czech lifestyle blog

pátek 18. prosince 2020

Last minute dárky

Krásný den. Jestli jste to také letos nechali na poslední chvíli a ještě sháníte pár dárků, mám pro vás v dnešním článku pár tipů na kousky, které jsem vybrala na Notino. Myslím, že potěší každou kamarádku, maminku nebo babičku a nebo udělejte radost jen tak sami sobě. Hmm?

Svíčka, naprosto univerzální dárek, se kterým myslím nikdy nešlápnete vedle. Na výběr je z tolika krásných značek, vůní a designů, že já sama už je doma skoro nemám kam dávat a stejně bych pořád kupovala nové. S bráchou si vždycky k Vánocům navzájem řekneme o nějakou drobnost a on si letos vybral svíčku Woodwick, kterou jsem ještě donedávna neznala. Svíčka je unikátní v tom, že její hořící dřevěný knot vydává zvuky praskání, které připomínají krb a vykouzlí tak doma krásnou atmosféru. Obsažený sójový vosk pak prodlužuje dobu hoření svíčky a je biologicky rozložitelný. 

Pro beauty nadšenkyně tu pak mám jednu specialitu. Určitě vám neunikl boom face rollerů a podobných pomůcek z krystalů pro péči o pleť. Já sama už jich mám také pěknou sbírku a považuju je za naprosto skvělou věc. Takže když jsem narazila na Crystallove 3D Rose Quartz Lift massager, hned mě zaujal. Produkt je vyrobený z nerezové oceli a kuličky z růžového křemene, takže je trochu těžší, ale ničemu to myslím nevadí, přijde v krásné dárkové krabičce s magnetem, kterou můžete využít i při cestování. Masáží obličeje tímto produktem docílíte stimulace krevního oběhu a prokrvení pleti, redukce otoků a tmavých kruhů pod očima, lepšího vstřebávání kosmetických produktů a zvýrazněních obličejových kontur. 

Od stejné značky tu mám ještě jednu vychytávku. Skleněná lahev na vodu s růženínem. Tyhle lahve mě zaujaly už před delší dobou, kdy u nás ještě bohužel nebyly k sehnání, proto jsem ráda že jsem na ni narazila. Na výběr je ze spousty různých krystalů, takže můžete vybrat svůj oblíbený. Obsažený krystal pozitivně ovlivňuje kvalitu vody a tím i vaši energii. Sklo je také samozřejmě super ekologickou variantou k jednorázovým plastovým lahvím.

Královská Koupelová Sůl myslím potěší nejednu maminku nebo babičku. A co si budeme povídat, i já bych z ní byla nadšená. Co je lepší relax v tomhle počasí než horká koupel s knížkou? Díky téhle soli si navíc můžete hýčkat pokožku růžovými poupaty s himalájskou solí a esenciálním olejem z Damašské růže a ta je následně krásně hebká a voňavá!

A jako poslední tip tu mám Aesop Body Rind Concentrate - hydratační balzám pro všechny typy pokožky. Tenhle produkt jsem si v roce 2020 zamilovala, mají více vůní a při každém mazání si budete připadat jako v krásném spa. Mamce k Vánocům jsem vybrala ten s citrusovou vůní. Balzám má lehkou strukturu, která se rychle vstřebává a zanechává pokožku krásně jemnou. Obsahuje spoustu úžasných ingrediencí, jako například sladký mandlový olej, kokosový olej, kakaové máslo, aloe vera, výtažek z pomeranče a citronu. 


Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Notino.cz, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená.

SHARE:

2 komentáře

  1. Ahoj, děkuji za článek, tipy určitě mohou kdekoho zachránit. Zajímalo by mě, jestli se k tobě dostala kauza Notino (mají prodávat prošlé nebo neoriginalni zboží, mazat špatné hodnoceni, nutit zamestnance, aby psali dobre hodnoceni apod.), případně jak se k tomu stavíš. Ráda tě sleduju a věřím ti, že své názory na produkty neprodáváš, ale ve spojení s Notinem je to pro mě, po nepříjemné zkušenosti, poněkud zvláštní spojení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vyjadřovala jsem se k tomu už na IG u této fotky, tak se mrkni :)

      https://www.instagram.com/p/CIFpI2asM9J/

      krásný den!

      Vymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig