czech lifestyle blog

pondělí 30. srpna 2021

Podzimní posílení imunity ~ Flora Natura


Krásný den. Podzim se (ať už se nám to líbí nebo ne, mně teda spíš ne) blíží a s ním tu zase máme období chřipek a ostatních onemocnění útočících na naši imunitu. Proto beru vždy konec léta jako fajn období tělo na tenhle nápor připravit a dopřávám mu tak extra péči i v tomto směru. Jak teda posiluju imunitu já?

- pravidelný sport/pohyb

- pobyt na sluníčku

- vyvážený jídelníček, minimum alkoholu

- kvalitní a dostatečný spánek

- kvalitní a účinné doplňky stravy 

A přesně o tom posledním bodu to dnes bude. Ráda bych vám představila francouzskou značku Flora Natura, která nabízí přírodní doplňky stravy na imunitu, trávení i na podporu hubnutí. U nás ji koupíte na Milujubio.cz. Všechny produkty jsou v té nejvyšší bio kvalitě a celá výroba dbá na ekologičnost a etičnost. Nejedná se o klasické pilulky, na které jsme asi všichni zvyklí, ale o ampule s extrakty v tekuté formě. Díky tomu obsahují 2000mg účinných látek na jednu dávku, což je mnohem více, než je v běžných doplňcích stravy. Produkty jsou 100% přírodní a neobsahují samostatný alkohol, sladidla, barviva ani konzervační látky. Flora Natura navíc spolupracuje s malými ekologickými zemědělci a tudíž podporuje velmi pozitivně i toto odvětví a snaží se minimalizovat svou uhlíkovou stopu. Celá výroba i produkty jsou 100% francouzské.

V nabídce značky najdete 14 jednodruhových bylin, 12 pečlivě poskládaných směsí bylin podle konkrétních zdravotních potíží, Flora Natura Sport pro potřeby sportovců a Flora Natura mateří kašička a další včelí produkty v ampulích.

Já jsem si na vyzkoušení vybrala tři následující produkty:

 Complex 4+ hubnutí 

Rakytník

Echinacea

Jak už jsem psala, nejedná se o klasické pilulky, ale malé skleněné ampulky, které na každém konci lehce odlomíte a obsah rozředíte ve sklenici čisté vody. Tak začínám každé ráno já.

Flora Natura complex 4+ hubnutí (pampeliška, lípa, vřes,..) jsem si vzala z toho důvodu, že v poslední době jsem nebyla uplně spokojená s tím jak se stravuju a hýbu (ještě že pejsek vyžaduje 3x denně dlouhé procházky) a chtěla jsem tak tělo trochu rozproudit. Tato směs přispívá k normální funkci vylučovací soustavy a tím pádem i k celkové harmonii organismu, protože víme, že na tom to celé stojí. Komplex podporuje normální činnost ledvin a lymfatického systému, má močopudné a potopudné účinky a pomáhá tak při odplavování škodlivin z těla. Tento produkt je doporučeno užívat 1x denně před jídlem, ne déle než 14 dní v kuse.

Flora Natura Echinacea. Pokud se aspoň okrajově o bylinky zajímáte, pak vám tato určitě neunikla. Tato bylina je používána především v souvislosti s imunitním systémem. Její hlavní výhody jsou že účinkuje rychle, dá se kombinovat a má široký záběr. Je velmi výborným pomocníkem při chřipkách a nachlazeních jako podpora celkové obranyschopnosti organismu a podporuje zdraví horních cest dýchacích. Tento produkt je doporučeno užívat 1x denně před jídlem, ne déle než tři týdny v kuse.

Flora Natura Rakytník. Na tento doplněk stravy jsem se pustila jako první. Rakytník je oceňovaný a známý pro svůj obsah vitamínu C, který mj. podporuje odolnost organismu a přispívá tak k normální funkci imunitního systému. Podporuje také funkci krevního oběhu, správné fungování trávícího traktu a chrání před civilizačním stresem. Tento produkt je možno užívat až 3 ampulky denně před jídlem, ne déle než tři týdny v kuse.

Článek vznikl ve spolupráci s eshopem Milujubio.cz  , ale věřím, že víte, že mé názory nejsou na prodej a nikdy bych nedoporučila svým čtenářům něco, čemu stoprocentně nevěřím a s čím nejsem spokojená.

SHARE:

Žádné komentáře

Okomentovat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig