czech lifestyle blog

čtvrtek 22. listopadu 2012

Hair care

Už delší dobu slibuji článek s mými momentálně nejpoužívanějšími produkty na vlasy.Tak tady je.

1.šampony
Šampony dost často střídám a žádný vyloženě oblíbený nemám.(Vlastě jo, mám, ten vyhlazující od Ziaji). Požaduji od nich jen aby hodně pěnily, měly příjemnou vůni a vlasy opravdu důkladně umyly.

momentálně používám:

Elseve nutri-gloss pro lesk vlasů

Ziaja olivový, který neobsahuje parabeny ani silikony, je vyživující a určen pro suché a lámavé vlasy.

Ziaja pro intenzivní vyhlazení. Je určen pro vlasy "neuspořádané", hrubé a matné. S tímto šamponem jsme nejspokojenější a už mám druhé balení, vlasy jsou už při smývání šamponu na poznání opravdu jemnější a hladší na dotek, také se lépe rozčesávají

Bioderma Nodé S,je krémový šampon určen pro suché,o oslabené a poškozené vlasy.Jemně je čistí a díky vysokému obsahu mandlového oleje také vyživuje  a posiluje vlasy. Avšak trochu mi vadí jeho vůně, která mi trochu připomíná jar.

Johnson's baby šampon


2.masky,balzámy
Mé vlasy jsou bohužel dost krepaté a hrubé /koňské žíně/ a dostat je do uhlazenější /a na dotek jemné/ podoby, v jaké je tu na blogu vídáte,si žádá časté používání právě masek a balzámů, kterých mám doma neskutečné množství a protože je nanáším po celé délce vlasů, mám jich také šílenou spotřebu :D

mé nejoblíbenější z vyfocených jsou:
balzám Elseve full repair

maska Lush Jasmin&Henna fluff eaze. Má nádhernou jasmínovou vůni, která vám na vlasech dokonce pár dní vydrží.
maska Gliss kur ultimate repair zacelí roztřepené konečky.

Ziaja vyhlazovací maska, o které už jsem tu na blogu jednou psala a kterou mi neustále vykupujete (no fakt :D), takže mi velmi milá paní prodadavačka doporučila kakaovou, která má stejné účinky+skvěle voní!

Lee Stafford maska pro vlasy které nikdy nedorostou a maska s arganovým olejem patři sice mezi ty dražší, ale obě jsou super a to, co slibují, plní.


3.ochrana před poničením teplem
Poslední dobou si častěji vlasy žehlím a tak nesmím zapomínat na přípravky, které by škodu napáchanou tak velkým teplem měly aspoň trochu zmírnit. Nejradši mám Poker straight flat iron protection shine mist od Lee Stafford.


4.něco navíc

Lee staford blink sparkle spray, který obsahuje spoooustu třpytek, takže pokud chcete na party oslnit trpytivou kšticí, budete z něj nadšené!

Ziaja výživa na vlasy ve spreji-intenzivní vyhlazení. Obsahuje hedvábné proteiny, vlasy hydratuje a dodává jim hebkost a lesk. Používám ho do ještě mokrých vlasů před fénováním.

Lee Stafford arganový olej, využila jsme ho hlavně přes prázdniny a u moře, díky němu nemám tak poničené konečky ze sluníčka a slané vody.

Label.m. shine spray. Používá se na již suché, vyfoukané vlasy, nádherně voní (mně připomíná jahody!) a vlasy jsou po něm opravdu krásně lesklé. Využila jsem ho hlavně na maturitním plese.

Lee stafford Wake up call patří mezi mé top produkty na vlasy. Vlasy jsou po něm jak znovuzrozené. Používám ho hlavně v případě, že si nestihnu umýt vlasy /jsem líná si umýt vlasy/ např.před odchodem do školy a mám je přeležené, bez lesku a prostě takové bez života. Stačí párkrát stříknout na vlasy a pročesat. Vlasy jsou hned lesklé, neutralizované od všech pachů /např.cigaretového kouře/ ,osvěžené a také chráněné před tepelným poškozením při jejich žehlení.

Got 2 be anti-frizz lotion. Po vyfénování mi kolem hlavy poletují malé vlásky, které uhladím pomocí maličkého množství tohoto přípravku, jen si ho trochu protřu v dlaních a vlasy pročesat rukama. Navíc také krásně voní.


5.hřebeny
Klasické hřebeny už jsem dávno zavrhla (i když, ráda bych vyzkoušela kartáč z kančích štětin) a zamilovala jsem si Tangle teezer/y.
Tangle teezer aqua splash používám na ještě mokré vlasy, je pevnější než klasický TT ,vlasy se s ním krásně pročešou a také ho používám když mám na vlasech ještě masku, mám tak jistotu, že maska pronikne opravdu ke každému vlasu.
No a klasický tangle teezer, na který už bylo napsáno několik desítek recenzí (u mně tady)


Uff a teď chci já na oplátku slyšet nějaké vaše oblíbené přípravky k péči o vlasy?:))
SHARE:

32 komentářů

  1. taky mně pan v zaija doporučila tu kakaovou :) a ten uiaja šampon zní taky dobře tak po ní mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak tohle bylo vycerpavajici.... :-)
    ja asi nic extra - sampon mam od Lush Jumping neco.. :-) jinak zadnou masku nepouzivam - neb se mi vlasy dost masti

    OdpovědětVymazat
  3. U mňa jednoznačne bodujú Schwarzkopf výrobky. Ich Gliss kur masky sú jednoducho dokonalé. Používam ich pravidelne a naozaj si ich nedokážem vynachváliť. Tak isto to platí aj pre ich Got2be výrobky. Na mojich vlasoch plnia presne to čo sľubujú na obaloch ♥ Tiež musím spomenúť Dixi ampulky s tonikom. Ide o naozaj smiešne lacný výrobok a dodá vlasom krásny lesk. Ja mám tie svoje dosť zničené a už pri prvom použití vidím radikálne zlepšenia.

    OdpovědětVymazat
  4. cooo? Ty máš tohle všechno doma? :-D to je docela brutální! :-D Ale díky za info - jsem si zrovna říkala, že bych ráda věděla, co na vlasy používáš, že je máš tak krásný ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek! Opravdu už delší dobu přemýšlím o té jasmínové masce LUSH a dále pak o vyhlazovací masce ZIAJA, neboť mé vlasy jsou husté, nepoddajné, neuhlazené - no nejspíš mají podobnou strukturu jako ty tvé. Nedávno jsem používala šampon a balzám značky SYOSS, ale po delším používání přestaly tyto produkty plnit svůj účel. Teď používám již 2. balení šamponu a balzámu CIEN (růžová řada,z obchodu LIDL, vyhrál 1. místo v dTestu, tak jsem to chtěla vyzkoušet) a jsem velmi spokojená - tyto produkty vlasy krásně uhladí, jsou lesklé a i ta vůně není k zahození (a ta cena už vůbec ne - 30 Kč / kus) ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já třeba nedám dopustit na šampony Gliss Kur od Schwarzkopf, masky s makadamiovým olejem, termofixační spreje od Toni&Guy a další a další vymoženosti :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já používám řadu Ultimate repair od Gliss kurr, občas šampuk lush a Syoss sprej na ochranu před žehlením. :) Skvělý článek :)

    OdpovědětVymazat
  8. pekná zbierka :D pozývam ťa na moju giveaway o kozmetické výrobky :)
    justinaforfun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Jej, taková sbírka :D A já si říkám, jestli toho nemám moc :D
    Teď používám hlavně ovocné šampony od Baley, tekuté krystaly Black a tekuté hedvábí od Biosilk. A pak nějaké ty spreje na ochranu před žehlením :)

    OdpovědětVymazat
  10. moc pěkný článek :) tyhle šampony od Ziaja musím vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mým favoritem je teď olej od L'oreal ( http://www.vmd-drogerie.cz/vmd-drog/eshop/10-1-VLASOVA-KOSMETIKA/696-2-REGENERACE-A-PECE-O-VLASY/5/31200-Loreal-Elseve-Hedvabny-olej-pro-vsechny-typy-vlasu-100-ml ) a to je asi tak jediná speciální věc, kterou používám :D

    OdpovědětVymazat
  12. Moc pěkný článek.
    Palec nahoru, Veru ;)

    musliwithmilk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. tak to už se vůbec nedivím, že máš tak krásné vlasy, když se o ně tak hezky staráš - měla bych si z tebe vzít příklad!:D

    OdpovědětVymazat
  14. super článek , veru :) díky za tipy :) mít vlasy jako ty je muj sen :))

    OdpovědětVymazat
  15. tolik přípravku na vlasy? paani :D ja mam sampon, šlhačku po umytí vlasů a to je vše, a vlasy mám krásné :) připadá mi, ze cim vic na ty vlasy neco matlám, tim vic jsou horší

    OdpovědětVymazat
  16. pěkný užitečný čláenk:) z toho všeho používám got2be, elseve, gliskur...

    OdpovědětVymazat
  17. Poslední dobou si myju hlavu jenom šampóny od Baley (řada oil repair) a mohu říct, že je mám krasně hebké, nadýchané a vyživené :) Za 40kč je to pohádka ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Veru, je velký rozdíl mezi těmi produkty z drogerie a těmi drahými Lee Stafford? Já jestli mám investovat nebo ne :)

    OdpovědětVymazat
  19. Jak jsi psala o tom přípravku Lee Stafford maska pro vlasy které nikdy nedorostou, to znamená, že podporují růst vlasů, kterým se už zastavil? Nejsem si moc jistá, ale něco takového dlouho hledám. Děkuju. Já mám nejradši masku Wonder, já vážně úžasná!

    Anna

    OdpovědětVymazat
  20. vyhlazující řadu od Ziaji mám též ráda, určitě vyzkouším ještě ten šampon :) full repair chci taky ozkoušet, každý tenhle balzám chválí.. no a TT na mě bude čekat pod stromkem.. s ovečkou Shaun :D

    OdpovědětVymazat
  21. Já mám momentálně nejradši šampony Sayoss, jinak ačkoliv mám dlouhé vlasy, tak moc přípravdků nepoužívám. Vystačím si s šamponem, kondicionérem, lakem na vlasy a také miluju tu Got 2 be uhlazující emulzi!

    OdpovědětVymazat
  22. Pěkný článek, ale nic moc pro mě, protože mám jemné vlasy, které se celkem mastí. Na konečky se mi ale osvědčil olejíček od Biosilku, od doby, co ho pravidelně používm, tak se mi vlasy viditelně méně třepí a navíc krásně voní. Jinak růžový Elséve je jeden z mých oblíbených šamponů. :)

    OdpovědětVymazat
  23. Elseve nutri gloss miluju, ta vůně je úžasná :) A momentálně již týden zkouším masku od Lee Stafford pro vlasy, které nikdy nedorostou, tak jsem zvědavá :) A hlavně doufám, že časem budu mít nádherný vlasy jako ty :))

    OdpovědětVymazat
  24. super věci většinu z nich mám též doma

    OdpovědětVymazat
  25. Já teda nejraději používám glisskur, ale měla jsem možnost vyzkoušet šampon a kondicioner od Balea a musím říct, že jsem byla spokojená. Je to ten bez silikonů a vlasy jsem měla krásné :)
    V.

    OdpovědětVymazat
  26. Je ten novy tangle teezer o hdne nejak lepsi ?

    OdpovědětVymazat
  27. mám strašně ráda ziaja kosmetiku :))

    OdpovědětVymazat
  28. Nezkusili jste někdo tuhé šampuky od Lushe? Jak jste s nimi spokojeny?

    www.larosepetite.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Taky používám tangle, ale raději mám monroe s kančíma štětinama a tek afro comb. Lee stafford je super, to máš pravdu. Jinak miluju tekutý krystaly od black a nivea šampon s aloe vera.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig