czech lifestyle blog

čtvrtek 7. června 2012

snídaně

Snídaně, nejdůležitější jídlo dne.Má zásadní dopad na naše zdraví,  jelikož umožňuje nastartování organismu a dodání energie pro jeho celodenní fungování.
Já sama často na snídani zapomínala, nebo jsem ji prostě nestíhala, ale teď o prázdninách jsem se rozhodla to napravit a snídat poctivě /a zdravě/ každé ráno.
mozzarela s rajčaty,pestem a olivovým olejem
slunečnicový chléb s hermelínem fugura a s pažitkovým gervais,zelenina,vajíčka
zapékané musli s mlékem
oříškové bebe dobré ráno,půlka borůvkovo-pudinkové taštičky,mléko
cherry rajčátka(má závislost),chleba s pažitkovým gervais
maliny,borůvky,meloun,celozrnný rohlík s lučinou
vícezrnný rohlík s plátkovým sýrem,okurka

Vyfotila jsem vám své snídaně v průběhu jednoho týdne a zajímá mne,zda vy snídáte a jak vypadá vaše ideální snídaně?:)

SHARE:

63 komentářů

  1. mnam hned jsem na to dostala chuť :) já bych bez snídaně nepřežila, každé ráno se musím pořádně najíst :D nejradši mám ovesné kaše, mysli, celozrnné pečivo nebo vafle:)

    OdpovědětVymazat
  2. ovsené vločky s jogurtom,banánom a orieškami :)

    OdpovědětVymazat
  3. já teda snídám každý den, ale v týdnu jsou to většinou jen nějaké cereálie, toasty a čaj. už se těším na prázdniny, to budou pořádný snídaně :)

    OdpovědětVymazat
  4. jedávam podobné veci ako ty.
    cherry paradajky, hermelín, musli, alebo pečivo s taveným syrom :)
    práve som dostala chuť na slnečnicový chlieb.

    OdpovědětVymazat
  5. snídám ráda, taky se mi líbí připravit si hezkou snídani, ale když vstávám v 5 do práce tak to moc nezvládám...

    OdpovědětVymazat
  6. obyčejné jídlo, a když ho vyfotíš ty, tak vypadá tak krásně xD snídám v 8, když přijdu do školy a většinou posnídám celou svačinu a pak celý den trpím hlady

    OdpovědětVymazat
  7. já nechápu, jak může bez snídaně někdo fungovat; pro mě první věc, co udělám, když vylezu z postele :) moji oblíbenci jsou ovesná kaše nebo bílý jogurt s mandlemi, rozinkami a slunečnicovými a lněnými semínky!

    OdpovědětVymazat
  8. Snídám knäckebrot s máslem a Granko. Velice pestrá strava, no :D. Ale bez Granka si ráno neumím ani představit.

    OdpovědětVymazat
  9. úžasný fotky, skvělý snídaně! :)
    já snídaně zbožňuju, pro mě je to ta nejlepší část dne :D a nedokážu si představit jinou snídani než sladkou :D nejoblíbenější kombinace je jogurt s cereáliemi nebo müsli + ovoce, třeba banán posypaný grankem, mňam! :D

    OdpovědětVymazat
  10. tak to je skvělý článek! aspoň mám konečně nějakou inspiraci, protože jsem se taky rozhodla pravidelně snídat... nedělala jsem to NIKDY! několik let prostě nesnídám.. hrůza :( .. a cherry rajčátka jsou taky mojí závislostí! do školy si jich beru vždy hrozně moc :D

    OdpovědětVymazat
  11. Bohužel v týdnu nesnídám jen o víkendy :( V týdnu jsem ráda, že se ráno stihnu namalovat a doběhnout vlak :-/ ale jsem prostě lenoch a dřív z postele prostě nevstanu! :D
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Mňam! Teď jsem doma a učím se na státnice, no takže si většinou snídani dopřeju větší a úplně zdravá není :) Ale aspoň tu zeleninu k tomu dávám :).
    Např. dnes tousty s domácím máslem a rajčátka (taky jsem závislá), včera chleba ve vajíčku s eidamem a baby mrkvičkama :)

    OdpovědětVymazat
  13. Asi taky začnu děláš mi velké hcute :)) Jak dělašty to pesto ?

    OdpovědětVymazat
  14. snídám spíš kdyz mám náaladu a nebaví mě ji spis pripravovat :D

    OdpovědětVymazat
  15. nádhera:) a takle určitě vypadají zdravé snídaně:) já sama bych bez snídaně nedala ani ránu :D a jím hodně podobné věci :) at ti to pěkně vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  16. nesnídám, ale tohle vypadá tááák lákavě!

    OdpovědětVymazat
  17. Nejčastěji snídám jogurt s Dobrou vlákninou a ovoce:) Nebo tmavé pečivo, sýry typu Lučina.. Snídaně máme skoro stejné:)

    OdpovědětVymazat
  18. právě jsem dostala chuť na chleba s pažitkovým máslem.. ledničko, třes se!!

    OdpovědětVymazat
  19. ňam!
    nejčastěji mám musli s mlékem/jogurtem/tvarohem/soja mlékem
    nebo pečivo, případně kneckebroty s různými jogurtovými pomazánkami, nebo žervé
    a taky miluju eidam a podobné sýry
    a vajíčka!
    a nesmim zapomenout na hromady ovoce a zeleniny! :)

    OdpovědětVymazat
  20. vypadá to nádherně, ale kéž bych na ty snídaně tak měla čas a někdy i náladu :(( ale tak zejtra si taky udělam něco dobrýho:D

    OdpovědětVymazat
  21. ideální snídaně? jednoznačně zapékané müsli, bílý jogurt, kafe/zelenej čaj, pomerančovej džus :)

    OdpovědětVymazat
  22. mňaaam, takové chutě mi dělat! :D
    taky jsem dřív skoro nesnídala ale je pravda, že když teď snídám víc, nemám pak celý den hlad a neužírám pořád něco :D dávám si musli nebo jegurt a ovoce a tak :)
    Ady.

    OdpovědětVymazat
  23. tak keby mi niekto každé ráno pripravil niečo takéto úžasné,určite by som neodmietla,inak neraňajkujem a v škole skoro vôbec nejem,nechutí mi tam
    to predposledné je naj,ale všetko je strašne chutné

    OdpovědětVymazat
  24. ňam!
    nejčastěji mám musli s mlékem/jogurtem/tvarohem/soja mlékem
    nebo pečivo, případně kneckebroty s různými jogurtovými pomazánkami, nebo žervé
    a taky miluju eidam a podobné sýry
    a vajíčka!
    a nesmim zapomenout na hromady ovoce a zeleniny! :)

    OdpovědětVymazat
  25. Wow! no já povětšině nestíhám snídat, ale o víkendech vždycky změním náš stůl ve švédskej :D má ideální snídaně? asi hermelín, chleba a míchaná vajíčka (trochu nezdravé, ale chutné :))

    OdpovědětVymazat
  26. Já jsem dříve také nesnídala, ale poslední tři roky už si to bez snídaně nedokážu představit :) A ke každé mé snídani patří Caro..dělám si ho místo kafe :D
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. Dřív jsem nesnídala, ale od té doby co se snažím jíst zdravě jsem si na snídani zvykla tak, že si ji musím dát i když nestíhám! Nejraději snídám bílý jogurt s ovocem a müsli, mňam :)

    OdpovědětVymazat
  28. když mám prázdniny, moje snídaně vypadají podobně jako tvoje,ale teď,během školy, to je spíš že do sebe hodim rohlík a čaj, a jsem ráda když mi neujede autobus :D

    OdpovědětVymazat
  29. vyzera to dobre. keby mi niekto kazde rano taketo nieco spravil..hmm to by bolo. u mna najcastejsie ovsene vlocky s jogurtom a hrozienkami, orieskami + nejake ovocie k tomu

    OdpovědětVymazat
  30. Bez snídaně nemůžu existovat! Nejradši mám dýňový chleba, který je úplně nejlepší, se sýrem nebo se šunkou a k tomu jakékoliv ovoce, jahody, ananas, kiwi, jabka. Zeleninu na snídani moc nemusím, dříve jsem jedla ráno mrkev, ale už jsem se jí asi přejedla. :-D Jinak klasika jako bílé jogurty, müsli, knackebroty atd taky snídám docela často. A když chci výjimečně porušit zdravou stravu, dám si chleba s nutellou nebo vafle - ty bych nejradši jedla pořád! :)

    OdpovědětVymazat
  31. Bez snídaně bych nedokázala normálně fungovat. Je to mé nejoblíbenější jídlo z celého dne. :) Snídám výhradně sypané musli s bílým jogurtem a zelený čaj, občas třeba slunečnicový chleba s Lučinou nebo plátkovým sýrem. Ty tvé vypadají úžasně!

    OdpovědětVymazat
  32. mňam :) Všetko to vyzerá dobre, no raňajky na prvom obrázku by boli na mňa moc ťažké :) Ja najradšej a vlastne len na raňajky jem cereálie Fitness s mliekom. Cez víkend si dám vianočku s nutelou :)

    OdpovědětVymazat
  33. nesnídám, to bych po ránu nedala prostě

    OdpovědětVymazat
  34. všechno bych si to dala, až na ten hermelín, ten k snídani moc nemusím, ale miluju jogurty s žitným chlebem a banánem, jahody, mléko, fittnes lupínky a skořicové čárky dobrá vláknina jo a zelený čaj;)

    OdpovědětVymazat
  35. snídám podobně :) a nejraději mám, když pro mě snídani někdo připraví :D

    OdpovědětVymazat
  36. Já teď začla jíst zdravě, poslední dobou jsem to dost zanedbávala a bylo to na mě i vidět.Od doby co jím zdravěji se cítim se i lépe.

    OdpovědětVymazat
  37. Přijde mi, že toho máš strašně málo, tedy pokud teda poté svačíš, tak by to bylo v pořádku. Moje snídaně jsou oproti tvým dosti bohaté :-)) takže jsem schopná sníst tři obrovské chleby s marmeládou. I když pak zase jenom obědvám a to by mi jen bebečka do oběda nestačily :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím souhlasit. Tohle by mi ke snídani také nestačilo.. ani náhodou:P:D

      Vymazat
    2. Snídaně má dostatečné, zvláště pokud svačí :) Tři obří chleby s marmeládou mi naopak přijdou až moc a navíc na tom není nic výživného, zatímco raspberry má výživné snídaně :)

      Vymazat
  38. Já bych bez snídaně nemohla být, ráno mám vždy hlad jako vlk. =) Většinou snídám müsli, lupínky s jogurtem a ovoce. Někdy tmavé pečino se sýrem nebo lučinou atd.

    OdpovědětVymazat
  39. Já obvykle snídám toasty s pomerančovou marmeládou. Tak trochu v anglickém stylu. Nebo vajíčka, které dám na english muffin :)) Výborný!

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  40. skvele fotis :)) jinak moje snidane vypadaji podobne, ale davam prednost ovoci pred zeleninou :)

    http://www.ivetsperspective.com/
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  41. Já bych bez snídaně nemohla vyjít z domova. Dřív jsem snídala hodně buchty, tatranky atd. Ale už nějakou dobu snídám většinou v týdnu zapékané müsli s mlékem a zelený čaj a o víkendu si dám slanou snídani. Jinak rajčata, nejen cherry, jsou taky moje závislost. :)

    OdpovědětVymazat
  42. Ja si většinou dělám sama kaše,rýžové nebo ovesné s ovocem a ořechy,musli si taky míchám sama nebo mám ráda fitness lupínky a dobrou vlákninu s jogurtem nebo mlékem. Nebo si nalámu bebe do jogurtu.:D Ze slaných mám buď chleba se šunkou nebo se sýrem. A vždycky musím mít u snídaně nějaké ovoce:D
    Tvoje snídaně vypadají skvěle:)

    OdpovědětVymazat
  43. Verunko,konečně to tady taky někdo napsal. Připadá mi to fakt malinko,toho bych se po ránu moc nenajedla. Svačíš potom ještě,když máš větší pauzu do oběda?:) Neboj se toho,takhle si akorát zpomalíš metabilismus.
    Jinak Tě čtu strašně ráda, tvůj blog je jeden z nej!:)
    Měj se krásně,papa!
    Terka

    OdpovědětVymazat
  44. málokdy snídám, ale snažím se do sebe hodit nějaké to ovoce či sušenku.. když mám však čas, uvařím si velkou snídani!:)
    krissfashionstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  45. je super, jak máš každý den jinou snídani :) všechny vypadají krásně. já nejradši snídám ovocný salát nebo ovesnou kaši s ovocem, skořicí a medem:)

    OdpovědětVymazat
  46. Aaaaaa, mám na všechno největší chuť!<3 Já většinou snídám cereálie, všelijaký, a ovoce..

    OdpovědětVymazat
  47. Hmm, úžasné. Já snídaně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  48. Mňamka :))

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  49. Já většinu tohohle spíš svačím :D :)k snídani si povětšinou dávám sladké, jako třeba nějaký müsli nebo něco s mlékem nebo jogurtem, to mám nejčastěji. Jinak tyhle každodenní fotky jsou super nápad! Nechceš to praktikovat i s ostatními jídly? :D :)

    OdpovědětVymazat
  50. díky za inspiraci, už jsem chtěla obnovit nějak tu snídani..tak něco z toho vyzkouším...pohled na to jídlo a honí mě mlsná... :D

    OdpovědětVymazat
  51. mozzarela s rajčaty,pestem a olivovým olejem ♥ vypadá výborně, vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  52. nejsem zvyklá snídat, kot když odcházím v 6 do školy tak do sebe takhle porádnu nic nedostanu. ted jsem si ale objednala 4 výborné tubusy z mixit.cz a začala pravidelně snídat.manm.

    L.

    OdpovědětVymazat
  53. Mňamky! Trošku inšpirácie nezaškodí :)

    OdpovědětVymazat
  54. Ja som začala jedávať raňajky po tom, čo sme prišli z dovolenky lebo tam sme mali raňajky každý deň. Inak pred tým som nikdy neraňajkovala. Teraz pred raňajkami vypijem pol litra vody a asi tak po 15 min. sa idem naraňajkovať. Moje raňajky sú také ako tvoje. A ako aj ty milujem cherry paradajky ! Mňamiky

    OdpovědětVymazat
  55. normálně jsem kvůli tobě začla taky snídat! :D

    OdpovědětVymazat
  56. Ja takisto raňajkujem každý deň, lebo je to základ :) Už to praktizujem jeden rok. Tvoje jedlá vyzerajú úžasne, takže určite si niečo z tých tvojich aj pripravím :)

    Pozývam ťa na môj blog, ktorý som si založila pred mesiacom. Ešte to nieje ono, ale časom určite bude :)

    http://theblogger-girl.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig