czech lifestyle blog

pátek 30. listopadu 2012

daily make up routine


1.Základ
Korektor boi-ing od Benefitu používám už dlouho předlouho a stále ho neubývá, skvěle kryje a vybrat si můžete z pěti odstínů.
Gabriella Salvete hydrating foundation a Garnier BB cream pro smíšenou až mastnou pleť. Doposud jsem používala jen BB Garnier krém, ale nedávno jsem se zamilovala do tohoto hydratačního make-upu, který jsem dostala na vyzkoušení. Je lehounký, hydratuje pleť, středně kryje a pleť se po něm neleskne. Protože jsem dostala trochu světlejší odstín, než bych potřebovala, vždy do něj ještě kápnu pár kapek garnier BB.
bareMinerals matující minerální make-up, tento "make-up v prášku" miluju, dobře kryje, pleť je po něm krásně jemná, matná a ošetřená. Nejraději ho používám v létě.

2.barvičky na tvářičky
Benefit Watt's up rozjasňovač v mé kosmetické taštičce už leží delší dobu a já nechápu, že jsem ho začala používat až teď! Má krásnou "champagne" barvu, stačí ho nanést trochu na lícní kosti a vaše pleť se hned rozsvítí. Spoustu spokojených recenzí si přečtěte např. na Makeupalley, tu.
Tvářenky NARS- odstín Orgasm a Miss Liberty. Tvářenky NARS patří mezi mé nejoblíbenější, nejradši bych je měla všechny. Mají krásné barvy, lehounce se nanášejí a na tváři vydrží celý den.
Tvářenka MAC-odstín Dollymix. Nádherně jemná růžová barva, kterou mě v MAC nalíčili na maturitní ples a já si tuto barvu hned oblíbila.
Jako bronzer používám "All-over face color" od BareMinerals v odstínu Warm radiance ,který obsahuje malé třpytky.

3.obočí, oči
Benefit set na úpravu obočí a Benefit tužka na obočí.Stín obočí hezky vykreslí a vosk ho celý den udrží na místě
Benefit eye bright. Tuto světlounce růžovou barvu dávám do rohu oka a na spodní linii řas a oči jsou pak nádherně rozjasněné.
Soap&Glory supercat černá oční linka ve fixu.
Avon Luxe oční stíny,paletka "cocoa couture". Od Avonu jsem dlouho žádný produkt nepoužívala  a tato paletka, která mi byla poslána k vyzkoušení, mě strašně mile překvapila! Lepší odstíny jsem si snad vybrat nemohla, k hnědým očím se hodí všechny skvěle, na víčku vydrží celý den a dá se s nimi krásně vystínovat oko! Za tuto kolekci má u mě Avon obrovské plus.

4.rty
Avon Luxe červená rtěnka v odstínu "stiletto". Poslední dobou jsem si červené rtěnky hodně oblíbila, tato má v sobě malinké třpytky, rty nevysušuje a vydrž na nich velmi dlouho!
V zimě se neobedjdu bez Lush Honey trap, okamžitě rty krásně zvláční a vyživí a suché šupinky po pár (doslova) dnech používání zmizí. balení je sice maličké, ale já už ho mám skoro rok a i přes časté používání mi ho tam ještě docela dost zbývá.
A o Topshop rtěnce v odstínu Pillow talk, už jste si mohli přečíst tu.

kosmetická taštička na fotkách je od Clinique
SHARE:

40 komentářů

  1. skvělé recenze, příjemná změna od tvých obvyklejších článků!:)

    OdpovědětVymazat
  2. koukam, ze mas rada Benefit :-) to jsme dve...

    Hezke fotky... prekvapila si me s tim Avonem. Fakt je tak dobry? Ja mela kdysi par jejich stinu a ty nebyli skoro vubec pigmentovane o vydrzi se ani mluvit nedalo.

    OdpovědětVymazat
  3. Nedá mi to, ale musím se zeptat: kde se prosím dá sehnat taková pěkná kosmetická taštička? :)

    Jinak ti závidím ty Nars tvářenky, ráda bych je někdy vyzkoušela, ale jejich cena v české Sephoře mě odrazuje. Proto zůstávám věrná MAC tvářenkám :) Dollymix jsem měla, hezká barvička, nicméně jednoho krásného dne jsem ji upustila na zem a celá se mi rozsypala :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to napsáno pod článek:) taštička je Clinique, byla jako dárek k nákupu :)

      Vymazat
  4. pěkná lákadla jsi tu nafotila. hmm tak boi-ing musím vyzkoušet, whatt´s up miluji, myslela jsem si, že ho budu používat jen v létě,ale je zima a používám ho každý den :) nars orgasm je bezchybná, zbytek odstínů výrobků neznám, tak jdu googlit, beztak něco koupím :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, nechcela by si zverejniť fotku outfitu z maturitného plesu? Mňa čaká až budúci rok, ale veľmi rada sa nechám inšpirovať.
    Ela

    OdpovědětVymazat
  6. Boi-ing také používám už dlouho, je nejlepší! BB cream jsem zkusila, ale nezměním názor, že "makeup" nepotřebuji.. Tvářenka od M.A.C je nádherná, já mám takovou jemně oranžovou a je mou nejoblíbenější. Ten set od Benefitu chci taky, je skvělý. LIP balm Lush je krásný, mám akorát bronzový :))

    OdpovědětVymazat
  7. ta červená rtěnka, ještě ten obal na ni, ahh!<3

    OdpovědětVymazat
  8. Chtěla bych tě vidět s tou červenou rtěnkou, nechce nám ji předvést? Vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mamča pro mě k Vánocům objednávala něco z Avonu, takže pevně doufám, že to bude ta paletka s rtěnkou! Vypadají božsky! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ja mám od Avonu z kolekcie Lufe čiernu špirálu avšak tá je pre mňa veľkým sklamaním... síce oddelí všetky riasy, ale treba ju nanášať veľmi dlho a viac vrstiev...tak neviem, aké sú tie tiene, vyzerajú skôr matne nie? alebo sú fajn? Teda čítam, že si spokojná, ale podľa obrázku by som si ich asi neobjednala..neviem :) Inak super zbierka aj ja rozmýšľam nad BB creamom

    www.seesimona.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty stíny jsou opravdu super, používám je teď skoro každý den a stále jsem moc spokojená:)

      Vymazat
  11. Super post! Jeden z tvých nejlepších!

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Super, tyhle články mě moc baví :)

    OdpovědětVymazat
  13. Chystám se si prohlídnout avon katalog, takže se na tu řadu určitě mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  14. Na tu rtěnku z Avonu jsem zrovna dnes koukala v katalogu a musím říct, že je teda fakt luxusní! ;)
    A BBcrom od Garnier na mastnou pleť mám taky, jen používám pouze něj, nesnáším, když mám na ksichtu tunu jiných make-upů, ikdyž bych to někdy k lepšímu vzhledu asi potřebovala. :DD

    OdpovědětVymazat
  15. Ta nová kolekce od Avonu vypadá zajímavě, asi se na ní taky podívám :)

    OdpovědětVymazat
  16. odkial máš ten boi ing korektor??..zo sephory?? ci online ?
    super post :!

    OdpovědětVymazat
  17. hezky sepsáno, ten rozjasňovač bych si přála:)

    OdpovědětVymazat
  18. Orgasm začínám už bohužel dodělávat takže se brzo chystám další :) je to naprostá jednička! Jinak mám také ten make-up Gabriella Salvete, ale zatím jsem ho nepoužila ... tak se na něj těším až vyzkouším :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Ten Avon vypadá fakt dobře! Mám strach si stíny ale pořídit, byla jsem v minulosti se stínama od Avonu dost zklamaná...no uvidíme! :-) Vypadají ale opravdu krásně.

    http://adeleinbeautyland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. nová kolekce od Avonu se mi moc líbí, hlavně tedy tím vzhledem :) brala bych tu rtěnku, jen v nějakém světlejším odstínu :)

    OdpovědětVymazat
  21. Ty stíny od Avonu vypadají moc hezky a tvářenka Nars Orgasm je krásná.
    Tyhle články mě baví. :)

    OdpovědětVymazat
  22. Pěkné, ale škoda, že ty věci nevidíme v akci. Nafocene krabičky moc neřeknou...

    OdpovědětVymazat
  23. Skvělý článek!:) Tu rtěnku z topshopu mám taky a miluju jí:)

    OdpovědětVymazat
  24. super článek, kosmetika atd. :-)), ale mě osobně nejvíce zaujala položka rty, protože nějak zjišťuju, že vůbec nemám žádnou zásobu rtěnek :D :))

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, máš nádherný blog :) krásné články, fotky, tvoje outfity :) a závidím ti tvojí postavu a vlasy :) jsem novou čtenářkou :) ráda bych tě pozvala k sobě na blog onlygirlnn.blogspot.com :)

    OdpovědětVymazat
  26. Skvělý článek! btw, SWOPMT v nadpisu mi bije do očí :-P
    El

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju:) a možná budu za hloupou, ale co je to "SWOPMT" ?

      Vymazat
    2. slovosled v angličtině-Subject Werb Object..

      Vymazat
  27. perfektný článok!! :) a máš krásnu kozmetickú taštičku ;)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  28. Moc hezký a inspirativní článek :)

    OdpovědětVymazat
  29. Pěkný článek!
    BTW, nevíte někdo náhodou, jestli jsou věci od Gabrielly Salvete cruelty-free? Díky!

    OdpovědětVymazat
  30. Miluji kosmetiku clinique... Sama používám Clinique Happy, Clinique Even Better a přítelovi jsem koupila Clinique Happy for Men.... jsem tak trochu blázen do Clinique

    OdpovědětVymazat
  31. Osobně preferuji též kosmetiku Clinique , sama máme vše od Clinique - od parfémů Happy až po Even Better pro nedoknalosti pleti, je fakt že to občas kombinuji s Garnierem, ale to jen, aby si na to pleť nezvykla a v důsledku toho to neztrácelo účinky :)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za každý komentář!

Blogger Template Created by pipdig