, protože šperky změnily barvu a často jsem od nich měla modré prsty i uši. Došla jsem tedy k názoru, že za ty peníze to opravdu nestojí a zařekla, jsem se že chci začít investovat do kvalitnějších šperků, které mi budou dělat radost dlouhou dobu. Při jejich nákupu už se tedy zaměřuju na složení a jelikož jsem ze stříbrných přešla ke zlatým, sahám (ve většině případů) jen po stříbrných, které jsou pozlacené a nebo čistě těch ze žlutého zlata, ty bývají samozřejmě dražší, ale vydrží vám celý život.

diamond-ring

O čem bych se chtěl trochu rozepsat, jsou zlaté šperky, které mám na fotografiích na sobě. Jedná se o krásné kousky od české šperkařské značky Klenota. Šperky této značky vznikají v jejich vlastním ateliéru v srdci Prahy, kam jsem měla tu možnost nakouknout a musím říct, že obdivuji všechny zlatnice a zlatníky, kteří s trpělivostí, pečlivostí a láskou vyrábějí tak krásné a nadčasové kousky. Mají i nádherné snubní prsteny, ale to téma se mě aktuálně nijak netýká, takže těm jsem tolik pozornosti nevěnovala. Já jsem si zamilovala hlavně jemné náhrdelníky, které se dají krásně kombinovat a vrstvit, zlaté kruhy do uší, ty jsou pro mě zas takovým základním kouskem mezi mými šperky a decentní i výraznější prsteny s briliantem. Všechny vyjmenované kousky vidíte na fotkách a budu ráda, když mi napíšete, který nejvíc zaujal vás? 

klenota-sperky
outfit-details
outfit-detail

děkuji značce Klenota za vypůjčení šperků na fotografie

SHARE:

1 komentář

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig