czech lifestyle blog

pondělí 27. listopadu 2023

Dermalogica


Krásný den. Na eshopu Dermalogica ještě dnes můžete využít slevu 20% v rámci CYBERMONDAY (se stejně znějícím kódem) a dopravu zdarma, tak jsem si řekla že vám ukážu nějaké mé nové oblíbené produkty a zmíním i ty, které už používám hodně dlouho a jsem s nimi moc spokojená. 

Z těch co už dlouhodobě používám bych dala ruku do ohně určitě za výborný hydratační krém Skin smoothing cream moisturizer, který je za mě jeden z nejlepších hydratačních krémů, které jsem vyzkoušela a mám už několikáté balení. Dále určitě jeden z bestsellerů značky (právem) - Daily microfoliant, exfoliační prášek pro hladší pleť. Jde o super jemný peelingový prášek, který je vhodný pro všechny typy pleti. Ta je po něm zářivá, projasněná, zbavená odumřelých buněk a krásně jemná. Special cleansing gel je jemný čistící gel pro všechny typy pleti. Nedávno jsem ho dopoužívala  a nemám k němu jedinou výtku. Navíc ho stačí opravdu malé množství, takže balení vám vydrží neskutečně dlouho. Vyčistí a nezanechává pleť napnutou nebo vysušenou.

A teď už k novinkám. 

Jelikož mám mastnější pleť a více viditelné černé tečky a rozšířené póry, vzala jsem si na vyzkoušení sérum určené přesně pro ni. Age bright clearing serum - čistící sérum proti vzniku pupínků. Jde o vysoce koncentrované sérum s obsahem kyseliny salicylové, niacinamidu a komplexu AGE bright. Sérum pleť hydratuje, vyhlazuje, podporuje sjednocený tón a pokožku čistí, čímž pomáhá předcházet vzniku pupínků. Já ho používám na noc vždy párkrát do týdne a jsem s ním moc spokojená.

Liquid peelfoliant je nový exfoliant pro minimalizaci pórů v Dermalogica repertoáru. Tento typ peelingů já osobně mám hrozně ráda a velmi mi vyhovují. Používám je aspoň 1x do týdne, dle stavu pleti. Tahle novinka obsahuje vysoce účinnou 30% směs kyselin (kyselina glykolová, mléčná, salicylová, fytová,..) a enzymů, které sjednocují tón pleti. uvolňují ucpané póry, podporují bariéru pleti a při pravidelném používání minimalizují jemné linky a vrásky. 

A posledním produktem je Oil to foam total cleanser. tento produkt se postará o dvojí čištění v jednom. Z pleti odstraňuje makeup, SPF, kožní maz i ostatní nečistoty po celém dni. Pokud s sebou nechcete tahat vícero produktů na dvojí čištění, je tento výborným řešením. Cleanser má na pleti nejdřív konzistenci gelového oleje a po přidání vody se změní na pěnu, která smyje všechny zbývající nečistoty. Obsahuje mimojiné prebiotika rostlinného původu, díky kterým je pleť po dočištění krásně jemná a hebká.


Produkty mi byly darovány firmou Dermalogica k otestování.

SHARE:

1 komentář

  1. Dermalogica jako taková, je za mě skvěla kosmetika, akorát škoda, že né úplně cenově dostupná pro každého :/, ale za to je fakt účinná :) Díky za článek, super Veru :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig