czech lifestyle blog

pondělí 4. května 2020

Jarní novinky

new

Krásný den! Dnes mám pro vás článek s pár novinkami, kterými jsem si na jaro udělala radost. Jde o tři produkty, které jsem už dlouho chtěla vyzkoušet. BB krém, masku pod oči a tonikum.

Začnu s prvním z nich,  Erborian BB Cream, tedy tónovací krém s SPF 20. Značka Erborian v sobě skrývá asijská tajemství krásné pleti a ve při vývoji produktů kombinuje moderní technologie a léty prověřené tipy korejských žen na krásnou pleť, o kterých je velmi dobře známo, že si na zdraví své pleti velmi zakládají. Produkty tak obsahují plno bylinných extraktů a přírodních složek, které jsou pro zdraví pleti velmi prospěšné. Například ženšen, lékořici, zázvor,.. Já jsem si na vyzkoušení vybrala jeden z bestsellerů značky a to BB krém, který sjednotí tón pleti, ale zároveň působí neskutečně přirozeně, hydratuje a vyživuje pleť díky již zmíněnému obsahu pečujících složek, na pleti je krásně jemný a ta září zdravím. Já jsem si vzala odstín Dore a po jeho otevření jsem se trochu bála, aby nebyl moc světlý, ale zbytečně. Krásně splynul s pletí a přizpůsobil se jejímu tónu. Pak už jen dávám trochu bronzeru a jsem ready!

Vychytávkou, kterou jsem si oblíbila v poslední době, jsou masky pod oči. Na tmavé kruhy pod nimi sice netrpím, ale málokdy po ránu vypadám svěže a odpočatě a přesně v ten moment sahám po masce. Ze všech které jsem zatím vyzkoušela, je za mě Holika Holika Aloe Soothing Essence určitě nejlepší. Baví mě na ni fakt, že v balení jich je opravdu velké množství (60ks), které vám vydrží dlouho, že jde o hydrogelovou masku, která na pleti krásně drží a lehce se nanáší (vyndáte špachtličkou a přiložíte na pleť) a že po cca 20-30ti minutách je pokožka viditelně rozjasněná, nádherně hebká, vypnutá, hydratovaná a mnohem živější. Z účinných látek obsahuje například velké procento extraktu z Aloe vera, ektoin, niancinamid a neobsahuje alkohol.

Třetím produktem je pak Shiseido Concentrate Facial Softening Lotion, zjemňující a hydratační tonikum. Na něj jsem četla spoustu kladných recenzí a ty mě nalákaly na vyzkoušení. Jako první mě na produktu zaujalo krásné skleněné balení a značka Shiseido je mi stále víc sympatičtější. Tonikum má nádhernou jemnou pudrovou vůni. Díky vysokému obsahu kyseliny hyaluronové dokonale napumpuje pleť hydratací, změkčí ji a tím ji skvěle připraví na následné vstřebávání ostatních produktů. Já ho ráda používám na raní čištění pleti a po dlouhodobějším používání slibuje redukci vrásek a zpevnění pleti, tak jsem zvědavá na výsledky.

spring-news

Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig