czech lifestyle blog

neděle 15. března 2020

Weleda Granátové jablko zpevňující pleťový olej | recenze

weleda-granatovy-olej

Krásný den! Dnes tu mám pro vás po delší době recenzi. Přírodní značka kosmetiky, kterou určitě znáte, Weleda, nedávno rozšířila své produkty z řady s granátovým jablkem o jednu novinku a to zpevňující pleťový olej. S mou mastnější pletí jsem se dřív olejům vyhýbala, ale teď už vím, že zbytečně. Oleje prospívají každé pleti, od suché až po problematickou a stačí si jen z velké nabídky vybrat. Naše pleť přirozeně produkuje oleje, aby se chránila před ztrátou hydratace a pleťové oleje jsou vytvořené tak, aby je v tom podpořily a dodaly pleti extra porci ochrany, plus mají spoustu přidaných benefitů. Jsou tedy především známé pro své hydratační účinky, ale také mohou působit proti stárnutí pleti, působit antibakteriálně, léčit, rozjasňovat pleť, sjednocovat její tón,..

Kam zařadit olej v pečující rutině?
Séra, krémy, oleje,..tolik produktů, že je lehké mít v tom zmatek, ale jednoduchým tahákem, kterým se při aplikování produktů můžete řídit je aplikovat je od nejlehčích (séra, oleje,..) po ty nejhutnější (krémy, SPF,..). Oleje také můžete po pár kapkách přidat do vašeho hydratačního krému nebo po aplikaci séra, které tak hezky uzamknete v pleti. Aplikovat je můžete jak večer tak ráno a klidně pouze lokálně k řešení menších problémů jako jsou tmavé flíčky a suchá místa.

Tenhle 100% přírodní produkt vznikl kombinací osmi olejů, z nichž každý byl pečlivě vybraný na základě několika kritérií-schopnost obnovit buňky, intenzivně pokožku vyživit a chránit ji proti vnějším vlivům a znečištěnému prostředí. Při pravidelném používám pak pomáhá redukovat vrásky,vypíná pleť a rozjasňuje. Můžete ho používat samostatně a nebo pár kapek přimíchat do vašeho oblíbeného denního krému.

Jaké oleje tedy obsahuje?
Olej ze semen granátového jablka - skvělé antioxidační vlastnosti
Avokádový olej - zlepšuje bariérové funkce pokožky a podporuje její regeneraci
Makadamiový olej - bohatý na mastné kyseliny
Meruňkový olej - zjemňuje 
Arganový olej - napomáhá obnově buněk
Sezamový olej - chrání před vnějšími vlivy, reguluje rovnováhu hydratace
Jojobový olej - pružnost a hebkost
Olej ze semen slunečnice - velmi účinný hlavně pro suchou a citlivou pokožku

Jak olej používám já? 1-2x týdně zahřeju v pleti malé množství oleje a následně ho vmasíruju do odlíčené a vyčištěné pleti a nechám působit přes noc. Moc ráda ho také používám v kombinaci s face rollerem nebo při face cuppingu. A musím říct, že po pár týdnech používání na pleti opravdu vidím rozdíl. Hlavně v hydrataci, protože to je něco, co se přiznávám jsem dřív docela opomíjela, jelikož má pleť není vyloženě suchá. Také mi přijde mnohem projasněnější a na dotek jak kdyby pevnější. Olej už jsem pořídila i mamce a jsem zvědavá jak s ním bude spokojená ona.

Používáte pleťové oleje? Jaký je váš oblíbený?

weleda-olej-recenze

Článek vznikl ve spolupráci se značkou Weleda, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig