czech lifestyle blog

pondělí 19. října 2020

Opálení v zimě s NKD SKN

Krásné pondělí! Sluníčko se schovalo za dešťové mraky a podzim je tu, útěk do tepla se v této době moc plánovat nedá a opálení z léta pomalu bledne. Jestli se také s opálenou pletí cítíte o 100 % lépe a sebevědoměji a solárku se vyhýbáte, tak jste na tom stejně jako j. Proto jsem moc ráda kývla na nabídku vyzkoušet samoopalovací produkty značky NKD SKN, kterou u nás koupíte na Notino.cz

Samoopalovací kosmetika NKD SKN je plná složek přírodního původu jako například aloe vera, extrakt z malinových semínek, bambucké máslo, šípkový olej,.. Není testovaná na zvířatech a neobsahuje parabeny, parfemaci a alkohol. Ani nejcitlivější pokožku tedy nevysušuje, ale naopak zůstává hydratovaná a vyživená, přirozeně opálená  a pozor, produkty nemají ten typický zápach samoopalovací kosmetiky, který asi všichni kteří ji někdy použili znají.

Teď už se pojďte mrknout na konkrétní produkty, které jsem vyzkoušela. 

NKD SKN Natural Samoopalovací pěna na obličej a tělo

Ze všech asi můj nejoblíbenější a pokud dodržíte pokyny a správnou aplikaci, zaručuji vám krásné a přirozené opálení. Nejdůležitější je za mě určitě aplikovat produkt na čistou a suchou pokožku a ideálně provést před aplikací peeling celého těla. Pěnu aplikujte pro tento účel speciálně určenou rukavicí, která vám zajistí rovnoměrné opálení bez fleků jak na těle, tak na rukou mezi prsty. Aplikaci provádějte krouživými pohyby od kotníků směrem nahoru, následně počkejte 6-8 hodin pro vytvoření opálení a poté si dejte sprchu dokud voda nepoteče čistá. Opálení na pokožce zůstane a vy předejdete jakémukoliv obarvení oblečení nebo prostěradla.



Pokud preferujete produkty ve spreji, tak vám bude vyhovovat tento. Bronzující samoopalovací sprej s aloe vera, který postupně prohlubuje odstín opálení a zároveň o pokožku pečuje. Sprej před použitím dobře protřepejte, nastříkejte na aplikační rukavici a aplikujte stejně jako jsem popsala o odstavec výše. Opálení se začne postupně vyvíjet v rozmezí cca 4-8 hodin a po tu dobu se vyhněte kontaktu s vodou.



Samoopalovací krém pro postupné opálení, produkt, který vám snadno nahradí hydratační krémy ve vaší koupelně a jako bonus s přirozeným odstínem opálení, který si sami můžete regulovat. Má postupný samopalovací účinek, hydratuje a jako všechny ostatní produkty - také nezanechává žádné fleky. Krém můžete používat denně dokud nedosáhnete požadovaného opálení a krásně rozzářené pokožky. Před kontaktem s vodou počkejte aspoň 4-6 hodin.


NKD SKN Pre-Shower

Smývatelný samoopalovací krém pro postupné opálení. Že jste o něčem takovém neměli ani tušení Já také ne a byla jsem tedy na produkt dost zvědavá. Produkt aplikujete běžně jak jste zvyklí, počkejte 10-30 minut kdy produkt necháte působit a následně osprchujte. Během 4-8 hodin se vám postupně vytvoří opálení v krásné přirozené barvě, žádný flekatý pomeranč z vás nebude! Frekvence používání je jen na vás, já bych řekla že stačí tak jednou týdně a nebo klidně denně dokud nedosáhnete požadované barvy a pak už jen udržovat.


Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená. 

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig