czech lifestyle blog

středa 8. února 2012

LUSH favourites

slibovaný článek o všech mých oblíbených Lush produktech:)
http://img8.rajce.idnes.cz/d0803/5/5897/5897482_8ba1ccea45001bf0843863e8ca46ce76/images/1..jpg 
 z leva do prava:
silky underwear-tělový pudr,po kterém je pokožka nádherně hebká a krásně provoněná směsici jasmínu a vanilky
sweet lips-scrub/peeling na rty na který pěje ódy každá,u mě tomu nebude jinak.Nejdříve rty přetřu balzámem,poté je promasíruji tímto nejsladším peelingem a jsou o poznání jemnější a vyhlazenější
king of skin-jeden z mých top produktů od Lush.Jedná se o hydratační tělový kondicionér,stačí ho ve sprše/vaně chvíli ponořit do teplé vody aby se začal trochu rozpouštět a poté s ním přetřít pokožku celého těla,díky obsaženému kakaovému máslu už pak nepotřebujete své tělo znovu mazat krémem.
buffy-Aplikujte Buffy na vlhkou pokožku ve vaně či ve sprše a kůže bude hydratovaná a hladká na dotek. Pořádně se vydrbejte (zejména se zaměřte na oblast zadečku - tedy pokud si přejete, aby se pak na něj zaměřovali jiní), spláchněte exfoliující mletou rýži, mandle a fazolky aduki a pořádně se osušte. Už se nemusíte mazat tělovým krémem, protože pleť bude krásně zvlhčená kakaovým a bambuckým máslem.
eau roma water-všechny pleťoé vody Lush mám velmi ráda,tato je pro suchou a citlivou pleť,
její základ tvoří růže a levandule.Růžová voda má vynikající zvláčňující a chladivé účinky a na pleťové kůry se používá už tisíce let. Levandule reguluje produkci mazu.Překrásně voní.

 tea tree water-je určena mastnější pokožce,čajovník(=tea tree) má schopnost pročistit, zklidnit a odstranit vady pleti.Teaa tree water navíc obsahuje i grep, který tonizuje a detoxikuje, a jalovec, který osvěží a povzbudí
banánmix-Tuhle masku použijte na vyčištění a zjemnění suché a citlivé pleti.Směs mletých ovesných vloček a mandlí, čerstvých banánů a vanilky voní tak lákavě, jako hodně dobrá snídaně, a ještě spokojenější budete, až ji zkusíte. Ovesné vločky  zklidňují pleť,mleté mandle mají jemný exfoliační účinek, banány jsou úžasnými výživnými zjemňovači a Illipe máslo redukuje zarudnutí pleti.

breath of fresh air-tato pleťová voda plet nijak nevysušuje ani nezatěžuje,krásně osvěží.Lahvička této pleťové vody je plná minerálních solí.Stejné soli se vyskytují i v lidském těle.Obsahuje také zklidňující gel z aloe vera, omlazující rozmarýn a tišivou absolutní silici z růže stolisté.Používejte po odličování anebo pro osvěžení pleti v kteroukoli denní dobu.
 lemony flutter-Směs s levandulí, heřmánkem a měsíčkem vám změkčí kůži kdekoli na těle.Tak se vrhněte na kolena, paty, lokty a nezapomeňte na kůžičku kolem nehtů.
sugar babe-produkt který už Lush bohužel nevyrábí,peeling na tělo který krásně voní,pleť je po nem krásně vyhlazená a vůbec ne rozedřená jak tomu může u nekterých peelingů(např.sugar scrub) být,ještě že jsem si jich nakoupila pár do zásoby:))


strawberry feels forever-produkt který už také bohužel v Lush nevyrábějí,masážní kostka s rozmačkanými jahodami a nálevem z ibiškových květů voní nejlepší ovocno-zmrzlinovo-pohárovo-šlehačkovou vůní

lovely jubblies-krém na krk a dekolt s nejkrásnější vůní

Jasmin and Henna Fluff-Eaze-po použité této masky budou vaše vlasy krásně hebké,lesklé a vyživené.Maska má naprosto nádhernou vůni a vlasy vám budou jasmínem vonět jeste po nekolika umytích

9 to 5-poslední dobou jsem uplně přestala pouzivat odlicovaci vodu a pouzivam uz jen toto lehké čisticí pleťové mléko vhodné na odlíčení make-upu i očištění každodenních nečistot s extraktem z orchideje,stačí ho nanést trochu na obličej a poté setřít vatovým tamponkem.Má příjemnou vůni,skvěle odlíčí(i oči!),vyčistí a zklidní pleť.
enchanted eye cream-už delší dobu jsem si chtěla koupit nějaký kvalitní krém na oči,uvažovala jsem nad L'occitane,ale Lush nakonec zvítězil.Krém má příjemnou vůni,je lehounký a hned se vstřebává,hydratuje,zjemňuje a stačí ho nanést jen malinké množství,takže i přes malé balení,vám vydrží velmi dlouho

můj starší článek přímo o značce Lush si mužete přečíst ZDE

co vy a Lush?vaše oblíbené produkty,produkty které vás zklamaly,,?zajímá mě vše!:)
SHARE:

46 komentářů

  1. Stala jsem se lush zavislakem, takze tenhle clanek jsem si opravdu rada precetla :))

    www.ivetsperspective.blogspot.com
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Povedený článek, Lush je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  3. z Lushe mám pár výrobků, zatím jsem spokojená a chystám se zkoušet další :) jeden mě opravdu zklamal (je to ale moje vina) - miluju čokoládu, tak jsem si koupila balzám na rty Chocolate Whipstick. Bohužel jsem si pořádně nepřečetla složení a nevšimla jsem si, že obsahuje mandarinkovou silici, a já vůni citrusů opravdu nemůžu... Tak jsem ho musela poslat dál. Ale jinak byl super :)

    Fashion&Chocolate

    Elle ღ

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, tolik věcí. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. wow, ty máš teda zásoby! :D ale dala jsi mi skvělé tipy :).
    já mám od Lush ráda Angels on bare skin, pěkně to vyčistí pleť a provoní.
    a zklamaná jsem právě trochu z toho Sugar babe, u čeho ty píšeš, že je to dobré :D. no, každý má prostě jiný názor :).

    OdpovědětVymazat
  6. Nič bohužial nemám ale vyzerá to perfektne :)

    http://www.lovebookbysarah.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Moje nej trojka je MoM, Fresh Farmacy a KoS :)

    janebeautiful.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. wow máš toho fakt hodně :D já zatím jen zkusila šampuk new a čerstvou čokoládovou masku a byla jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkný článek, já od Lush miluju Slečnu ručičku :).

    OdpovědětVymazat
  10. tak tohle je sbírka Lush výrobků :)

    OdpovědětVymazat
  11. Nejvíc jsem spokojená se žvýkačkovým peelingem. A největší zklamání byl šampón Big, ale naštěstí jsem měla jen vzoreček.

    OdpovědětVymazat
  12. Fíha, ty toho máš...:) Já nyní čekám až mi dorazí mé první tři výrobky. Nemůžu se dočkat ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Budu muset taky něco z Lush vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Mě Lush vůbec nezaujal, mám jen peeling na rty :)

    OdpovědětVymazat
  15. hej, to je nefér! :D taková sbírka je závistihodná! :D naopak, je super, že máš kosmetiku, která ti vyhovuje - někdy je to fakt problém takovou najít :)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. páni, to je zbierka! od lush som si ešte neobjednávala, moja mama nejak neschvaľuje nákupy, ktoré prídu poštou, ale ak sa raz dostanem do obchodu, určite by som rada vyskúšala nejaký šampuk alebo peeling na pery :)

    OdpovědětVymazat
  17. mě by zajímalo jestli ním je tu ukazuješ opravdu jako recenzi nebo spíš jako že se předvádíš co všecko máš :) promiň, ale poslední dobou mi to u tvých příspěvků přijde. Měla jsem tvuj blog ráda ale ted je to stále jen mám nové to a tamto :)
    Je to jen muj názor asi
    měj se Kačka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdybych vám jen chtěla předvést co vše mam,tak by se k tomu všemu nepsala s recenzemi(kosmetické články) :) a ohledně new-in článků(oblečení),já už je moc často publikovat nechtěla,ale když mi přijde třeba 10 proseb s tím,ať udelám new-in článek,že to čtenářky mého blogu zajímá,tak ten článek udělám no:) rozhodně tu o žádné chlubení nejde

      Vymazat
  18. vyčerpávající... děkujeme, jsi takový testovací králíček pro mnohé z nás (nic ve zlém =);))

    OdpovědětVymazat
  19. svelej clanek a Lush mam taky rada ,ale vid ze spis pozivas vyrobky na telo a oblicej :)

    OdpovědětVymazat
  20. Pěkné! Máš zase úplně jiné produkty než používám já ... takže si mě na pár navnadila :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. skvelý článok, presvedčila si ma že si musím kupiť dalšie Lush vecičky, inak strašná škoda že Sugar babe už končí :/

    OdpovědětVymazat
  22. lush mi přijde vážně super, ale pořád si řikám že jednou okusím a už se toho nepustím, což by mě pravděpodobně naprosto zruinovalo .. hezký článek ! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Pěkná sbírka. Já pár věcí z Lushe mám a jsem zatím spokojená a mám v plánu vyzkoušet i další věci. .)

    OdpovědětVymazat
  24. ty máš doma hádam celý obchod :)

    http://karissaworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  25. teda to je sbírka! :) lush má super výrobky, to se musí nechat :)

    na plno věcí mám stále zálusk, třeba na tu pleťovou vodu, nějaký krém atd. atd.. :D

    OdpovědětVymazat
  26. wow, pěknou sbírku máš! :) mě ještě Lushománie moc nezasahla, ale popisy všech těch věcí zní dost lákavě!

    OdpovědětVymazat
  27. Páni! :) Také bych Lush ráda vyzkoušela, ale bohužel bydlím ve městě, kde se k tomu nedostanu. Vím, že mají i internetovou stránku, ale přece jenom je něco jiného to vidět na vlastní oči a moct si i přivonět a něco jiného, podívat se na obrázek na netu :D Ale skvělý článek:))
    http://style-by-em.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  28. Díky za pár nových tipů..Taky používám úplně jiné výrobky od Lushe než ty. Nakoupila jsem si zásoby v Anglii, tam vycházejí všechny výrobky tak o třetinu levněji, tak pokud máte možnost nakupovat nebo nechat si koupit tam, je to výhodnější :) Ale zase jak pozoruji, tak v Česku k nákupu člověk dostane i spoustu vzorků zdarma, což má taky své výhody. To v Anglii nehrozí a to jsem tam nechala pěkné jmění, protože jsem tam nakupovala vánoční dárky i objednávky od přátel..Z věcí, které v seznamu nemáš a já můžu vřele doporučit je ještě pleťový krém Celestial, je skvělý a perfektně se doplňuje s 9 to 5 :)

    OdpovědětVymazat
  29. Tyjo! Máš toho fakt hodně :) ta jahůdka mě vždycky lákala a možná bych skusila buffy no a jinak teď nově jsem si koupila šampukem Karma Komba a sem s ním fakt spokojená, masky z Lushe mě moc neoslovily.. teda rozhodně ne Cupcake od kterého jsem si hodně slibovala ale zase je super Mask of Magnaminty.. a můj názor na peelingy.. nejlepší Bubllegum

    OdpovědětVymazat
  30. Tak já nevím, jestli se tomuhle dá říct recenze - velká část je zkopírovaný popis produktů ze stránek Lushe. Jako recenzi si představuji spíš osobní poznatky, jak věci fungují nebo nefungují, upozornit na ne/výhody, výsledky dlouhodobějšího používání, ne jenom jak produkt voní...

    OdpovědětVymazat
  31. o pane bože :D tak takovou sbírku ti závidím !!!

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj můžu se zeptat kolik třeba stojí šampon od LUSHE? a kolik si přibližně dala za tvou sbírku? (:D) Děkuju Klára

    OdpovědětVymazat
  33. king of skin jsem si koupila a dneska poprvé použila a je vážně úžasný! stejně tak jako strawberry feels forever, 9to5 a banánmix :) určitě vyzkouším buffy a lemony flutter. Lush je prostě nejlepší!:D

    OdpovědětVymazat
  34. máš zkušenosti s american cream??
    http://mypinkpillows.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  35. verča ty si king of lush :-D
    mne odtiaľ zatiaľ nič nevyhovovalo, okrem mydla. hydratačna maska ma vysušila, po šampuku mám extrémne jemné vlasy ktoré sa mi potom chlpia...nejak si tam neviem vybrať vhodnú vec.

    OdpovědětVymazat
  36. Inak mne sa po šampuku tiež chlpia vlasy :/ Som ho používala týždeň a vrátila do dózičky, lebo to nemalo zmysel. Ale Buffy je božííííííííííííííííí :)

    OdpovědětVymazat
  37. mě tahle kosmetika vyhovuje, zbožňovala jsem sugar babe a taky jsem byla zklamaná když už ho nevyráběli =/

    http://redmassiedeer.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig