czech lifestyle blog

úterý 27. dubna 2021

Weleda Aroma Shower


Na mém Instagramu právě probíhá soutěž o novinku od značky Weleda a já bych se o ní ráda trochu více rozepsala i v článku. O jakou novinku tedy jde? Nové Aroma Shower sprchové gely a krémy, které ale nejsou klasickými sprcháči, na které jste zvyklé, protože kromě krásného pečujícího složení obsahují zároveň pořádnou dávku aromaterapie. Koupit je můžete ve čtyřech různých vůních a na složení každého z nich se podíleli zkušení aromaterapeuté, takže vůně jsou nejen neskutečně příjemné, ale zároveň působí na všechny naše smysly a z každodenního sprchování se tak stává malý wellness rituál.

Aromaterapie = léčba pomocí vůní, využívání vůní rostlin k navození psychické i fyzické pohody

Už starověcí egypťané věděli, že určité rostlinné oleje a přírodní éterické oleje pomáhají k lepšímu hojení, zmírňují únavu, nebo naopak dokáží člověka uvolnit a navodit pozitivní emoce a pocity. Přírodní éterické oleje se získávají z květů, listů, kůry a dalších částí rostlin.


Weleda už od svého založení dbá na kvalitu a 100 % přírodní původ všech surovin použitých při výrobě produktů, Zároveň se řídí principy Fair Trade, organického nebo biodynamikcého zemědělství, ekologie, biodiverzity a ochrany půdy, které pak společně vedou k udržitelným a šetrným produktům. Éterické oleje a vonné látky odebírá Weleda z celého světa, přičemž respektuje sezónnost, rytmy, přírody a své aktuální potřeby. Zkušení aromaterapeuté a parfuméři vybírají éterické oleje tak, aby svým složením odpovídali účinkům produktu. Je vědecky dokázáno a určitě se na tom i všichni shodneme, že vůně dokáží měnit naši náladu a dokonce v nás vyvolávat určité pocity. Tím se Weleda řídila při tvorbě sprchových krémů a po řadě různých testů vytvořila sérii finálních kompozic pro jednotlivé produkty.

Proč právě sprchové produkty? Jde o naprosto ideální místo, ve sprše se totiž díky horké páře otevírají póry a uvolňují dutiny a esence se v takovém prostředí krásně rozvine. Účinné látky tak díky inhalaci a  skrze pokožku snadno pronikají do našeho organismu.

Sprchové gely a krémy Aroma Shower jsou k dostání ve čtyřech variantách:

Žlutý sprchový gel ENERGY

- osvěžující sprchový gel dodá energii, povzbuzení, koncentraci, zlepší náladu, tlumí nevolnost a posiluje sebedůvěru, ideální na ranní sprchu

- a to díky obsahu zázvoru, citronelly, cedrového dřeva


Růžový sprchový krém LOVE

- můj osobní favorit

- nádherně sametový sprchový krém, který navozuje pocity smyslnosti, harmonie, ženskosti působí proti depresím a smutku, ulevuje od bolesti hlavy a je afrodiziakální

- s růží damašskou, jasmínem a ylang-ylang


Zelený sprchový gel HARMONY

- harmonizační sprchový gel napomáhající klidnému dýchání a "čisté" mysli

- s lavandinem, jedlí stříbrnou a jedlí sibiřskou

- je vhodný při nachlazení a navozuje příjemnou atmosféru podobnou procházce lesem


Sprchový krém RELAX

- jak už z názvu poznáte, jde o relaxační sprchový krém, působící proti stresu, napomáhá klidnému spánku, má zklidňující účinky a je tedy ideální v období nadměrného duševního či fyzického vypětí, perfektní je na večerní sprchu před spaním

- obsahuje levanduli lékařskou, vetiver a bergamot

Který z téhle čtveřice vás zaujal nejvíc?

Článek vznikl ve spolupráci se značkou Weleda, ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená.


SHARE:

2 komentáře

  1. Tyto sprchové gely se mi velmi líbí. Musí to pěkně vonět. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám Weledu ráda. Používám ji už spoustu let, ještě nám ji vozil táta z Německa, když jsem byla malá, a pamatuji si dodnes jak mě se sprchovými gely a krémy maminka umývala. Pro mě taková typická vzpomínka z dětství :) Dnes v ní koupu i svého syna :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig